Dizüstü almak istiyorum ama bunalıma girdim her markada bir arıza bir sorun . Bunları geçtim tam olarak istediğim laptopu bulamadım. Kimisinin tasarımı güzel özellikleri yetersiz kimisinin tasarımı kötü ama özellikleri tam takır. Anlıcağınız daha tam olarak tamam bunu almalıyım diyeceğim bişey bulamadım. Acaba yılbaşından sonra yeni laptoplar nasıl olur. Yeni işlemciler , yeni donanımlar yeni tasarımlar çıkar mı ? Çok mu beklemem lasım bunlar için yoksa şimdi bir tane almalımıyım? Ne yapmalıyım?
santa rosa nın uzun ömürlü bir platform olmadığını biliyoruz.bir geçiş platformu.bu konuda 2008 ikinci veya üçüncü çeyrekte yeni sistemlerin geleceği söyleniyor.bunun dışında kendi tahminim extereme işlemciler yaygınlaşacaktır.çünkü vista gibi tam bitmemiş sürekli sp1 spekülasyonları olan ve çok sistem isteyen özellikle işlemci konusunda bir işletim sistemi varken firmaların extereme işlemcileri pazarlana stratejilerine uygun bir süreç ile ürünlerinde yaygınlaştıracağını düşünüyorum.
masaustunde cok hizli bir evrim gerceklesiyor ama ne yazikki laptoplarda bu cok daha yavas .Tahminimce en buyuk degisim ekran kartlari ve islemcilerde gerceklesecek.