Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın sarı-kırmızılı kulübü hedef alan açıklamaları, Galatasaray camiasını kızdırdı. Fenerbahçe Dergisi’nde Sneijder ve Drogba transferlerine gönderme yaparak “Tercih sebebi büyük paralar olmayan futbolcular ile kadromuzu kuvvetlendirdik” diyen Yıldırım, transferlerin borsadaki manipülasyondan elde edilen gelirler ile yapılmadığını ima etti ve bir anlamda ezeli rakiplerine mesaj gönderdi.
AMK Spor olarak dün bu gelişmeyle ilgili Galatasaray’ın en yetkili ismine ulaştık ve Aziz Yıldırım’a cevap verip vermeyeceklerini Ünal Aysal’a sorduk. Galatasaray Başkanı Aysal kısa ve öz konuştu: “Biz gereken açıklamayı 29 Temmuz’da yaptık. Bizim için önemi olmayan bir açıklama! Cevap vermeyeceğiz.”
MUHATAP ALMAYACAKLAR
Sarı-kırmızılı kulüp, yazın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında resmi sitesinden şu açıklamayı yapmıştı: “Kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı, bundan sonra hiçbir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.”
Kaynak:Amkspor
Medya da ne kadar merakli kaos yaratmaya...adam aciklama yapacaksa zaten yapar, zorla polemik yaratacaklar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Muhatap almasınlar artık şu zavallıyı..
"Bundan sonra kontrolünü yitirmiş bu zatı muhatap almayacağız”
hala ağlıyormuymuş yazık laa
Aziz freni patlamış yokuş aşağı hızla inan kamyon gibi. Sağlam duvara toslayacak az kaldı.
Fb Avrupa'dan elensin , üstüne ligde 2 mağlubiyet daha alıan göreceğim ben onu.
Tv den zevkle izleyeceğim defolup gittiği günü. Gider ayak yıllardır yaptığı gibi bize sataşıyor.
Sürekli işlerimizi bozmaya çalışıyor. Zavallılıktan başka bir şey değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Salvatuon
Medya da ne kadar merakli kaos yaratmaya...adam aciklama yapacaksa zaten yapar, zorla polemik yaratacaklar...
Tam lisede ki ortalığı velveleye veren ergen gibiler yemin ediyorum.
Oooo ne dedi, uf manyak laf, bu lafın altında kalacağıma kamyonun altında kalırım. Ufff cevap vermedi, resmen tınlamadı ooo.
Taraftarı geren bu tür açıklamalara ne gerek var? Herkes sözde şiddete karşı ancak eylemlerle söylemler birbirini tutmuyor. Sonra da neden sahalarda şiddet var diyorlar. Bu tür anlamsız söylemler artık son bulmalı.
Zaten bir süre önce bu "zat" ın dikkate alınmayacağı bildirilmişti...
Doktorlar kendi haline bırakın şeklinde rapor kesmişler buna.Kendi taraftarları bile tınlamıyor artık.
Yönetim zaten bu tür hezeyan dolu açıklamalar için en baştan tavrını koydu çok da iyi yaptı. Ben Fenerbahçe ile aziz yıldırım'ı birbirinden ayırıyorum. Elbette Fenerbahçe saygı duyulacak, muhatap alınacak bir kulüptür ama aziz yıldırım için aynısı söylenemez.
En güzel cevapsızlığı vermiş :) Ama AY de zeytinyağı misali üste çıkıp "haklıyım ki cevap veremiyorlar" filan der. Şaşırmam :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme