Şimdi Ara

YILDIRIM BEYAZIT PSİKOLOJİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıldırım beyazıt psikoloji geçen sene 20.800 ile kapatmış
    benim sıralamam 20.806 puanlar yükselecek diyorlar ya gelir mi sizce :(

• up
  • yıldırım beyazıta ne kadar yeteneksiz, işini bilmeyen hükümet yanlısı öğretim görevlileri varsa topladılar. istisnalar vardır elbet ancak üniversite genel anlamda bu durumda. kampğs vs de yok zaten. dağınık liseden bozma binalarda takılıyorlar.
  • hamdimix H kullanıcısına yanıt
    Tam burslu özel üniversite yazayım diyorum ailem kalırsan bursunu keserler ödeyemeyiz falan diyorlar, e haklılar da tabi. İstanbul-Ankara-İzmir civarında sıralamamın tutar gibi gözüktüğü tek devlet üniversitesi bu.. Ama olmayacak gibi bu da :'(
  • hımm. Başkent gibi kaliteli eğitim veren vakıf üniversitelerini düşün derim. burs falan kesmezler.
  • hamdimix H kullanıcısına yanıt
    Gelmesi imkansız :( Beykent, Maltepe falan kesiyor mu bursu acaba bilgin var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaffrane -- 30 Haziran 2014; 1:05:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chaffrane C kullanıcısına yanıt
    Devlet varken özellerle uğraşma. Devleti yaz gitsim kafan rahat olur.

• İstanbul-izmir-Ankara dan devlet universitesi gelmiyor sanırım bu sıralamaya

• orda okuyan arkadaşım var kampüs olayı yok ve lise gibi bir yer. puanlarda durum ne bilmem ama her sene sıralama düşüyor. ben geçen sene baktığımda son 3 yılda hep düşmüştü bunda da düşer büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.