Şimdi Ara

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
3.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunun hakkında bir bilgisi olan var mı eğitimi, bulmama katkısı falan nasıldır? İkinci öğretim yazmayı düşünüyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicuruss -- 24 Temmuz 2012; 11:12:45 >

• eğer hergün 1.5 saatden fazla trafiği çekerim dersen hiç düşünme yaz
  • Trafik sorun olmaz, iyi olsun da. :)
  • arkadaşım orda malzame mühendisliği okuyor.ilk sene hazırlığı antaresin yanındaki liseyi andıran binada okudu.eğitim açısından karabükten gelen hocalarıda varmış gazi den gelende.bu ikinci senesi çok ii bir eğitim bekleme şimdilik ordan
  • Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • up

2014 de üniversitenin durumu nedir, ne haldedir bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • upp 2014 durumunualabılırmıyız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rezil bi yer. her acidan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akademik kadrosu afilli duruyor, bilemedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayankus

akademik kadrosu afilli duruyor, bilemedim?

yldırım beyazıt üniversite makine mühendisliğindeyim,soruların varsa okul hakkında yardımcı olabilirim....
  • aman123 A kullanıcısına yanıt
    Hazırlığı nasıl, memnun musun ingilizcenden?
    Yeni bir üniversite olduğu için ön yargılıyım biraz. Staj, mezuniyetten sonra iş imkanları falan?
    Sosyal açıdan memnun musun? Ne gibi imkanları var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayankus

Hazırlığı nasıl, memnun musun ingilizcenden?
    Yeni bir üniversite olduğu için ön yargılıyım biraz. Staj, mezuniyetten sonra iş imkanları falan?
    Sosyal açıdan memnun musun? Ne gibi imkanları var?

hazırlık hocaları çok iyi ,eğer kendi payına düşen çalışmayı sende gösterirsen inglizceyi çok iyi öğrenerek geçersin.
    Yeni üniversite olduğu için ön yargılı olman gayet normal ,zaten üniversitenin puanlarının şu anda çok düşük olmasının sebebide bu bence , halen mühendislik fakültesi mezun vermedi ilk mezunlarını gelecek sene vericek.Staj konsunda okul yardımcı oluyor ( ancak belirli bir şirketle antlaşma yapılmaya bu sene başlandı bildiğim üzere temsa ile bir anlaşma yapldı,devamı geliceği söyleniyor)
    sitede haber mevcut
    okulun mühendislik fakültesi için bazı projeleri mevcut :
    1
    2

Sosyal ortam açısında malesef eksik bir üniversite (internet sitesinde bazı bilgiler mevcut (ybu ) ) , Çubuğa yapılan bir kampüs var(eğer ki hazırlık okursan ,2016-2017 yılında çubukta eğitim görmeye başlarsın),orada durumun pek farklı olacakğını zannetmiyorum.

sana önerim eğer ankarada yaşıyorsan tanıtım günlerine git anasayfada bilgi mevcut aklına takılan soruları hocalara 1e1 sorarsın.
    eğer aklına takılan başka soru olursa okulun aktif grupları mevcut oralarada sorula sorabilrisin tercih etmek istediğin bölümle ilgili
    ybü sosyal platform
    mühendislik fakültesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.