Şimdi Ara

Yıldız Bilgisayar mı Boğaziçi Yönetim Bilişim mi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs 6 sıralamam 5700 geldi lysde okul puanı ve kötü geçen bir sınav sonucu 20 bine düştüm arkadaşlar.sizce yıldız bilgisayara mı gitmeliyim boün yönetim bilişime mi ? mezunlarının neler yaptıklarına baktımda çok iyi yerlerde çalışıyor boündekiler. ve bölüm için ise bilgisayar mühendisliği ve endüstrinin derslerini görüyorlar deniliyor.fikirlerinizi yazarsanız sevinirim..

• Bana Boun- Yönetim Bilişim Sistemleri gelse saniye düşünmezdim saniye. Yıldız Bilgisayar onun yanında hafif kalmış. Hem zaten bu forumun bir vecizesi var (bkz: Nicotinell) "Mühendislik yazmayın, kendinizi yakmayın." diye. Ygs'ye harcadığınız emeği yemeyin bence, sıralamanız da iyiymiş. Güzel yerlere geleceğinizi umut ediyorum. Allah yardımcınız olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm teşekkürler fikirleriniz için.
  • boun yönetim bilişim kesinlikle
  • Kesinlikle benim tutsa bir saniye bile düşünmem Boğaziçi tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya iyi gibi duruyor mezunlara bakıyorumda.
    http://www.mis.boun.edu.tr/misweb2/index.asp?l=icerik/mezun/sektorstat.asp 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkbkbkbk -- 3 Temmuz 2013; 15:15:32 >
  • up!
  • Az önce bir konu daha görmüştüm,bilgisayar müh. ile alakası azdır ybs nin.Her ne kadar programlama dersleri olsa da,ybs daha çok bilgi teknolojilerine dönük bir bölüm.Önce kendin karar vermelisin.Ben fizik seviyorum,elektrikle aram iyidir,bilgisayar müh.alanlarına yatkınım diye düşünüyorsan tabii ki yıldız bilgisayar.Ama işletmeye dönüğüm,finansa ilgim var,veritabanı ve bilgisayar sistemlerini sevebilirim dersen boğaziçi ybs.Boğaziçi'nin hocaları kalitelidir.İş imkanı zaten çok olan bir bölüm.Sosyal yönü de ortada üniversitenin.
  • aynen .ikisi arasındayım kardeş....

galiba kendimize şu soruyu sormalıyız ?

bir bilim adamı mı olmak istiyorum yoksa moderen tüccar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sser34

aynen .ikisi arasındayım kardeş....

galiba kendimize şu soruyu sormalıyız ?

bir bilim adamı mı olmak istiyorum yoksa moderen tüccar mı ?

Aslında bu soru da yanlış
    Aşağıdaki linkte mis mezunu birisi bölümden bahsediyor,en ideal bölüm diyor ve gerekçesini de söylüyor.
    http://www.misjournal.com/?p=2291

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.