Şimdi Ara

Yıldız ile İtü arasında ne kadar fark var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 Yıldız mezunuyum. Mezun olmadan iş buldum ve şuan çok önemli bir firmada mühendis olarak çalışıyorum. Yıldız çok iyi bir üniversitedir. Eğer hayatını akademik olarak devam ettirmek istiyorsan İTÜ eğer işin pratiğini kapıyım sosyal çevremde olsun diyorsan Yıldız. İlanlarda her ne kadar İTÜ,Boğaziçi,ODTÜ yazsada ben şahsen böle bi ilana başvurarak işe girdim. O iş sadece lafta olay sende biter Yıldız'ın mühendisleri gerçekten çok iyidir. Özellikle ilk 3 dereceye giren öğrencilerin işverenler tarafından kaçırılmaması gerekir.
  • kampus olarak itü dah mı iyi?
    yıldızın ikinci öğretimleri nasıldır peki?fark sadece harç mı?
  • yıldızlıyım muyluyum itülü olsam daha mutlu olurdum
  • biri 6 harfli diğeri 3 harfli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

biri 6 harfli diğeri 3 harfli

• İTÜ ve Yıldız tek. ünv. arasında farkı nasıl anlatayım ? Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi ile İstanbul Siyasal Bilimler fakültesi gibi...Bizim zamanımızda ve şimdi İTÜ ye ve ODTÜ ye girebilmek çok büyük akıl ve zeka işiydi....Her adam kazanamaz, her kazanan ise bitiremezdi....Geleyim Yıldız a.. En kaliteli inşaat mühendisleri Yıldızdan çıkardı...Binlerce inşaat şantiyesi var..En başındaki uygulama yapan , denetim yapan Yıldız mesunu mühendisler olurdu...Çok iyi Şantiye Mühendisi çıkardı....Böyleyken böyle. EN BÜYÜK BAŞARI ŞANTİYEDE SAGLANIR. Hiç çalma çırpma yapmadan işi bilirsen 500.000 Liraya çıkacak bir inşaatı işi bilmezsen 800.000. Liraya yaparsın...İyi bir şantiye mühendisi her zaman çok iyi para alır....Ve asla başka şirkete gitmesine izin verilmez....Oturulup anlaşılır.....Neden ? Bu adam çok iyi bir şantiye mühendisi....İşini çok iyi biliyor.....Planı uygulamak çok önemli.... Saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 24 Haziran 2007; 3:33:47 >

• Çok fark var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrem

quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

kampus olarak itü dah mı iyi?
    yıldızın ikinci öğretimleri nasıldır peki?fark sadece harç mı?

Kampus olarak İTÜ daha büyük ve her bölümün binası ayrı ve Maslak'ta. Yıldız yavaş yavaş Davutpaşa'ya taşınıyor. Tabi Davutpaşa'ya taşınınca Yıldız'da ki fakültelerde ayrı binalarda olucak. İnşaat Fakültesi diyorsan bence YTÜ'de olmalısın.
  • quote:

Yıldız Teknik Üni. =======> YTÜ

İstanbul Teknik Üni. =====> İTÜ

Bide Bizim Kampüstler Tam taşınmayacak Beşiktaş Merkez Kalacak Ytü Ordan Çıkmaz Çıkarsa O arazilere birileri göz diker. Ama Davutpaşa bir Okadar Harika İtü nün Kampüsüne gelince Ayazağa kampüsü diye geçen yer orman arazisi bi ucu reşitpaşanın deresinde bir ucu harp akademisinin yanında geliyosun içeri giriyosun doğal hava ormanlık arazide yürüyüş yapıyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Bide Bizim Kampüstler Tam taşınmayacak Beşiktaş Merkez Kalacak Ytü Ordan Çıkmaz Çıkarsa O arazilere birileri göz diker. Ama Davutpaşa bir Okadar Harika İtü nün Kampüsüne gelince Ayazağa kampüsü diye geçen yer orman arazisi bi ucu reşitpaşanın deresinde bir ucu harp akademisinin yanında geliyosun içeri giriyosun doğal hava ormanlık arazide yürüyüş yapıyosun

Ya Davutpasa super diyip Ayazaga kampuse ormanlik dedin ya.

Ya Davutpasa at ahiri.

Ilk OSS yi kazandigimda arkadasi sinava goturmustum Allah im dedim iyi ki burayi yazmadim. Bu kadar mi igrenc bir kampus olur.

Esas sizin iki daglik kus ucmaz kervan gecmez bir yer ayatimda gordugum en igrenc kampus

Bir de su muhabbet var bir ders icin Besiktastasin sonra hemen Jet ucagina biniyorsun Davutpasa dasin.

Neyse ki sorunu YILDIZ universitesi RING JET SEFERLERIYLE cozmus. Biniyorsun Concorde a dersine gidiyorsun

Berbat bir okul...

• quote:

quote:

baslıga bak
    yıldız : 6 harf
    itu : 3 harf
    arkadas espriyi patlatmıs ama anlamamıssın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldofb

quote:

quote:

Ya Davutpasa super diyip Ayazaga kampuse ormanlik dedin ya.

Ya Davutpasa at ahiri.

Ilk OSS yi kazandigimda arkadasi sinava goturmustum Allah im dedim iyi ki burayi yazmadim. Bu kadar mi igrenc bir kampus olur.

Esas sizin iki daglik kus ucmaz kervan gecmez bir yer ayatimda gordugum en igrenc kampus

Bir de su muhabbet var bir ders icin Besiktastasin sonra hemen Jet ucagina biniyorsun Davutpasa dasin.

Neyse ki sorunu YILDIZ universitesi RING JET SEFERLERIYLE cozmus. Biniyorsun Concorde a dersine gidiyorsun

Berbat bir okul...

beğenmiyorsan kaydını aldır ben askeri yerleri çok severim Davutpaşa Askeri bina askeri=davutpaşa Merkez kampüsde sev yada terket tshort giyesim geldi

@japonlaryapiyo smilin altına yazdıklarım nasıl değerlendirdiğimi açıklıyo sanırım.

• gitme kimya ise bak gun(sitenin sahibi) ordan mezun şimdi yaptığı işe bak
  • Yıldız Teknik Üni. =======> YTÜ

eeeeeeeee

ben anladıgını cıkartamadım buradan kusura bakma ..affolaaa insanız bizde hata yapabiliriz
    hatasız kul olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonlaryapiyo

eeeeeeeee

ben anladıgını cıkartamadım buradan kusura bakma ..affolaaa insanız bizde hata yapabiliriz
    hatasız kul olmaz

salla biri "İç Tükür Ünvanlı" Biri "Ye Tükür Ünvanlı"
  • bi espri vardı gömleğin ütülüsü abazanın itü lüsü diye!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_t

bi espri vardı gömleğin ütülüsü abazanın itü lüsü diye!

ben davutpasaya gittigimda hep duvara sunlari kazimislar:

YAK : Yildiz ABAZALAR Kulubu

YMAK : Yildiz Makinaci ABAZALAR kulubu vs. vs.

ondan sonra iste yazmislar duvara

YAK in bugunku toplantisinda su kararlar alindi filan falan adamlar ciddi ciddi klup kurmus duvara da TUTANAK tutmuslar...

Artik YILDIZLILARIN nasil bir ruh halinde oldugunu anlarsiniz sanirim

• quote:

Orjinalden alıntı: ronaldofb

quote:

Orjinalden alıntı: fatih_t

bi espri vardı gömleğin ütülüsü abazanın itü lüsü diye!

ben davutpasaya gittigimda hep duvara sunlari kazimislar:

YAK : Yildiz ABAZALAR Kulubu

YMAK : Yildiz Makinaci ABAZALAR kulubu vs. vs.

ondan sonra iste yazmislar duvara

YAK in bugunku toplantisinda su kararlar alindi filan falan adamlar ciddi ciddi klup kurmus duvara da TUTANAK tutmuslar...

Artik YILDIZLILARIN nasil bir ruh halinde oldugunu anlarsiniz sanirim

• davutpaşa da mühendisliklerden sadece metarulji var galiba. hazırlık harici pek işim olmaz gibi...
  • hazirliklar normalde davutpasada degildi maslak ve yildizdaydi ben yildizda okudum hazirligi
    ama sonra davutpasaya tasidilar.eger metalurji müh hariç bir müh seçerseniz ilk sene mat fizik ve kimya için davutpasaya gidersiniz. 2 3 4 ü yildizda okursunuz.ben yak1n bir zamanda yildizin davutpasaya tasinacagina pek inanmiyorum.biraz zor gibi

itü de okumaya gelirsek itü yildizdan egitim bakimindan daha iyidir.dersleri zorlayicidir.Üniversite ve bölüm arasinda bende kaldim.Eger üniv ve bölüm seçimi arasinda kalirsaniz bence istediginiz ünivden degilde bölümden yana tercihinizi kullanin.
    quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

davutpaşa da mühendisliklerden sadece metarulji var galiba. hazırlık harici pek işim olmaz gibi...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.