Bildirim
yıldız kayması sonucu domuz gribi :S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Alın bunu dışarı. -
-
Olamaz çünkü bu işin arkasında Amerika onun arkasında da İsrail var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 28 Kasım 2009; 9:57:08 > -
ohaa daha neler -
Sabah kalktım açtım pc yi şöyle moralim yerine gelsin diye girdim konu dışına dakika bir gol bir. Sen çok yaşa emi -
saolda şaka yapmıyorum güldürmek içinde deil arkadaş ciddi bi şekilde anlattı bende bi sorim dedim vardır bi bilen -
arkadaşına O RLY de eğer o da No Wai derse sorun yok demektir -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet.Refik
arkadaşına O RLY de eğer o da No Wai derse sorun yok demektir
buda güzel
-
Yıldız kaysa en kötü hamile kalır.
-Kadının biri gece havaya bakıyormuş hamile kalmış neden.
-profiterol -
Arkadaşına söyle yıldız ona kaymadıysa sorun yoktur . -
quote:
Orijinalden alıntı: pirhana
beyler 2-3 gun once arkadaş anlattı böyle bişe olabılırmi kesinlikle dalga deildir lütfen bi cevap arkadaş bir gece balkonda otururken yıldız kayması görmüş , yarın olunca domuz gribi olmuş yıldızların hastalıkları iyileştirme teorisini biliyordum ama bu olabilirmi ??
Sana puanım 9 kanka -
O rly? -
-
Bir de saka yapmıyorum diyorsun kardes biraz mantık yurut sence boyle bırseyın olması mumkun mu?benim d ebir arkadasim yıldız kayması sonucu Aids olmus -
quote:
Orijinalden alıntı: lAresl
Bir de saka yapmıyorum diyorsun kardes biraz mantık yurut sence boyle bırseyın olması mumkun mu?benim d ebir arkadasim yıldız kayması sonucu Aids olmus
Bu daha mümkün. -
yıldız Kaymış adama bişi olmamış batıl inançlar akıl dolu -
yıldız tükürdümü kayarken -
quote:
Orijinalden alıntı: m.ali20
yıldız tükürdümü kayarken
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X