Şimdi Ara

Yıldız Teknik bilgisayarın hacettepe gibi yükselmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• REKLAM
  • ingilizce olmaması, millet bahçesi gibi itibar düşürücü haberler.
  • Tamamen dh
    Dh'de ytü'yü öven yorum bulmak imkansıza yakın
  • AKP'nin arka bahçesi olmasından dolayı. her okulun rektörü AKP'li fakat YTÜdeki çok daha ekstrem. okulun içine millet bahçesi falan yapılacaktı. bu gibi şeylerden dolayı insanlarda algı oluştu. ben olsam Hacettepe yerine YTÜ yazarım ama sırf şehirden dolayı.
  • %100 ingilizce olmaması. Düzgün araştırma yapmayan adayları korkutuyor
  • %100 İngilizce değil
    Akreditasyon yok
    Hacettepe Bilg. daha bilindik bir bölüm.

Edit: Millet bahçesi olayı var birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4h062020 -- 26 Ağustos 2020; 12:54:53 >
  • Kaçla kapattı ?
  • YTÜ bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisi olarak, 2017'den beri sıralamaları takip ederim. Ytü'nün %100 ingilizce olmaması, millet bahçesi olayı ve akreditasyonun daha halledilememiş olması hacettepe kadar yükselememesinin nedeni olabilir.
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    11300 le giren var diye duydum daha yüksek sıralama varmı bilmiyorum
  • bütün hocalarının ytü lisans ytü yüksek lisans ytü doktoralı olması. Çeşitlilik yok bu çok saçma bir politika herkes eleştiriyor zaten. Okuldaki hocalar akademik hayatları boyunca(yaklasık 10 yıldan bahsediyorum) aynı kültürdeki aynı hocalardan eğitim alıp hoca oluyorlar. Hele ki türkçe eğitim veren bir okulda bu politika benim gözümde direkt düşürüyor ytüyü.
  • iki okulun hocalarını; aldıkları eğitimler, yaptıkları çalışmalarla kıyaslayınca anlaşılıyor zaten hocam.
    özellikle aykut ve erkut hocalar ai'da yaptıkları çalışmalarla kendilerinden söz ettiren isimler. bunun gibi birçok değerli hoca da var tabii hacettepede.

diğer önemli sebep de %100 ingilizce olması. bu devirde %100 ingilizce olmayan bölüm okumak, özellikle mühendislikte çok yanlış bir tercih olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tcx21 -- 26 Ağustos 2020; 14:5:44 >
  • Yazılan nedenlere ek forumun etkisinin burada çok büyük olduğunu düşünüyorum...Haftalardır gırgır geçtiğimiz GTÜ Bilgisayarın bile 27k dan 20'ye attığını unutmayalım.
  • Blees B kullanıcısına yanıt
    11278 ile giremedim
  • armegedon58 A kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam ben forumda öyle gördüm umarım hayırlısı olur ama üzülme ben şuan girdiğim üniversiteyi değiştiriyorum puanım tutmasaydı daha iyi olucaktı...
  • Blees B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah knk fazla bi sıkıntım yok ya itü kontrole de okeydim baya ora geldi. Senin için de hayırlısı olur umarım.
  • Ben sırf hocalarının ytü lisans ytü yüksek lisans ytü doktoralı olmasndan dolayı yazmamıştım kendi senemde
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

AKP'nin arka bahçesi olmasından dolayı. her okulun rektörü AKP'li fakat YTÜdeki çok daha ekstrem. okulun içine millet bahçesi falan yapılacaktı. bu gibi şeylerden dolayı insanlarda algı oluştu. ben olsam Hacettepe yerine YTÜ yazarım ama sırf şehirden dolayı.
    Rektör bu sene değişti hocam öğrenciler memnun gibi seçimden ama insanda soru işareti oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.