Şimdi Ara

Yıldız Teknik Hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıldız'da %100 ingilizce bölüm kazanan arkadaşlar hazırlık okumayı düşünüyor musunuz? Ben arada kaldım biraz, eğer hazırlık okursak ingilizcemizi geliştirebileceğimiz bir senemiz olacak. Tabi ki sadece okulun eğitimi yeterli olacak demiyorum. Okul dışında kursa gitmeyi düşünüyorum. Sonuçta ileriki senelerde vaktimiz olmayacak ingilizce geliştirmek için o kadar, derslerimiz ağırlaşacak. İngilizcem kötü değil bu arada yanlış anlaşılmasın. Ve okulu tanıyıp arkadaş edinebileceğimiz bir sene olacak doğal olarak. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanJan -- 24 Temmuz 2014; 23:12:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• elektrik mühendisliği % 30 ingilizce mi yoksa bölüm türkçe mi ? nereden öğrenebiliriz ?
  • ben 2 . sınıfa geçtim hazırlığa gitmeni tavsiye ederim . ingilizceni istersen geliştirebilirsin tabiki bu sana bağlı ayrıca arkadaşlık ,okulu öğrenme açısından da iyidir bolca vaktin olur sıkıştırmazlar seni istanbulu bilmiyorsan ,istanbulu da öğrenirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncsta -- 25 Temmuz 2014; 0:55:48 >
  • %30 ing olması gerek.
    Aklındakileri buraya sorabilirsin.
    https://m.facebook.com/groups/670804282974054?ref=bookmark

• syncsta kullanıcısına yanıt
    Hocam İstanbul'da yaşıyorum zaten. Aklıma takılan sadece hazırlık okusam bir senem boşa gider mi konusu. Atlasam bölüm %100 ing, sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SinanJan

Hocam İstanbul'da yaşıyorum zaten. Aklıma takılan sadece hazırlık okusam bir senem boşa gider mi konusu. Atlasam bölüm %100 ing, sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum.

üninin en güzel yılları hazırlıktadır benden söylemesi .boşa gittiğini düşünme ingilizceni ilerletme imkanın var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yıldız Teknik-Makine
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • syncsta kullanıcısına yanıt
    Sınav da öyle ha deyince geçilecek bir sınav değil gerci. iyice düşüneceğim bunu hocam teşekkürler.

Var mı başka kafasında soru işareti olan?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.