Şimdi Ara

Yıldız Teknik-Makine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu seneki sonuçlar sonunda YTÜ Makine Mühendisliğini yazmayı düşünüyorum. Fikirleriniz nelerdir, yurt işi nasıl olur, imkanı nasıldır? Bu konularda bana yardımcı olabilir misiniz?

• Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz lütfen?
  • ben yildizda okuyorum cok net sekilde soylebilirim ki okulun en aktif muhendisligi makine adamlar heo bir icraat pesinde sende bi tur seylere girersen isinde cok iyi referans olur mesela suan makine ogrencileri bir araba yapti ve yarislara katiliyor bildigim kadariyla turkiyede birinci oldular em son yurtdisindaki finallere gideceklerdi yurt isi istanbulda zor devlet cikmazda ozele gitmek zorundasin hani normal bir yurdun bile ucreti 500 600 lira aylik eger makine istiyorsan hic dusunmeden yaz bence kesinlikle pisman olmazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rigsby kullanıcısına yanıt
    kardeş makine mezunu çok fazla ondan korkum var..

birde kuzenım TAI de elektrık elektornık müh. dediki 4bin mühendis var 2bini Makine mühendisi
    oda iyimiş yani
  • Yurt işi biraz sıkıntı işte kyk çıksa iyi olur ama yok diyorsunuz. Sanırım mühendislikte iş biraz da bireyde bitiyor. Kendini geliştirmeye bağlı yani bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerodynamics

kardeş makine mezunu çok fazla ondan korkum var..

birde kuzenım TAI de elektrık elektornık müh. dediki 4bin mühendis var 2bini Makine mühendisi
    oda iyimiş yani

her mühendisten etrafta çok var önemli olan onlardan sıyrılabilmek kendini geliştirebilmek bunuda yıldız teknikte yapabilirsin
  • Rigsby kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.