yıldız teknik elektrik mühendisliği
-
-
Elektrik ve eem karıştırma elektrik bildiğiniz elektrik devre akım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biliyorum hocam itünün de o bölümünü istiyodum zaten de tutmaz orası ytü de araştırmadım hiç bilgi lazım biraz bana
-
sus ağlicam ;(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neden hocam
-
kendini geliştirmene bakar hocam. yüksek lisans ile Porsche'a giren de var işsiz kalan da vardır elbette.
-
tabi ki öyle her yerde işsizlik sorunu var ama benim sorum genel olarak 100 kişi mezun oluyorsa mesela bunun 80 90 tanesi memnun mu girdiği yerlerden veya girebildiler mi bi yerlere ben de gördüm siemenste çalışan da var ama herkes orda çalışmıyor sonuçta
-
ilk hedefti benim maalesef olmayacak belki bir ihtimal kocaeli tercih edebilirim
canınız sağolsun umarım ordan da istediğiniz yerlere gelme imkanı bulursunuz. bu bölümü araştırdınız mı hiç sıralaması neden bu kadar geriliyor
-
Hocam baştan hedefin zaten bu bölüm ve İTÜ tutmadıysa YTÜ gayet iyidir. Kafana yatıyorsa da yaz derim. Eğer istediğin bölümse zaten iş sıkıntısı da çekmezsin. Türkiye için alanı elektronikten daha dar o yüzden geriliyor. Ama mezun sayısı da elektroniğe göre hayli az.
Sizin için en iyisi ama orada okuyan veya mezun birilerini bulmanız tabi. Daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaç geliyor tahminen sıralama
kafama yattı tabi ama 2015 zamanlarında inşaat yazanlar gibi de olmak istemiyorum teşekkür ederim görüşünüz için
-
inan bilmiyorum hocam tahmin etmek cok zor ama ytü gelmez biliyorum
şu an ceng hariç mühendislikler geriliyor ilerde pişman olursan myp ile yatay geçiş yaparsın
-
bu sıralamayla çok tercih edecek bir şey de yok ya :( belki ilerde metalurji yükselirse ona geçiş olabilir başka aklıma hiçbir şey gelmiyor
-
YTÜ’de Havacılık Elektrik ve Elektroniği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği gibi başka bölümler de var. İlgini çekiyorsa onları da düşünebilirsin aslında.
araştırdım hocam aile mesleğimizde bu zaten bolumden cok cok umutluyum geriye gitmesine anlam veremedigim bolumlerden gelen en mantikli cevap genel olarak bilgisayar yazilim harici muhendisliklerde olan genis capli dusus+her üniversitede olan elektrik elektronik muhendisligi herkes elektrik okuyacagima elektrik+elektronik okurum bi tasta iki kus vururum gibi yanlis ve basit bir dusunceye sahip olmasi madem elektrik elektronik elektrikten iyiyse neden ikisi de 4 yıllık eemde'mi her seyi ögretmiyorlarda ikisi esdeger yilda bitiyor yoksa elektrik basli basina elektrik elektronikten mi kapsamli hayir degil ne kadar benzese de ikisinide birbirinden ayiran oldukca fazla seyler var beni elektriğe çeken 1.sebep zaten 5 universitede olmasi ve verilen imza yetkisi bu kadar hoşuma gitmesine rağmen hala daha yazma ihtimalimi %30 %20 görüyorum
ihtimal neden o kadar düşük hocam anlamadım sevmişsiniz işte bölümü bi de bu imza yetkisini yapmak zorunlu mu ya yapmak istemezsek başka çalışma alanları da var dimi
-
tabii hocam imza yetkisi yuksek gerilim alanlarında,kimse kolay kolay calısamaz imza yetkisi de elektrik muhendisliginde var siz illaha orda calisacaksiniz diye bir sey yok sadece meslegin getirdigi +lardan biri
ihtimal şundan dolayı düşük eskiden ben tamamen yazılım odakliydim bizimkiler daha cok elektrik düşünüyordu bu sene resmen fikirlerimiz yer degistirdi ben artik aileden dolayi elektrik bizimkiler ise yazilim istemeye basladi babam kendi kariyerimi kendi cizmemi istiyor bizim yardimimizla bir yere gelme kafasinda kendi kariyerini kendin yarat o yuzden su anda muammadayim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 80 tyt 60 ayt kaç bin
- ayt matematik nasıl çalışılır
- tyt taktikleri
- supara zorluk seviyesi
- kırık obp ile hukuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X