Şimdi Ara

Yıldız teknik ingilizce endüstri mi istanbul teknik elektrik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda 100 110 net civarı yapıyorum endüstri mühendisliği düşünüyorum ama aklımın bi ucundada elektrik mühendisliği var yıldız teknik ingilizce endüstri ile itünün elektrik muhendisliginin puanlari yaklasik ayni hangisini tavsiye edersiniz bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 net civari ile istanbul teknik düşünüyorsan bu büyük bir başarı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

100 net civari ile istanbul teknik düşünüyorsan bu büyük bir başarı zaten

adamın belki lys de eksiği yok. veya bu saatten sonra patlama yapmayacağı ne malum.

kardeş sen çalışmana bak. bende 2 hafta önce senin gibi 100-110 yapıyordum sonra bi baktım 115 oldu bi baktım 125 oldu 2-3 denemedir iyi gidiyor. bu işler aniden patlıyormuş cidden. bende senin gibi endüstri veya bilgisayar düşünüyorum. babam makineci abim bilgisayarcı. abim elektrik müh. karşı çünkü elektrikçiler büyük şirketler bilgisayar müh. yaptığı programları donanıma uygun mu diye test ediyormuş. babamda endüstri mühendisliğini şiddetle tavsiye ediyor. bence türkçe elektrik yerine inglizce endüstri oku. hangi ünide olursa olsun türkçe mühendislik okumak intihardır işssiz kalma sebebidir. ingilizce şart

• Lysnin cok sıkıntı olacağını düşünmüyorum matematikte integral hariç eksigim yok fizigin yuzde 70i bitti kimyadada organigin bir kismi kaldı biyolojiye iyice bakmam lazim hedef inşallah itü endüstri ingilizcesi olur mu olmaz mi bilemicem ama inşallah olur galatasaray endüstri hakkinda bi bilginiz var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.