Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2013 GİRİŞLİLER (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
20
Favori
42.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheElectric

quote:

Orijinalden alıntı: Dygdnzlp

İysyi kolay geçmemizi sağlayacak bir kurs düzenliyormuş okul bu doğru mu bilen var mı

evet böyle bir şey var: http://www.sem.yildiz.edu.tr/kisisel_egitim_detay.php?pID=5&eID=122

Daha önce bu kursa katılmış olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Bu kursa gitmeye değer mi , yararlı oluyor mu?

• özel yurt arayanlar varmış, buyrun

http://www.republika.com.tr/tr-TR/odalar/12.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcip

özel yurt arayanlar varmış, buyrun

kardeş öğrenciyiz biz bu aşar bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel1

quote:

dostum sadece göstermek için paylaştım ben de davutpaşa'da kazandım mecidiyekoy'den ev bakıyorum...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kel1

quote:

dostum sadece göstermek için paylaştım ben de davutpaşa'da kazandım mecidiyekoy'den ev bakıyorum...

saolasın kardeş davutpaşa çevresinde pek yurt yok gibi (cemaat harici) ev mantıklı bi seçim olur gibi duruyo

• beni de Bilgisayar Mühendisliği'ne yazın
  • maalesef yurtlar konusunda İTÜ öğrencileri kadar şanslı degiliz. :)

bu yüzden ev tutmak daha mantıklı gibi görünüyor.
  • her gün 1000 tane sandviç dağıtılıyo beyler mis
  • Davutpaşa kampüsünde aşağı yukarı kaç öğrenci öğrenim görüyordur acaba ?
  • 25 ile 30 bin civarında
  • şu bologna süreci hakkında bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar benim bölümüm Metalürji ve Malzeme Mühendisliği %30 İngilizce.

Hazırlık hakkında bir kaç soru işareti var kafamda.Hazırlık okumak sizce %30 ingilizce için zaman kaybı mı ? İngilizceme güvenmiyorum ileride sorun çıkartabilir ama sınavı geçecek kadar donanıma sahibim, hangi dersler ingilizce veriliyor onun hakkında da bir fikrim yok.Kimisi %30 ingilizce için hazırlık zaman kaybı diyor kimisi de oku bence diyor ne yapsam bilemedim.
  • yıldız elektrik mühendisliği i.ö kazandım hazırlık sınıfındada i.ö olarak akşammı okuyacağım yoksa herkes gibi sabahmı cvplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurov17

yıldız elektrik mühendisliği i.ö kazandım hazırlık sınıfındada i.ö olarak akşammı okuyacağım yoksa herkes gibi sabahmı cvplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Aksammis. 16-22 arasi galiba saatleri yanlis hatirliyo olabilirim ama aksam oluyo hazirlik ikinci ogretimler icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakan Oğlu

quote:

Orijinalden alıntı: ugurov17

yıldız elektrik mühendisliği i.ö kazandım hazırlık sınıfındada i.ö olarak akşammı okuyacağım yoksa herkes gibi sabahmı cvplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Aksammis. 16-22 arasi galiba saatleri yanlis hatirliyo olabilirim ama aksam oluyo hazirlik ikinci ogretimler icin

eywallah hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

Arkadaşlar benim bölümüm Metalürji ve Malzeme Mühendisliği %30 İngilizce.

Hazırlık hakkında bir kaç soru işareti var kafamda.Hazırlık okumak sizce %30 ingilizce için zaman kaybı mı ? İngilizceme güvenmiyorum ileride sorun çıkartabilir ama sınavı geçecek kadar donanıma sahibim, hangi dersler ingilizce veriliyor onun hakkında da bir fikrim yok.Kimisi %30 ingilizce için hazırlık zaman kaybı diyor kimisi de oku bence diyor ne yapsam bilemedim.

Eğer sınavı geçecek kadar bilgin varsa okuma ama sınavı gördün mü bilemiyorum? Zira çok zor bir sınav gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

Arkadaşlar benim bölümüm Metalürji ve Malzeme Mühendisliği %30 İngilizce.

Ben de Malzeme deyim 3.Sınıf.. Okuma hazırlık, geçebiliyorsan geç. İlk 2 sene ingilizce dersleri çok kolaydı. Bazı derslerde hoca Türkçe bile anlatabilir. 1 senen vakit kaybı olur. Her bölüm için böyledir bu. 1 senenizi boşuna harcamayın.
  • nutella19 N kullanıcısına yanıt
    arkdsım selam bnde oranın kız yurdunda klcam ama kafama tkılan brkc sey var bana yardımcı olurmusunuz?
  • Beyler arka sayfalarda biri yazmış şimdi %100 ing kazananlarla %30 ing kazananların hazırlık atlama sınavı farklı demiş ayrı tarihlerde falan . Bu doğrumu ? Eğer sınavlar ayrı degilse %100 kazananlarla %30 kazananların sınavı geçme notu aynımı olcak bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benany

Beyler arka sayfalarda biri yazmış şimdi %100 ing kazananlarla %30 ing kazananların hazırlık atlama sınavı farklı demiş ayrı tarihlerde falan . Bu doğrumu ? Eğer sınavlar ayrı degilse %100 kazananlarla %30 kazananların sınavı geçme notu aynımı olcak bilgisi olan varmı ?

hayır kardeşim aynı sınav :http://www.ogi.yildiz.edu.tr/category.php?id=5 ilk linki incelersen ikisi de ayın 3ünde ve aynı saatte. farklı olsa açıklama olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.