Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2013 GİRİŞLİLER (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
20
Favori
42.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sb_turan

quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

quote:

Ne zannediyorsun ki sen YTÜ'yü? Çok üniversite gördüm. Anadolu, ege,çukurova(Boğaziçi,ODTÜ'yü saymıyorum bile).. Bunların hepsi YTÜ'den daha çok üniversiteye benzeyen okullar. YTÜ öğrencisi, üniversite öğrencisi değil, YTÜ hocası üniversite hocası değil. Sadece teknik olduğundan bi karizması var görünüyor. Yanlış anlamayın bi alıp veremediğim yok okulla. Gördüğümü söylüyorum
    not: YTÜ 3. sınıf öğrencisiyim

Birader ben de çok üniversite gördüm bu yaşıma kadar. Emin ol Odtü'den ve Boğaziçi'den başka diğer üniversiteler hep üç aşağı beş yukarı birbirine benziyor. Odtü'nün tarihi ve mizacı çekiyor, Boğaziçi'nin de kültürü, bunlardan gayri diğerleri hep nabza göre şerbet okullar. Yeni açılan saçma sapan üniversiteler hariç belli bir tarihi olan okulların hepsi dediğim gibi üç aşağı beş yukarı aynı. İtü örneği vermişsin de İtü öğrencisiyle Yıldız öğrencisi arasında emin ol fark yok. Evet, katılıyorum hala sığır gibi gezinen öğrenciler yok mu bizim okulda, çokça var ama emin ol ki İtü'de de var bunlardan bolca. Bizzat kız arkadaşım İtü'de ve ortamını iyi kötü biliyorum. Benim anlamadığım şey ise şu Beşiktaş meselesi. Okul yönetimini her yaptığı şeyden dolayı tasvip ettiğim anlaşılmasın ama fakülte taşırken kime soracak? Rektörü biz seçemiyorken rektör bize mi soracak ne yapacağını? Görüyoruz zaten her yıl sonunda aynı teraneyi. Aman Beşiktaş'tan taşınmasın, aman Davutpaşa'da ne işimiz var... Beşiktaş yetmiyor bu okula, alanı çok dar ve mühendislik ve fen bilimleri geniş alan (lab, atölye derslik vs) isteyen bölümler. Makine fakültesine yapabiliyorlar mı adam gibi lab? Bunu İtü ile kıyaslama. Adamların Makine fakültesi neredeyse bizim yıldız kampüsü kadar biz yıldız'da kaç fakülteyi sokuşturmuşuz. Bence İktisat gibi bölümelr hariç Davutpaşa'ya taşınmalı ki yapılıyor o da. Eğitim için iyi bu.

Hocam makine fakültesini taşınabilirdi sadece. Yeterli olurdu. Ama ne oldu? Makine daha yıldızda, diğerlerini taşıyorlar davutpaşa. Makine de taşınacak zaten, ne anladık? koca kampüste 1 tane fakülte mi kalacak sadece? Ayrıca dediğim gibi öğrencisini adam yerine koyan rektör öğrenicinin istemediği bi işi yapmaz. Sorun orada zaten. Mesela kimse kampüsün neden taşındığıyla ilgili bir açıklama yaptı mı? Senin vardığın sonuç mantıklı(makine fakültesi çok kalabalık). Ama bu nedenden dolayı taşındığını da bilmiyoruz ki?

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerI -- 2 Ağustos 2013; 16:21:05 >

• arkadaşlar şimdi yerleştirmeler açıklandı kyk'ya falan başvurduk. sıradaki işlem ne olacak ? Ağustos'un sonunda ön kayıt yapılacakmış internetten. O zamana kadar bekleyişte mi kalacağız
  • Tek sözel ben miyim lae :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

http://www.ogi.yildiz.edu.tr/login/sys/admin/subPages/img/2013-%20%C3%96SYM%20Sonucuna%20G%C3%B6re%20%C3%9Cniversitemiz%20%C3%96nlisans%20ve%20Lisans%20Programlar%C4%B1na%20Kay%C4%B1t%20Hakk%C4%B1%20%20Kazanan%20Adaylar%C4%B1n%20%C3%96%C4%9Frenci%20Numaralar%C4%B1%20ve%20Listesi%20(WEB).xlsx
    numaralar açıklanmış. 7.girmişim fakülteye :) 1.de bizim forumdan

Hocam hangi programla açtınız, adobe reader ve word açamıyor bende, hangisiyle açmalıyım ?

• Çok teşekkürler hocam
  • Bişey sorucam bu kayıtlar 2-6 eylül arası,ingilizce yeterlilik sınavı 3 eylülde şimdi ben 4 eylülde kayıt olsam giremiyo muyum bu sınava ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoyoWhatupBitch

Bişey sorucam bu kayıtlar 2-6 eylül arası,ingilizce yeterlilik sınavı 3 eylülde şimdi ben 4 eylülde kayıt olsam giremiyo muyum bu sınava ?

sınava girebiliyorsun tabi ki
  • Beyler hazırlıkta kur belirlemeleri için ayrı bir sınav mı yapıyorlar yoksa iys sonucuna göre mi belirliyorlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behindofthedarkness

Beyler hazırlıkta kur belirlemeleri için ayrı bir sınav mı yapıyorlar yoksa iys sonucuna göre mi belirliyorlar ?

bunu ben de bilmiyorum bilen biri cevap verirse iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheElectric

quote:

Orijinalden alıntı: Behindofthedarkness

Beyler hazırlıkta kur belirlemeleri için ayrı bir sınav mı yapıyorlar yoksa iys sonucuna göre mi belirliyorlar ?

bunu ben de bilmiyorum bilen biri cevap verirse iyi olur

Yarın ben bi okulu arayacağım haber veririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

quote:

Ne zannediyorsun ki sen YTÜ'yü? Çok üniversite gördüm. Anadolu, ege,çukurova(Boğaziçi,ODTÜ'yü saymıyorum bile).. Bunların hepsi YTÜ'den daha çok üniversiteye benzeyen okullar. YTÜ öğrencisi, üniversite öğrencisi değil, YTÜ hocası üniversite hocası değil. Sadece teknik olduğundan bi karizması var görünüyor. Yanlış anlamayın bi alıp veremediğim yok okulla. Gördüğümü söylüyorum
    not: YTÜ 3. sınıf öğrencisiyim

Birader ben de çok üniversite gördüm bu yaşıma kadar. Emin ol Odtü'den ve Boğaziçi'den başka diğer üniversiteler hep üç aşağı beş yukarı birbirine benziyor. Odtü'nün tarihi ve mizacı çekiyor, Boğaziçi'nin de kültürü, bunlardan gayri diğerleri hep nabza göre şerbet okullar. Yeni açılan saçma sapan üniversiteler hariç belli bir tarihi olan okulların hepsi dediğim gibi üç aşağı beş yukarı aynı. İtü örneği vermişsin de İtü öğrencisiyle Yıldız öğrencisi arasında emin ol fark yok. Evet, katılıyorum hala sığır gibi gezinen öğrenciler yok mu bizim okulda, çokça var ama emin ol ki İtü'de de var bunlardan bolca. Bizzat kız arkadaşım İtü'de ve ortamını iyi kötü biliyorum. Benim anlamadığım şey ise şu Beşiktaş meselesi. Okul yönetimini her yaptığı şeyden dolayı tasvip ettiğim anlaşılmasın ama fakülte taşırken kime soracak? Rektörü biz seçemiyorken rektör bize mi soracak ne yapacağını? Görüyoruz zaten her yıl sonunda aynı teraneyi. Aman Beşiktaş'tan taşınmasın, aman Davutpaşa'da ne işimiz var... Beşiktaş yetmiyor bu okula, alanı çok dar ve mühendislik ve fen bilimleri geniş alan (lab, atölye derslik vs) isteyen bölümler. Makine fakültesine yapabiliyorlar mı adam gibi lab? Bunu İtü ile kıyaslama. Adamların Makine fakültesi neredeyse bizim yıldız kampüsü kadar biz yıldız'da kaç fakülteyi sokuşturmuşuz. Bence İktisat gibi bölümelr hariç Davutpaşa'ya taşınmalı ki yapılıyor o da. Eğitim için iyi bu.

Hocam makine fakültesini taşınabilirdi sadece. Yeterli olurdu. Ama ne oldu? Makine daha yıldızda, diğerlerini taşıyorlar davutpaşa. Makine de taşınacak zaten, ne anladık? koca kampüste 1 tane fakülte mi kalacak sadece? Ayrıca dediğim gibi öğrencisini adam yerine koyan rektör öğrenicinin istemediği bi işi yapmaz. Sorun orada zaten. Mesela kimse kampüsün neden taşındığıyla ilgili bir açıklama yaptı mı? Senin vardığın sonuç mantıklı(makine fakültesi çok kalabalık). Ama bu nedenden dolayı taşındığını da bilmiyoruz ki?

hocam beşiktaş kampüsü gerçekten konum olarak çok güzel. yeri merkezi ve tasarımı hoş. rektör de makine kökenli olunca bence bundan dolayı taşımıyorlar. inşaat'la yabancı dillerin arasına yapılacakmış makine de ama en ufak bir çivi dahil çakılmış değil. iibf falan kalsın da harbiden makine kesin taşınmalıydı bu seneye kadar. hatta iö kapatıldı hala orada var. bunlar eğitim kalitesini de düşürüyor elbet. mesela en hayret ettiğim sanat tasarım'ın taşınması oldu. haber vermeden, birden yaptılar işi. bunlar çok yanlış tabii. ancak kendisini lise müdürü sanan bir zihniyet yönetiyor okulu da. son festivalde olanları gördük hepimiz. utanmasalar g*tümüze bile bakacaklardı içki sokuyorlar mı diye. adamlar bizi insan yerine koymuyor ki sorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 3 Ağustos 2013; 2:18:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YoyoWhatupBitch

Bişey sorucam bu kayıtlar 2-6 eylül arası,ingilizce yeterlilik sınavı 3 eylülde şimdi ben 4 eylülde kayıt olsam giremiyo muyum bu sınava ?

her bölümün kendisine özgü kayıt tarihi oluyor. yani senin bölümün kayıtları 3'ünde ise 4'ünde kayıt olamazsın zaten. ayrıca iys okulu kazananların listesiyle yapılıyor bildiğim kadarıyla. kayıt olmak veya olmamak o sınav için ön konuş değil, olamaz da zaten. okulun sitesinden açıklarlar zaten. sıklıkla kontrol et tarihini kaçırma.
  • Kampüste bisikletler için park vb bir alan var mı acaba bazı okullarda olduğunu biliyorum acaba ytü-davutpaşa da mevcut mu ?( Park demişken akşamları bırakabileceğimiz zincirle bağlayabileceğimiz vs bir alan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvo94 -- 3 Ağustos 2013; 4:40:11 >
  • Kontrol ve otomasyon ingilizce benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvo94

Kampüste bisikletler için park vb bir alan var mı acaba bazı okullarda olduğunu biliyorum acaba ytü-davutpaşa da mevcut mu ?( Park demişken akşamları bırakabileceğimiz zincirle bağlayabileceğimiz vs bir alan )

+1 ve yurtlara bisiklet götürebilir miyim orada muhafaza edecek yer var mıdır ?
  • beyler davutpaşa kampüsü yakınından özel yurt tavsiye edebilicek var mı?bayramdan sonra istanbul'a gidip bir bakalım diyoruz yurt işine.kyk sonucları ağustosun son haftası açıklanacak muhtemelen.o zamana kadar iyi yurtlar dolabilir diyoruz babamla.var mı bildiğiniz duyduğunuz yerler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_26

beyler davutpaşa kampüsü yakınından özel yurt tavsiye edebilicek var mı?bayramdan sonra istanbul'a gidip bir bakalım diyoruz yurt işine.kyk sonucları ağustosun son haftası açıklanacak muhtemelen.o zamana kadar iyi yurtlar dolabilir diyoruz babamla.var mı bildiğiniz duyduğunuz yerler ?

takipteyim
  • İysyi kolay geçmemizi sağlayacak bir kurs düzenliyormuş okul bu doğru mu bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dygdnzlp

İysyi kolay geçmemizi sağlayacak bir kurs düzenliyormuş okul bu doğru mu bilen var mı

evet böyle bir şey var: http://www.sem.yildiz.edu.tr/kisisel_egitim_detay.php?pID=5&eID=122
  • yanda eğitim tarihi 19.08.2013- 01.09.2013 yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.