Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2013 GİRİŞLİLER (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
20
Favori
42.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖmerI

quote:

Orijinalden alıntı: sb_turan

quote:

quote:

Ne zannediyorsun ki sen YTÜ'yü? Çok üniversite gördüm. Anadolu, ege,çukurova(Boğaziçi,ODTÜ'yü saymıyorum bile).. Bunların hepsi YTÜ'den daha çok üniversiteye benzeyen okullar. YTÜ öğrencisi, üniversite öğrencisi değil, YTÜ hocası üniversite hocası değil. Sadece teknik olduğundan bi karizması var görünüyor. Yanlış anlamayın bi alıp veremediğim yok okulla. Gördüğümü söylüyorum
    not: YTÜ 3. sınıf öğrencisiyim

bırak o zaman okulu çok acı çekmişssin belli ki.

3,5 yılda okulu bitiriyorum. Acı çektiğim falan yok. Üniversiteden de sadece acı çekmemeyi beklersen senin için güzel okul çok

Okuldan , öğrencilerinden ne bekliyosun da bulmadın okulunda?

İnsanlıklarına lafım yok( öğrencilerin). İyi hoş insanlar. Biraz vizyon olur hedef olur bi insanda. İllaki mesleki kariyer açısından söylemiyorum. Üniversite okuyan adam ne için yaşadığını bilmeli. İstemeyi bilmeli. YTÜ'de İstanbulun en koyun öğrencileri okuyor. Rektör dersleri gece 3 'e aldım dese kimsenin sesi çıkmayacak. Bayram günü ders yapan hoca biliyorum(Arkadaşımın aldığı bir dersin hocası). Sınıfa da 100 kişi geliyor sınav sorusu söyleyecek diye(ki sazan.avi çıkıyor). Yönetim artık krallığını ilan etmiş. Yıldız'dan çıkın Davutpaşa'ya gidin deniyor, kimse sesini çıkarmıyor. Aynı şeyleri İTÜ ve Boğaziçi'ne yapmaya kalktılar, ellerinde patladı. Kulüplerin TEK amacı karı-kız ortamı... vs..

Bunları seven insan da var, ona bişey diyemem tabi. Ama ben kendi görüşlerimi söyledim. Senin niye zoruna gitti anlamış değilim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne zannediyorsun ki sen YTÜ'yü? Çok üniversite gördüm. Anadolu, ege,çukurova(Boğaziçi,ODTÜ'yü saymıyorum bile).. Bunların hepsi YTÜ'den daha çok üniversiteye benzeyen okullar. YTÜ öğrencisi, üniversite öğrencisi değil, YTÜ hocası üniversite hocası değil. Sadece teknik olduğundan bi karizması var görünüyor. Yanlış anlamayın bi alıp veremediğim yok okulla. Gördüğümü söylüyorum
    not: YTÜ 3. sınıf öğrencisiyim

bırak o zaman okulu çok acı çekmişssin belli ki.

3,5 yılda okulu bitiriyorum. Acı çektiğim falan yok. Üniversiteden de sadece acı çekmemeyi beklersen senin için güzel okul çok

Okuldan , öğrencilerinden ne bekliyosun da bulmadın okulunda?

İnsanlıklarına lafım yok( öğrencilerin). İyi hoş insanlar. Biraz vizyon olur hedef olur bi insanda. İllaki mesleki kariyer açısından söylemiyorum. Üniversite okuyan adam ne için yaşadığını bilmeli. İstemeyi bilmeli. YTÜ'de İstanbulun en koyun öğrencileri okuyor. Rektör dersleri gece 3 'e aldım dese kimsenin sesi çıkmayacak. Bayram günü ders yapan hoca biliyorum(Arkadaşımın aldığı bir dersin hocası). Sınıfa da 100 kişi geliyor sınav sorusu söyleyecek diye(ki sazan.avi çıkıyor). Yönetim artık krallığını ilan etmiş. Yıldız'dan çıkın Davutpaşa'ya gidin deniyor, kimse sesini çıkarmıyor. Aynı şeyleri İTÜ ve Boğaziçi'ne yapmaya kalktılar, ellerinde patladı. Kulüplerin TEK amacı karı-kız ortamı... vs..

Bunları seven insan da var, ona bişey diyemem tabi. Ama ben kendi görüşlerimi söyledim. Senin niye zoruna gitti anlamış değilim.

benim zoruma gitmedi. sonucta bende orda okuyacagim. ogrenmek istedim durumu. hangi bolumdu seninki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya onu bunu bırakında şu numara listesinden giriş puanlarına baktım mesela 433 puan en son tak diye bi alttaki 385,370 puan bunlar sanırım okul birincileri ne şanslı insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito scalletta

ya onu bunu bırakında şu numara listesinden giriş puanlarına baktım mesela 433 puan en son tak diye bi alttaki 385,370 puan bunlar sanırım okul birincileri ne şanslı insanlar

aynen sondaki 3lü okul birincileri kanımca.
  • Madem öyle başlayınca sen karar ver. Ama okulda da burada yaptığın gibi herşeyi bilmeden savunma, okulun sana 1 gram birşey katması için çok çabalayacaksın
  • quote:

Madem öyle başlayınca sen karar ver. Ama okulda da burada yaptığın gibi herşeyi bilmeden savunma, okulun sana 1 gram birşey katması için çok çabalayacaksın

çok çabalamak her okulda yapılması gereken bişey.
    ilkokul değilki orası hocalar peşinden koşsun.
    ayrıca neyi bilip bilmediğimi 2 mesajımdan anlamışsın tebrik ederim.
  • Okula yeni kaydolmuşsun, okulun güzel olduğunu savunuyorsun. ben birşey anlamadım kendin söyledin
  • quote:

Okula yeni kaydolmuşsun, okulun güzel olduğunu savunuyorsun. ben birşey anlamadım kendin söyledin

Peki öyle olsun.
    Teşekkürler fikirlerini paylaştıgın için.
  • quote:

quote:

Okula yeni kaydolmuşsun, okulun güzel olduğunu savunuyorsun. ben birşey anlamadım kendin söyledin

Peki öyle olsun.
    Teşekkürler fikirlerini paylaştıgın için.

edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sb_turan -- 30 Temmuz 2013; 23:48:58 >
  • anlamadım burası aynı okulda oldugumuzu paylasma platformu mu yoksa sataşma mı ?
  • Bencede tartışmaları özelden yapalım
  • işletmee
  • Arkadaşlar hazırlık okumayı düşünüyor musunuz ? Sorduğum mezunlar hazırlığın çok katkısı olmadığını söylediler ama ben hala karar veremedim.
  • ben de geldim

Mekatronik Mühendisliği
  • Bilgisayar müh. Hazılırlık okumayı düşünüyorum :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berilac Burrows

Arkadaşlar hazırlık okumayı düşünüyor musunuz ? Sorduğum mezunlar hazırlığın çok katkısı olmadığını söylediler ama ben hala karar veremedim.

Hazırlık atlama sınavı kolay diyorlar.Benim zaten biraz altyapım var. 1 ay ingilizce çalışıp geçmeye çalışacağım.Zaten 1 sene gecikmeli girdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Criminolog -- 31 Temmuz 2013; 12:20:31 >
  • quote:

http://www.ogi.yildiz.edu.tr/login/sys/admin/subPages/img/2013-%20%C3%96SYM%20Sonucuna%20G%C3%B6re%20%C3%9Cniversitemiz%20%C3%96nlisans%20ve%20Lisans%20Programlar%C4%B1na%20Kay%C4%B1t%20Hakk%C4%B1%20%20Kazanan%20Adaylar%C4%B1n%20%C3%96%C4%9Frenci%20Numaralar%C4%B1%20ve%20Listesi%20(WEB).xlsx
    numaralar açıklanmış. 7.girmişim fakülteye :) 1.de bizim forumdan

Hocam 2013 ÖSYS Tercih sonuçlarında YTÜ İktisat'ın en düşük 354 ile alım yaptığı görünüyor.

Ancak verdiğiniz Excel belgesinde İktisat Fakültesine 345,325, 298 ile girenler var, tam anlayamadım bu durumu? Kontenjanlar iki listede de aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 31 Temmuz 2013; 19:53:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

http://www.ogi.yildiz.edu.tr/login/sys/admin/subPages/img/2013-%20%C3%96SYM%20Sonucuna%20G%C3%B6re%20%C3%9Cniversitemiz%20%C3%96nlisans%20ve%20Lisans%20Programlar%C4%B1na%20Kay%C4%B1t%20Hakk%C4%B1%20%20Kazanan%20Adaylar%C4%B1n%20%C3%96%C4%9Frenci%20Numaralar%C4%B1%20ve%20Listesi%20(WEB).xlsx

Hocam 2013 ÖSYS Tercih sonuçlarında YTÜ İktisat'ın en düşük 354 ile alım yaptığı görünüyor.

Ancak verdiğiniz Excel belgesinde İktisat Fakültesine 345,325, 298 ile girenler var, tam anlayamadım bu durumu? Kontenjanlar iki listede de aynı.

Okul birincisi kontenjanları yüzünden. Düşük puanla girenler okul birincisi olanlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Okul birincisi kontenjanları yüzünden. Düşük puanla girenler okul birincisi olanlar.

Hocam şimdi OBK puanına baktım 230 Taban, 312 Tavan. Tutmuyor.

• Adım furkan . elektirik mühendisliği ikinici öğrentim kazandım bende :) iki aya davutpaşadayız
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.