Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2013 GİRİŞLİLER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
20
Favori
42.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: peso argentino

quote:

Orijinalden alıntı: kafasıkarısıkk

Arkadaşlar Yıldız Teknik Üniversitesine kayıt yaptıracaklar için yayınlanan klavuzda İYS ye ait 3 ve 5 eylülde saat 10.00 da 2 sınav var.Biri %100 %30 ingilizce egitim görecek olanlar için digeri türkçe olanlar için.Bu iki farklı sınav olduguna göre demek ki 3'ündeki digerine göre daha zor olacak.Klavuzdaysa yalnızca sınav demiş.Yani bu durumda speaking, listening, writing ler olsaydı kalvuzda belirtmezler miydi? Yoksa bunlar da sınava dahil mi? Ben onların hazırlık okuyanlar için geçerli oldugunu duydum.Umarım yalızca test olur,geçen yıl da öyledi.Lakin ben bu sınavın zorluk derecesini bilmiyorum.Yıldızdaki kampüste geçen yılların soruları varmıs ama ben İstanbulda degil Antalyada yasıyorum.Benim gibi olan arkadaşlar da vardır.Sorulara ulaşanlar bizimle de paylaşırlarsa çok memlun olurum :)
    Bilen birileri yardımcı olur umarım :)

anladığım kadarıyla sadece yazılı sınav 3 eylüldeki. Facebook grubu kurulmuş ordan geçen yılın sorularını paylaşmışlar ben indirdim. Oraya bakabilirsiniz

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mo1sQzaN -- 28 Temmuz 2013; 11:37:14 >

• link verebilir misin yada grup adını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faunus

quote:

Orijinalden alıntı: xShadowTRx

quote:

Yaz hocam, bilgisayar muhendisligi.
    Bilgisayar bolumu ingilizcesi mi cikti bu sene, oyle bir sey duydum ama gormemistim ben tercih klavuzunda.

yok kardeşim bilgisayarın çıkarmadılar çıkarsalar yazacaktım ben hatta bizzat yıldıza mail attım ileride açmayı düşünüyor musunuz diye. Yakın gelecekteki planlarımızda böyle bir proje yok dediler :S

Anladim hocam, acikcasi ingilizce egitim goremeyecek olmak disinda hic bir uzuntum yok YTU Bilgisayar icin.
    Ailem arayip duruyorlar bilmemkimin cocugu kazanmis falan diye de sasirdim bir anda.
    Bu arada ayni bolumde okuyoruz sanirim o yuzden memnun oldum

bende memnun oldum :). Hazırlık konusunda aslında çok istiyorum okumayı ama kayıt yaptırırken karar vericem hazır oraya gitmişken soruştururum biraz. sen ne düşünüyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mo1sQzaN

link verebilir misin yada grup adını

ilk sayfada grup linki var
  • facebook grubuna baktım tekrar ama bulamadım dosyaları kaldırmış olabilirler eğer istiyorsanız upload edip atayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byte94

facebook grubuna baktım tekrar ama bulamadım dosyaları kaldırmış olabilirler eğer istiyorsanız upload edip atayım.

Iyi olur aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar beyler benimde. iliştirin kenara
  • link atılmıyor pm atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peso argentino -- 28 Temmuz 2013; 15:50:14 >
  • Hazırlık okurken kyk bursu alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byte94

link atılmıyor pm atarım

Bizide unutma bro

• quote:

Orijinalden alıntı: chntornado

Hazırlık okurken kyk bursu alınır mı?

Burs olmuyor malesef ama kredi olur.

• Hali hazırda YTÜde okuyan arkadaşlar;
    Üstten ders alma olayı nasıl oluyor??
  • İktisat İÖ var mı aynı sınıfta olan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Peki hazırlıkta kredi alsam sonraki 4 sene kyk bursu alabilir miyim ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaz hocam, bilgisayar muhendisligi.
    Bilgisayar bolumu ingilizcesi mi cikti bu sene, oyle bir sey duydum ama gormemistim ben tercih klavuzunda.

yok kardeşim bilgisayarın çıkarmadılar çıkarsalar yazacaktım ben hatta bizzat yıldıza mail attım ileride açmayı düşünüyor musunuz diye. Yakın gelecekteki planlarımızda böyle bir proje yok dediler :S

Anladim hocam, acikcasi ingilizce egitim goremeyecek olmak disinda hic bir uzuntum yok YTU Bilgisayar icin.
    Ailem arayip duruyorlar bilmemkimin cocugu kazanmis falan diye de sasirdim bir anda.
    Bu arada ayni bolumde okuyoruz sanirim o yuzden memnun oldum

bende memnun oldum :). Hazırlık konusunda aslında çok istiyorum okumayı ama kayıt yaptırırken karar vericem hazır oraya gitmişken soruştururum biraz. sen ne düşünüyorsun ?

Acikcasi ingilizce konusunda kendime guvenim var, o acidan hazirlik okumayi dusunmuyorum.
    Zaten ilk sene bolum dersimiz az bi de ustune gidip hazirlik okumak 2 sene beklemek demek bolum dersleri icin, dayanamam o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

Hali hazırda YTÜde okuyan arkadaşlar;

Ben bitirdim ama değişmediyse kredin yettiği sürece alabilirsin. 27 kredi alabiliyorduk biz ama ilk senelerde dönem dersleri 23 kredi tutuyordu, 4 kredi üstten alabiliyorduk. Sınırsız kredi için de not ortalamasının 3'ün üzerinde olması gerekiyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

Hali hazırda YTÜde okuyan arkadaşlar;

Ben bitirdim ama değişmediyse kredin yettiği sürece alabilirsin. 27 kredi alabiliyorduk biz ama ilk senelerde dönem dersleri 23 kredi tutuyordu, 4 kredi üstten alabiliyorduk. Sınırsız kredi için de not ortalamasının 3'ün üzerinde olması gerekiyordu.

yani ortalamam 3 un üzerinde oldugu sürece üstten istediğim kadar ders alabiliyorum.
    güzelmiş bu. olabildiğince erken bitirmeye calısıcam cunku.yada normal sürede bitirip çap yapmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerI -- 28 Temmuz 2013; 21:56:01 >
  • Türkçe Öğretmenliği
  • Arkadaşlar İktisat okuyacak olanlara bir şey sormak istiyorum.Şimdi bizim ögrenimimiz %30 ingilizce olarka geçiyor.Ve kyk basvuruları yapılırken sınıfınız seceneginde 1. sınıf ve hazırlık bölümleri var.Ama biz daha hazırlık sınavına girmedik.Yani hazırlık mı okuyacagız 1. sınıf mı belli degil.Bu durumda hangi secenegi işaretliyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

emin misiniz şartlarda hazırlık sınıfıyla ilgili bir bilgi yok ama
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.