Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2017 GİRİŞLİLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
6.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150netyapiyorumcokmukotu 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam kampüsteki fotokopicilerde çıkmış sorular varmış. İmkanınız varsa alıp çözebilirsiniz veya birkaç tane de sitede örnek var. Seviye belirleme için de internette bulabilirsin ama ne kadar güvenilir bilemem.
  • Elektronik haberleşme gelecek yüksek ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya endüstri ya elektronik ve haberleşme ya da kontrol otomasyon gelecek bakalım
    Edit : endüstri geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caderrasean -- 9 Ağustos 2017; 12:12:46 >
  • Şehir dışından gelenler barınmayı ne yapacaksınız?

• yüzde 90 matematik mühendisliği geliyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar yazan harbi yok galiba ha

• Nycha kullanıcısına yanıt
    100 mü 30 mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: richardfeynman

100 mü 30 mu

30

Kaç bindesin? Benim kontrol veya matematiğin %100ü gelmezse o gelecek galiba
  • quote:

Kaç bindesin? Benim kontrol veya matematiğin %100ü gelmezse o gelecek galiba

mf 1 48 bin . 50 binden kapatmış geçen yıl . ya istanbul bilgisayar ya da bu gelecek işte .

Sen de benim kafadasın sanırım. Seçmelilerin hepsini yazılımdan alıp bilişime yönelmeyi düşünüyorum
  • quote:

Sen de benim kafadasın sanırım. Seçmelilerin hepsini yazılımdan alıp bilişime yönelmeyi düşünüyorum

ben de öyle yapıcam . bütün dersleri yazılım alıcam ama yine de yeterli olmayacak . yada bir şekilde kurumiçi çap falan da yapabilirsin. 3.20 yapınca çap falan yapabiliyormuşsun bilgisayarla .

• Hocam banada elektrik muhendisligi gelecek galiba ama yildizi niye bu kadar kotuluyorlar anlamadim nerdeyse adam batman uni si ile bir tutacak

• micromillian kullanıcısına yanıt
    Hocam foruma bakarak tercih yapsaydım suanda şırnak üniversitesindeydim. İçin rahat olsun Yıldız kaliteli okuldur.
  • yvz_1149 Y kullanıcısına yanıt
    Ben bilgisayar yazdım 12kdaydım. Niye harbi yok dedin yokmu cidden :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ldebug84 -- 29 Temmuz 2017; 14:15:9 >
  • quote:

İngilizcem B1 en kötü ihtimal A2.2 sayılır. Reading/Listening konusunda sıkıntım hiç yok dizileri genelde ingilizce alt yazıyla izliyorum.

Benim hazırlıkta kendimden beklentim, bölümüm için gerekli olan en çok bilgi yabancı kaynaklarda olduğu için hiç sıkıntı çekmeden çevirmek/yazmak/okumak istiyorum.

Cesur Öztürk'ün kitabını önerdiler ODTÜ'nün hocasıymış sanırım.

Hocam bu anlattığınız düzeyde ingilizceye sahipken hazırlığı geçemeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? Yoksa bilerek mi okuyacaksınız? Ben yüzde 30 ing bilgisayar mühendisliği yazdım da hazırlığı geçeceğimi düşünüyodum benim de ingilizcem sizin gibi iyi.
  • ldebug84 L kullanıcısına yanıt
    En azından bir dönem okumak istiyorum. Direkt 1.sınıf benim için yorucu olabilir. YGS/LYS Süreci yüzünden ingilizceyi sağlam boşladım ondan dolayı çekincem var hocam belki veremeyebilirim diye.
  • richardfeynman kullanıcısına yanıt
    Sanırım bölümünüz de yüzde 100 ingilizce. O yüzden tekrar etmeniz iyi olabilir haklısınız
    bilmem ki hocam 2. sizi gördüm bir de bi arkadaş vardı :D. Forumdan pek yok galiba.
    Hocam o konu şaibeli ya. Kontrol ve Otomasyon %30 / Mat Müh. %100 ve %30 yani hangisi gelecek bilemiyorum artık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.