Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2017 GİRİŞLİLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
6.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulda görüşürüz o zaman ben de 30luğum :)
  • richardfeynman kullanıcısına yanıt
    Görüşürüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronik haberleşme geldi

• Şehir dışından gelipte kalacak yer arayışında olanlar nerde?
    Etraf hakkında bilgi verebilecek var mı?

-Davutpaşa.
  • mimarlık ing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçamayan Pegasus -- 9 Ağustos 2017; 21:41:13 >
  • Bilgisayar mühendisliği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yvz_1149 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam senin hacettepe mi

• 9.8k ile bilgisayar oldu. Herkese hayırlı olsun tekrar.
  • up WhatsApp grubu için isminizi ve numaranızı bana atabilirsiniz arkadaşlar, hepimize hayırlı olsun
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• WhatsApp.com
    WhatsApp Grup Daveti
    https://chat.whatsapp.com/LQYDqiYdc7f89bIR3zuUDl
    WhatsApp grup linkimiz

• ben ytude makıne muh okuyorum size verebılcegım en onemlı tavsıye hazırlıgı atlamanız ytunun hazırlıgı tamamen zaman kaybı ,okuyan onlarca arkadasımdan biri bile memnun degıldı hepsı keske gecseydık dıyordu. ki sınav da kolay zaten bıraz essay nasıl yazılıyor dıye baksanız ınternetten, bıraz da dıger seylere baksanız gecersınız ben ıkı senedır ıng gormedıgım halde calısmadan gecmıstım

Bu hazırlık senesınde 1 sene boyunca harcayacagınız parayla yurtdısı dil okuluna gıdın yaz geldıgınde , size 10 kat daha faydalı olur

Bu yogun sene sonrası dınlenme olarak da bakmayın hazırlıga cunku 1. Sınıf da gayet kolay.bir iki gence iyiliğim dokunursa ne mutlu nıyetıyle yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 9 Ağustos 2017; 18:54:45 >
  • Sorularınız varsa sorabilirsiniz arkadaşlar. Kimya Mühendisliği okuyorum 3. senem.
  • inşaat mühendisliğini kazandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EclipseIV E kullanıcısına yanıt
    Güngörendeyim okula kısa sürede gidiyorum. Minibüsle on dakika tramvay metro kırkbeş dakika yoğunluk olursa tabi.

Ev kiraları hakkında çok bilgim yok ama ucuzdur.

• Up

• Jordan Belfort kullanıcısına yanıt
    Hocam beşiktaşta yurda veya eve yerleşip kampüsler arası shuttle ile gitmek zor mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Belfort

ben ytude makıne muh okuyorum size verebılcegım en onemlı tavsıye hazırlıgı atlamanız ytunun hazırlıgı tamamen zaman kaybı ,okuyan onlarca arkadasımdan biri bile memnun degıldı hepsı keske gecseydık dıyordu. ki sınav da kolay zaten bıraz essay nasıl yazılıyor dıye baksanız ınternetten, bıraz da dıger seylere baksanız gecersınız ben ıkı senedır ıng gormedıgım halde calısmadan gecmıstım

Bu hazırlık senesınde 1 sene boyunca harcayacagınız parayla yurtdısı dil okuluna gıdın yaz geldıgınde , size 10 kat daha faydalı olur

Bu yogun sene sonrası dınlenme olarak da bakmayın cunku 1. Sınıf da gayet kolay.bir iki gence iyiliğim dokunursa ne mutlu nıyetıyle yazdım

Aynı şekilde YTÜ makine öğrencisiyim hazırlık zaman kaybı mümkünse yazın çalışın sınavı geçin.
  • Davutpaşaya yakın yurtlar hakkında bilgi verebilecek var mı?

• richardfeynman kullanıcısına yanıt
    zor degıl ama sıkabilir okula gıdesın gelmeyebılır bazen sabahları yol insanın gozunde buyuyor. :D trafık olmadıgında 25 30 dkda falan gıdıyor dpasaya ring. Trafık oldugunda gec kalabılirsin. benım ınsaat okuyan 4. Sınıf arkadasım ortamcı oldugundan 4 yıl besıktasta yasamıstı rıngle gıdıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 9 Ağustos 2017; 17:58:18 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.