Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2017 GİRİŞLİLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
6.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genelde kız yurdu var, Konuş'u biliyorum erkek yurdu olarak. Pek iyi şeyler duymadım hakkında. Ama özel yurtların hiçbirinde aradığını bulabileceğini sanmıyorum. Burası İstanbul olduğu için hiçbiri aldığı parayı hak etmiyor. Devlet yurdu olarak da FSM yurdu var. 1400 kişilikti ama bu sene 1500 kişilik daha bloklar açılacak.
  • Özel mesaj yoluyla ulaşırsanız İYS'de çıkmış soruları yollayabilirim bu arada. İYS'yi geçmek için çok fazla zorlamanıza gerek yok, ortalama bir ingilizcenin üzerine bir de essay konusunda kendinizi geliştirirseniz zorlanmadan geçersiniz.
  • Elektronik Haberleşme.

Örnek sorulara baktım, en büyük sorunum kelime bilgisi olacak gibi. Yardım edebilecek kaynak, site vs. bildiğiniz var mı?
  • Hocam ben hazırlık okurken tekrar Ygs-Lys'ye hazırlanmayı düşünüyorum. Haftada kaç gün kaç saat ders oluyor? Benim için önemli olan ders çalışmaya vakit kalması.
    Boş vakit kalıyor mu yoksa gereksiz yere ödev vs. kasıyorlar mı?
    Hazırlık sınıfı hakkında ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle14

Hocam ben hazırlık okurken tekrar Ygs-Lys'ye hazırlanmayı düşünüyorum. Haftada kaç gün kaç saat ders oluyor? Benim için önemli olan ders çalışmaya vakit kalması.
    Boş vakit kalıyor mu yoksa gereksiz yere ödev vs. kasıyorlar mı?
    Hazırlık sınıfı hakkında ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim.

A kurunda olursan sabah 9:00 12:40 arası ders oluyor haftada beş gün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldız Çevre Mühendisliği kazandım ve aynı arkadaşlar gibi İYS'yi geçmek için Cesur Öztürk'ün "Building Skills for Proficiency" kitabından çalışmalar yapıyorum. Okula giden arkadaşların elinde İYS sınavına ait bir örnek var mıdır sınav öncesi hazırlanmak için?
  • sonunda banım açıldı . yazın beni de matematik mühendisliği :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeilDegruthTR

Elektronik Haberleşme.

Örnek sorulara baktım, en büyük sorunum kelime bilgisi olacak gibi. Yardım edebilecek kaynak, site vs. bildiğiniz var mı?

hocam şurada var kelime listesi ama ne kadar yararlı olur bilemedim .

• Grup imha edildi

• e kayıt yaptıranlar varsa benle iletişime geçebilir mi? sol sekmede ikinci aşamadasınız diyor (toplamda 4 aşama var) barkodlu pdf geliyor ama olmuş mudur şimdi?

• makelele11 kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

Yıldız Çevre Mühendisliği kazandım ve aynı arkadaşlar gibi İYS'yi geçmek için Cesur Öztürk'ün "Building Skills for Proficiency" kitabından çalışmalar yapıyorum. Okula giden arkadaşların elinde İYS sınavına ait bir örnek var mıdır sınav öncesi hazırlanmak için?

http://istdilakademisi.com/PDF/IYS-SAMPLE-EXAM.pdf

Buradaki kaynaklar belki yardımcı olabilir...

• 14 ağustosta okulun sistemine girmemiz gerekiyormuş numaralı tcli olarak doğru mu

• Jellibonn kullanıcısına yanıt
    Evet. Okulun sitesinde de kazananlar listesi var öğrenci numaranı öğrenebilirsin
  • richardfeynman kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz listenin bağlantısını buraya atabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gorkem05 G kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz kaynaklardan hali hazırda yararlanıyorum ama yine de yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darkgamer_gs kullanıcısına yanıt
    www.ogi.yildiz.edu.tr
    Yeni Kazananların Kayıt İşlemleri | YTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
    http://www.ogi.yildiz.edu.tr/ogi/7/Yeni-Kazananlar%C4%B1n-Kay%C4%B1t-%C4%B0%C5%9Flemleri/78

• makelele11 kullanıcısına yanıt
    Barkodlu pdf geldiyse tamam

• buradaki "1) YTÜ tarafından verilmiş olan, öğrenci kimliklerini (2017 Girişliler için Ön Kayıt Belgesi veya Öğrenci Kimlik Belgesi, Mevcut Öğrenciler icin Öğrenci Kimlik Belgesi)" derken ön kayıt belgesi olarak ne götrücüez yeni kayıt yapanlar ? özellikle elektronik kayıt yapanlar ne götürecek ? elektronik kayıt belgesi götürsek olur mu ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.