Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA SORU ALABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, YTÜ'de öğrenciyim. Sorunuz varsa alabilirim.

• Hocam insaat gelcek gibi davutpaşa nasıldır memnun kalır miyiz.birde ingilizcem 0 hazırlıkta halledebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halil_asd -- 16 Ağustos 2018; 23:23:22 >
  • Elektronik ve haberleşme mühendisliğini merak ediyorum .

Çalışma şartları , iş imkanları , geleceği vb. şeyler .

Bir de elektrik mühendisliğiyle kıyaslayınca hangisi avantajlıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baypessimist -- 6 Ağustos 2018; 16:47:2 >
  • Yurtdışında çalışmak isteyen biri için imkanları nasıldır hacım özellikle elohab ve bilgisayar
  • Ytü pdr hakkındaki düşünceleriniz neler ? Eğitim kadrosu ve okuyan öğrencilerin memnuniyet durumu ?
  • baypessimist kullanıcısına yanıt
    Seçtiğin alana göre çalışma şartın değişir. Benim arkadaşlarım genelde haberleşmeyi seçiyor. Turkcell Vodafone gibi şirketlerde veya farklı telekomünikasyon şirketlerinde çalışıyor. Gayet güzel bölüm bu arada tavsiye ederim. Elektrik mühendisliği de aynı şekilde seçtiğin alana göre değişir. Eğer ben power engineer olacağım diyorsan farklı gelişiyor işler. Yüksek gerilim hatlarında çalışmak istiyorsan ,şantiye gibi, elektrik mühendisliğini seçmeni öneririm. Ben de kontrol mühendisliği okuyorum bu arada.
  • harita müh ve çevre müh hakkında bilgilendirir misin hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mekatronik mühendisliği hakkında bilginiz var mıdır? önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İktisat hakkında bilgin varsa alırım biraccık

• MyBlueShade M kullanıcısına yanıt
    Elektrik elektronik fakültesindeki tüm bölümler gayet kaliteli. Yurt dışında çalışan, master/phd yapan birçok mezun var bildiğim kadarıyla. Yurt dışı için senin çaban gerekiyor fakat iş dünyasıyla ilgili network kurman lazım ortalamanı yüksek tutman ve kendini geliştirmen başlıca şeyler.
  • Togolu00 T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben mühendislik öğrencisiyim maalesef pdr hakkında çok bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem.
  • birçok bölümün türkçe olması büyük bir dezavantaj oluşturuyor mu? ytü eskisi kadar kaliteli değil diyorlar sence bu doğru mu?
  • Professor Lazzers kullanıcısına yanıt
    Harita ve çevre hakkında çok bir bilgiye sahip değilim fakat harita ve kadastro bölümü olarak çok eskiden kurulmuş köklü bir bölüm olduğunu biliyorum harita mühendisliğinin.
  • Cap sartlari neler

Ve yapmasi zor mu?

• richardfeynman kullanıcısına yanıt
    hocam bende kontrol düşünüyorum bölüm,hocalar,imkanlar hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? havacılık üstüne çalışmak isteyen biri için ytü kontrol nasıldır?
  • skyxrawler S kullanıcısına yanıt
    Mekatronik benim bölümüme en yakın bölüm. Birçok kişiye göre Türkiye'de en iyi mekatronik eğitimini veren kurum. Ben öneririm şahsen. Yazılım,Elektronik,Makine derslerini alıyor mekatronik mühendisleri. Okuması zor bir bölümdür.
  • richardfeynman kullanıcısına yanıt
    üzdü :(
  • aidenholmes19 A kullanıcısına yanıt
    Türkçe mühendislik veren bölüm yok. En az %30 İngilizce bölümler. Bazı dersler sadece ingilizce bazıları hem türkçe hem ingilizce açılıyor. Eğer bölümün %100 İngilizcesi de varsa ingilizce dersler önce %100'lere açılır sonra kontenjan dahilinde %30lar da seçebilir.
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği hakkında öncelikle şu(https://www.youtube.com/watch?v=WMcfQrRKZFM) videoyu izlemeni tavsiye ederim. Güncel ve sürekli gelişen, önü açık bir bölüm. Akademik kadrosu yeterli ve hocalarımız gayet iyi bence. Savunma sanayi özellikle ASELSAN, TAİ'de çalışan kontrol mühendisleri var.
  • ytü elektronik haberleşme veya makineden mezun biri ortalama kaç tl maaşla başlar ve nerelerde çalışır?(kişiden kişiye değişir diyeceksin de ortalama kaç alır yani onu soruyorum)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.