Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK Üniversitesi İçin Ne Dersiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mf-4 sıralamam 16bin. yıldız teknik üniversitesi-bilgisayar mühendisliği geçen yıl 15binden almış, bu sene 17-18 bine kadar düşer diye tahin ediyorum, ve burası gelir gibime geliyor.
    yalnız şöyle bi durum varki; ben sene başından beri aklıma en kötü itü diye geçiriyordum. fakat sıralamam böyle gelince yıldızı da düşünmeye başladım.
    yorumlarınıza şu konuda ihtiyacım var; yıldız teknik nasıl bi üniversitedir? itüyü bitirmekle aralarında bi fark var mıdır, iş bulmak konusunda olsun, üniversite hayatı konusunda olsun?
    bir sene daha denemeye değer mi yoksa?
    vakit ayırıp yorum yapanlara şimdiden teşekkürler..

• way be derim.biz 56bin sıralamayla bi yere yerlesmeyi deneyelım adam 16binle bi sene daha beklemeyı dusunuyor derim moralim bozuldu hadi iyigeceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Hammill

way be derim.biz 56bin sıralamayla bi yere yerlesmeyi deneyelım adam 16binle bi sene daha beklemeyı dusunuyor derim moralim bozuldu hadi iyigeceler
    hocam hayaller büyük olunca, ne yaparsın işte
    bakma, onu isteyende yüzbinlerce adam var
    bozma moralini

• dostum aynı şekildeyiz bende senin gibi itü olur diyodum 17bin geldi yıldız yazıcaz başka çare yok. Orası olursa öpüp başımıza koyacaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacoste.

dostum aynı şekildeyiz bende senin gibi itü olur diyodum 17bin geldi yıldız yazıcaz başka çare yok. Orası olursa öpüp başımıza koyacaz :D
    Büyük ihtimalle olur, tıpa rağbet arttı çünkü. Yıldız hakkında ne düşünüyosun? İş bulma konusunda sıkıntı olur mu bitirince acaba?
  • itü gibi olmaz tabi ama yine iş görüşmesinde tercih edilen bi üniversite. teknik üniversite bir kere. Benim kuzen bu sene son sınıfa geçti yıldız bilgisayarda. kesinlikle tavsiye ederim diyor. okuması rahatmış hem gezip hem dersleri götürebiliyormuşsun. Bir de erasmus imkanı da genişmiş hem kontenjan çokmuş hem de istenen ortalama 2.00/4.00 dedi. İTÜ çıkışı alınca gerekmeyebilir ama yıldız çıkışı alıyosan mutlaka erasmusla bi yerlere gitmen gerek dedi bana. kendisi de portekize gidiyor eylülde. yani diplomada dil bildiğini gösteren bir ibare olması gerek tercih edilebilmen için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahiv

arkadaşlar meraba
    mf-4 sıralamam 16bin. yıldız teknik üniversitesi-bilgisayar mühendisliği geçen yıl 15binden almış, bu sene 17-18 bine kadar düşer diye tahin ediyorum, ve burası gelir gibime geliyor.
    yalnız şöyle bi durum varki; ben sene başından beri aklıma en kötü itü diye geçiriyordum. fakat sıralamam böyle gelince yıldızı da düşünmeye başladım.
    yorumlarınıza şu konuda ihtiyacım var; yıldız teknik nasıl bi üniversitedir? itüyü bitirmekle aralarında bi fark var mıdır, iş bulmak konusunda olsun, üniversite hayatı konusunda olsun?

arkadaşım seninle aynı durumdayız neredeyse sadece sıralamamız da sen 2bin kişi öndesin bende yıldız teknik istiyorum,en başında bende itü istiyodum olmayacak gibi,inşallah ben girerim zaten ben girince sende garanti girmiş oluyorsun merak etme iş olanakları süper ben iyice araştırdım itü ile ytü arasında da fazla fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ozi01ozi01

quote:

arkadaşlar meraba

arkadaşım seninle aynı durumdayız neredeyse sadece sıralamamız da sen 2bin kişi öndesin bende yıldız teknik istiyorum,en başında bende itü istiyodum olmayacak gibi,inşallah ben girerim zaten ben girince sende garanti girmiş oluyorsun merak etme iş olanakları süper ben iyice araştırdım itü ile ytü arasında da fazla fark yok
    Başlığı değiştirip; "İTÜ isterken YTÜ gelenler" yapmam gerek galiba

@asedefege
    hocam valla içimi rahatlattın; baya düşünüyodum, ne olur acaba diye. ama artık yapacak bişey de yok. yıldıza gideriz paşa paşa
    bu arada sen de mi bilgisayar istiyosun?

@ozi01ozi01
    keşke girebilsek itüye, ama zor gibi. itü bilgisayar geçen yıl 7binden almış. bu sene de alsın alsın 10binden alsın. bu yüzden yıldız forever
    sen hangi bölümü istiyosun?

• quote:

@asedefege
    hocam valla içimi rahatlattın; baya düşünüyodum, ne olur acaba diye. ama artık yapacak bişey de yok. yıldıza gideriz paşa paşa

@ozi01ozi01
    keşke girebilsek itüye, ama zor gibi. itü bilgisayar geçen yıl 7binden almış. bu sene de alsın alsın 10binden alsın. bu yüzden yıldız forever

evet haklısın itü isterken ytü ye razı olanlar daha iyi bende bilgisayar mühendisliği istiyorum,aynı okulda olursak kesin kanka olurz senle

• quote:

quote:

@asedefege

@ozi01ozi01

evet haklısın itü isterken ytü ye razı olanlar daha iyi bende bilgisayar mühendisliği istiyorum,aynı okulda olursak kesin kanka olurz senle

Alıntıları Göster
    irtibatta kalalım da; asedefege ve sen; ytü ye gidersek toplanalım orda DH baskısı kurarız
    cidden çok güzel olur ama. zaten gurbet elde ne edecem bilmiyorum

• quote:

irtibatta kalalım da; asedefege ve sen; ytü ye gidersek toplanalım orda DH baskısı kurarız

aynen benim için de gurbet olacak ama değecek sanırım, sen kesin girersinde benimki kritik 18bin, şu duruma bak sen 16bin asedefege 17bin ben 18bin benim adım OZAN, senin isim neydi,aklımda kalsında belki görürsem DH den miydin diye sorarız

• quote:

quote:

aynen benim için de gurbet olacak ama değecek sanırım, sen kesin girersinde benimki kritik 18bin, şu duruma bak sen 16bin asedefege 17bin ben 18bin benim adım OZAN, senin isim neydi,aklımda kalsında belki görürsem DH den miydin diye sorarız

Alıntıları Göster
    benim adım da Ahmet
    sonuçlar açıklanınca zaten Pm den görüşürüz, ya da konuyu hortlatırız
    hadi iyi geceler, görüşürüz yine

• quote:

Alıntıları Göster
    tıpın kontenjanı ne kadar arttı bilgisi olan var mı ?

• bilgisayar müh. yazıcam ben de ama listebaşına yazmayı düşünmüyorum 6ya 7ye yıldız bilgisayar yazarım sanırım. Üstüne yazcaklarım da zaten uçuk bölümler olacak :) tutarsa yıldız tutar yani üstündekiler gelmez. Bakalım hayırlısı artık.. Yıldız güzel üniversite. Sıralamalar yakın zaten. Hepimizin gönlünden geçen olur umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacoste.

bilgisayar müh. yazıcam ben de ama listebaşına yazmayı düşünmüyorum 6ya 7ye yıldız bilgisayar yazarım sanırım. Üstüne yazcaklarım da zaten uçuk bölümler olacak :) tutarsa yıldız tutar yani üstündekiler gelmez. Bakalım hayırlısı artık.. Yıldız güzel üniversite. Sıralamalar yakın zaten. Hepimizin gönlünden geçen olur umarım :)
    bende bekledim bu sene i.ö açmadılar ya bi şansım olurdu ama olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

Bu sene 7bin oldu diye biliyorum.Geçen sene de 2bin miymiş neymiş öyle bir şeyler diyorlardı.

Ya bu arada ytü'cüler bana da mat.müh. tavsiye eder misiniz ? Gerçi sıralamam da 42bin ikinci öğretime falan girebilir miyim bilmiyorum ama çok istiyorum ytü'yü vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2metin4

quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

Bu sene 7bin oldu diye biliyorum.Geçen sene de 2bin miymiş neymiş öyle bir şeyler diyorlardı.

Ya bu arada ytü'cüler bana da mat.müh. tavsiye eder misiniz ? Gerçi sıralamam da 42bin ikinci öğretime falan girebilir miyim bilmiyorum ama çok istiyorum ytü'yü vallahi.

Alıntıları Göster
    2 binden 7 bin demek sıralamada 5 binlik kayma yapar. doğru mu gerçekten?

• quote:

Orijinalden alıntı: Being McCandless

2 binden 7 bin demek sıralamada 5 binlik kayma yapar. doğru mu gerçekten?

Alıntıları Göster
    Mahiv inanırmısın durumumuz tıpa tıp aynı.Sadece ben 17bin oldum şansım biraz daha az gibi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoinfo

Mahiv inanırmısın durumumuz tıpa tıp aynı.Sadece ben 17bin oldum şansım biraz daha az gibi :(

Alıntıları Göster
    benimde durum aynı sizle
    tek fark benimki öğretmenlik

itü bilg. öğrtm. istiyodum açılmadı

arada kaldım yıldız teknik böte mi yoksa marmara böte mi yazsam yoksa istanbul böte mi ... bu böle gider

• quote:

Orijinalden alıntı: burlipi

benimde durum aynı sizle
    tek fark benimki öğretmenlik

itü bilg. öğrtm. istiyodum açılmadı

arada kaldım yıldız teknik böte mi yoksa marmara böte mi yazsam yoksa istanbul böte mi ... bu böle gider

Alıntıları Göster
    bn 21900deyim büyük ihtimal anadolu gelcek ama ytüyü de yazcm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzetar -- 20 Temmuz 2010; 21:54:14 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.