Şimdi Ara

Yıldız Teknik Üniversitesi Kontrol Ve Otomasyon Mühendisliği(KOM) Tanitim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
7
Favori
44.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • %95 burayı kazanacağım belli oldu, bölüme en azından çok da küçük olsa bir altyapıyla gelmek için bu zamanlarımı hangi programlama dilleri vs. öğrenerek değerlendirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackMamba17

%95 burayı kazanacağım belli oldu, bölüme en azından çok da küçük olsa bir altyapıyla gelmek için bu zamanlarımı hangi programlama dilleri vs. öğrenerek değerlendirebilirim?

Bende ytu elektrik deyim bu sorularını bende merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek lisans yazılı sınavına daha önceden girmiş olan var mıdır

Makine mühendisi olduğum için pekde kestiremiyorum açıkcaısı.
  • Tercih dönemi yine başladı.Bölüm,okul, şehir hakkinda merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

• ElvBella kullanıcısına yanıt
    Ben ytü kom da okumak istiyorum fakat bazı kafama takılan şeyler var
    ytü kom hala eskisi gibi revaşta bir bölümmüdür?
    ytü kom hakkında yeterince konuşma olmuş ama maaşlar hakkında kesin bişey söylenmemiş türkiyede kontrol ve otomasyon mühendisinin alacağı bir maaş ortalama ne kadardır?
    zaten türkiyede saddece 2 üniversitede bulunduğu için her sene 150 civarı mezun çıkıyor bunların çoğu bi iş sahbi olabiliyormu?
    yurtdışı imkanları nasıl? yurtdışında kendini geliştirme imkanları bulabiliyormusun ?
    Diyelimki ben şimdi ytü kom u yazdım gittim ben mezun oluncaya kadar sizce ülkede kom daha önemli yerlere gelebilirmi ?
    şimdiden teşekkürler :D
  • hasan bey H kullanıcısına yanıt
    Bölümü hali hazırda okuduğum için dışarıdan bakıp da revaçta olup olmadığı hakkında bir sey söyleme imkanım yok ancak YTU tanitim günlerinde yoğun talep alan bir standimiz olduğunu söyleyebilirim.

Maaş şu aşamada dusuneceginiz bir sey olmadigindan ötürü pek bahsedilmedi; anliyorum merak ediyorsunuz maddi imkanlarini ancak bu sizin okuldan hangi donanımlarla mezun olduğunuzla,olusturdugunuz networkle degisebilecek bir seydir, maddi konularda aklinizda sorular olması doğaldır, birçok mezunumuz uluslararasi sirketlerde veya savunma sanayide çalışarak ortalamanın uzerinse ucretler almaktadır bu noktada cok takılmayin.

Uluslararası şirketlerde calisarak yurtdışı imkanlarindan faydalanabilirsiniz.

Kontrol sistemleri tasarlamak ve otomasyon süreçleri gün geçtikçe önemli bir hal almakta, ülkemizde de bu yönde pozitif bir eğilim var.

• bu bölümden mezun olup iş bulamayanlar var mı

• ElvBella kullanıcısına yanıt
    Mezun olup savunma sanayii de çalışan arkadaşlarınız kontrol mühendisimi yoksa otomasyon mühendisimi ???
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.