Şimdi Ara

Yildiz teknikte okuyanlar yardim lutfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bu sene mf4te 59bin oldum. Yildiz harita yazicam. Orgun ogretim tutmasa bile ikinci ogretim olan kesin tutar gibi gozukuyor. Her sey hemen hemen istedigim gibi yalniz ikinci ogretiminde ingilizce hazirlik yok dediler ne kadar dogrudur bu? Bilgisi olan arkadaslarimin yardimina ihtiyacim var . Bunun disinda bolum ile ilgili her turlu bilgiye acigim.ama oncelik hazirlik sorusu simdiden herkese tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up yardim lutfen.

• hazırlık yok arkadaşım da bak bu sene haritanın puanları artabilir. Çünkü nerede görsem harita tavsiye ediliyor. 1981'de haritanın puanı erciyes tıpla aynıymış oralardan devlet politakalarıyla puanı buralara gelmiş. Böyle giderse yine tırmanacak gibi duruyor. O yüzden 59bin bence riskli bir sıralama o yüzden illa harita istiyorsan katü kocaeli selçuk gibi yerleri de mutlaka yaz. Vallah dostum bologna geldi, önümüzde dönem uygulanacak, okul bitirmesi baya baya zor olacak gibi duruyor bizim için. ama çalıştıktan sonra geçilmeyecek ders yok burası da başka bir gerçek. Mesleğin zorluğu aslında varsa mühendis için değil tekniker için ve topograf için var. Sen zaten çoğunlukla ofiste olacaksın. Gün gelecek 10 saat pc'de oturup harita çizeceksin yol yaparken. Bence bu sıralama için seçilecek meslek
  • Bende i.ö yazacam siralamam 64 bin ama bende yukselecegini dusunuyorm.malesef cok tavsiye ediliyo

• Oncelikle tesekkurler az once harita okuyan bir arkadasimiz hazirlik geldigini soyledi. Fen lisesi mezunuym aslinda cok kotu yaptigim asikar herkes bir sene daha dene diyor ama sanirim tek tercih yildiz harita yazicagim orgun ve ikinci ogretim. Olmazsa bunlar ikinci sene hazirlanip siralamami cok daha iyi tutup baska bolum tercih edicegim. Sanirim kontenjanlarin artmasi ve birakacak cok kisinin olmasi siralamasini asagi fazla cekemez en azindan ikinci ogretim benim icin garanti gozukuyor . Yine de onerileri bekliyorm.

• Bologna konusunu biraz acar misiniz?

• Mstst kullanıcısına yanıt
    bologna sistemi ile dersler birbirine bağlanıyor. bir dersten kalan dersin devamı niteliğinde olan diğer dersleri o dersi geçemediği sürece alamıyor. zorlayıcı bir sistem öğrenci için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilim adami olma yontemleri yazin.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok sagoln hocam. Gercekten ogrenciyi zorlayabilir.

• dostum bence bi sene daha dene.sonuçta fen lisesine girmişsin belli bir potansiyelin var.buna yazık etme derim

• Cok haklisin ama bir sene daha burda rizede kalmak benden daha cok sey alacak gercekten cok dusundum bunu . Fen lisesinden okuyup haritaya gitmek cok mantikli gozukmuyor ama yapim geregi calismayi sevmedigim icin seneye de en iyi ihtimalle 15bine cekecem . Zaten saglik bolumlerinden haz etmiyorum . Onlari yazmayacagim.onun icin bir senemi daha kaybetmeyi goze alamiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.