bu akşam (yani 28 mayıs) yıldız ünüversitesindeki şebnem freah konserine gittim[rockbnd][rockbnd]. Şebnem Ferah mükemmeldi [pray][pray][pray][pray]
konsere gidipte kayıt yapan arkadaş varmı diye actım bu topiği varsa lütfen haberleşelim banada versin bi kayıt(garibi sevindirmek sevaptır)[V]. emeğe ve alınterine saygılıyız kaydı verecek arkadaşa yaparız bi güzellik içi rahat olsun.
ne yazıkki sadece resim çektim ... onlarda pek güzel çıkmadı :-( ... zıplayarak çekilmiyomuş onu öğrendim ... çıkışı çok güzeldi, gerçekten bateristin girişi mükemmeldi ... yalnız biraz kalabalıktı bir dahaki sefere tüm girişleri kapatıp, ufak ta bir ücret koyarlarsa ipi kopuğu gelmez en azından ... bir de kimlik kontrolü tabi, çoğu dışarıdan gelenlerdi ...
Valla Şebnem bacım bize de geldi (Ank. Üni.) hiç mi hiç beğenmedim. Şahsen beni ve çevremdeki grubu coşturamadı. Neden coşturamadı, suç bizdemiydi, yeterli seyirci mi yoktu? Falla bizlik bir suç olacağını sanmam. Yaklaşık o konserde abartısız 10.000 kişi vardı. Okulun arkasında yeni yapılan anfi tiyatro, konser alanı çok güzel olmuş ve geniş geniş. Her ne kadar kapıda izdiham oldu. Üniversite dışından adam almamaya gayret etselerde konser vaktine doğru herkes doluştu. Ama Şebnem bacımdan iş çıkmadı o ayrı konu.
Pek aram yoktur kendileri ile zaten:)) Soğuk meze bulurum kendilerini biraz. Keşke Teoman, Funda Arar, Feridun Düzduvar:))) falan gelseydide o 10 bin kişinin coşkusunu bütün Ankara dinleseydi[V][drknrd]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by specops</i> <br />ne yazıkki sadece resim çektim ... onlarda pek güzel çıkmadı :-( ... zıplayarak çekilmiyomuş onu öğrendim ... çıkışı çok güzeldi, gerçekten bateristin girişi mükemmeldi ... yalnız biraz kalabalıktı bir dahaki sefere tüm girişleri kapatıp, ufak ta bir ücret koyarlarsa ipi kopuğu gelmez en azından ... bir de kimlik kontrolü tabi, çoğu dışarıdan gelenlerdi ... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> o kalabalık neydi öyle.resman izdiham.adamlar ön kapıdan almıyoruz dediler. içerdeki arkadaşlara telefon ettik arka kapıyı actılar.bizim sayemizde bir sürü kişi girdi o kapıdan.kaldık en arkalarda bu böyle gitmez dedik başladık sızma operasyonuna en öne kadar gidip bir kaç fotograf da biz çektik ama çoğu karanlık çıktı.[wand][wand]
geçen gün de bizim DEÜ Eğitim Fak.'ne gelmişti ama iğrenç bir ses düzeni yüzünden kadının o güzelim sesini duyamadık doğru dürüst, arka taraftan "ses gelmiyor" diye bağıra bağıra konseri bitirdik...
yaw çok kalabalıktı gerçekten ... önlerde zıplamayı bırak ellerimizi kaldırınca onun bunun kafasına çarpıyodu :p .. ama güzel oldu konser ... bnm resimler fena değilk exposure erttırıp sport modda çektip bulanıklık ta olmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme