Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler 3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (Bitti) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: maestoso76 , maestoso76 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.025
Cevap
47
Favori
43.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen galiba 4-5 gün sürüyor bende de aynı süreç var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ctrlshft kullanıcısına yanıt
    Bir süre kullanın böyle bir problemle karşılaşırsanız zaten sözleşmeden fesih hakkınız var ayıplı hizmet sunulduğu için. Ancak maalesef şu an için bir çözümü yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kim ne derse desin muud 420 tl tivibu siper paket 670 tl normalde yıllık. Bunlar bedava olması bile geçilir yapılıyor tarifeyi. Ayrıca her ay 5 gb net için mesaj atmayı unutmayın arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sudafed kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. E-dergi'yi de unuttun. Tablet de varsa eğer evde dijital şekilde gazete-dergi okunabilir rahatça. E-dergi de yıllık 300 lira da ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 22 Nisan 2025; 1:31:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Command.com kullanıcısına yanıt

Geç açılması sizin yararınıza olacaktır

gelir mesaj 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekoma geçenlere benden tavsiye, reklam aramalarına falan kapatın hattı. Yılbaşı öncesi kampanyada geçtim bende, 2-3 gündür arıyorlar enflasyondan etkilenmemem için yeni teklifleri varmış vs vs .150₺ ödediğim şeyi 250 teklif ediyor :) daha 6 ayım var bide :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgine teşekkür ederim benim faturasız hat sasmaz prime tarifesini dedigin gibi reddettim uygulamaya prime 35 tarifesinin gelmesini bekliyeyimmi , yoksa direk arayip mh den mi isteyeyim fatura kesim tarihi 22 veya 26 olması kiseye goremi onu nasıl öğrenicem

• E dergi normal şekilde giriş yaptım premium görünüyor direkt üyelik ücretsiz sanırım prime olduğum için bu şekilde kullanabilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt

Normalde 26 sı oluyordu son 3-4 Gündür yeni olan bir durum Değiştirmişler .Müşteri hizmetleri de kesin cevap veremeyebilir .

İmkanınız varsa Bekleyin Bugün geçsin

Yarın arayın Müşteri hizmetleri 22 si akşamı derse kabul eder geçiş yaparsınız .

Kesin cevap vermezse 27 sinde geçiş yaparsınız .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam uygulamaya gelirse mh yi aramaya gerek yok deme ordan geçişi sağlarız, extra önereceğim birsey varmi + hediye gb vsvs

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt

Size attığım adreste 12 ay 5gb var onu alırsınız .

sadece Fatura kesim tarihine dikkat edin yeterli 1 ayınız mundar olmasın .

• Sudafed kullanıcısına yanıt

merhaba, 5 gb hediyeyi nasıl alabiliyoruz? yeni geçtim türk telekoma ilk kez kullanıyorum

• arkadaşlar selam, ben vodafone'dan numaramı taşıdım türk telekoma. sil süpür çıkmıyor uygulamada. neden çıkmıyor? sil süpür bitti mi yoksa bende mi sorun var bi el atabilir misiniz? ekranın en altında falan da çıkmıyor her yeri kontrol ettim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: black_swan35

merhaba, 5 gb hediyeyi nasıl alabiliyoruz? yeni geçtim türk telekoma ilk kez kullanıyorum

Telefonun kısa mesaj bölümünden 5555 e PRIME DUSUN yazıp gönderiyorsunuz 12 ay boyunca her ay 5gb hediye internet geliyor.

• BenFero kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim. benim tarifem enfes 20. prime değil. yine de bu mesajı atsam hediye verirler mi? ilk sayfaya baktım da prime tarifeleri için geçerli herhalde bu, emin olmak için size sormak istedim

• black_swan35 kullanıcısına yanıt

Hocam tarifeniz prime değilse hediyeden yararlanamazsınız. ama denemekten zarar gelmez. mesaj gönderin zaten size bilgi mesajı gelir olup olmadığı yönünde.

• BenFero kullanıcısına yanıt

olmadı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: black_swan35

olmadı :)

O zaman şansınıza küsün hocam. :) Bende Kasım ayında İdeal prime 35gb lık tarifeye geçmiştim 212tl karşılığında. Geçen ay bu hediye 5gb meselesini öğrendim. 5555 e denildiği şekilde mesaj attım benim hattıma tanımlandı 5gb hediye.

• arkadaşlar, 2000 dk 250 sms +30gb +ilk Ay 20 GB Türk Telekom'lularla Sınırsız Konuşma+Sınırsız Whatsapp Mesajlaşma+ Instagram, Twitter, YouTube ve Facebook'ta geçerli 10 GB sosyal medya 300 TL bu tarifede ilk ay 20 gb hediyesini nasıl alabiliriz? yeni geçiş yaptık numara taşıyarak

• black_swan35 kullanıcısına yanıt

Hocam ilk sayfada hediye internetin nasıl alınacağı hakkında şöyle bir bölüm var tek tak yazmak istemedim. İlgili bölümü aşağıya yapıştırıyorum. Fatura kesim tarihiniz ayın kaçı ise o tarihten sonra hediye inerneti tanımlatınız hattınıza. En azından fatura kesim tarihine kadar olan süre içinde mevcut paket içeriğinizden kullanırsınız boşa gitmemiş olur.

"ilk ay hediyenizi 23 veya 27 Nisanda almanız sizin yararınıza olacaktır .

Faturanız Ayın 22 veya 26 Sında kesilecektir .

İlk Ay verilen 10 ve 20 Gb interneti almak için 30 Gün süreniz vardır .

hemen alırsanız önceliği hediyeye vereceğinden tarife haklarınızı kullanmadan Faturanız kesilip mundar olabilir .

Tarife haklarınızı kullanıp bitmeye yakın almanız

yada kesim tarihine göre 23 veya 27 Nisan da almanız sizin yararınıza olacaktır .

Belirtilen koşulları sağlayan müşteriler, Enfes 3, Enfes 10 ​ve Enfes 20 Tarifelerine geldikleri ilk 30 gün içerisinde HEDIYE 10 yazıp 5555'e SMS göndermek suretiyle kampanyaya katılım için başvuruda bulunabilecektir.

Enfes Prime 30, Enfes Prime 40 ve Enfes Prime Limitsiz Sosyal tarifelerine geldikleri ilk 30 gün içerisinde PRIME HEDIYE 20 yazıp 5555'e SMS göndermek suretiyle kampanyaya katılım için başvuruda bulunabilecektir.

HEDIYE 20 yazıp 5555 yollayın belki verir "

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.