Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler 3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (Bitti) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.024
Cevap
47
Favori
43.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • youtube kotadan yiyor mu ya? Yemiyordu sanki (40 gb olanda)

Süreç yaklaşık kaç gün sürüyor (dün akşam 1730 da taşımaya başvurdum) ve e-sim'i ekleyemedim, bayiden çözebilir miyim, o süreçte destek veren biri oluyor mu:)

• corp8slave C kullanıcısına yanıt

Size normal sim getirecekler muhtemelen .

E simi Bayi den almaya kalkarsanız yüksek fiyat çıkarırlar yada bizde yok derler .

Hat açılınca Türktelekom Genel müdürlüklerinden alabilirsiniz.

• Muud premium üyeliği için muud uygulamasında iki farklı kod girmemiz isteniyor ancak Türk Telekom uygulamasında bir tane kod veriyor. SMS olarak kampanyaya katıldığım halde kodda gelmiyor. Nasıl aktif edeceğiz?

• berkcan1209 B kullanıcısına yanıt
    Ben PRIME DİJİTAL yazıp gönderdiğimde 5555e hepsi gelmişti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Taahhütümün son ayına girmeme 3 gün kala bunun bitmesi iyi olmadı ya. Var mı başka önerisi olan benzer fiyatlara? :D Turkcell'den geçeceğim.

• @krkmz1666 hocam size birşey soracaktım.

Türktelekom faturalı tarifeler bölümünde yıldızlı günlere özel prime düşün tarifeleri çıkmış.

Tarife menülerinin olduğu sayfada 50gb olan prime sosyal düşün tarifesinin ek faydalar bölümüne tıklayıp baktığımda "Sınırsız sosyal medya paketi" ibaresi var.

Ama tarifenin detaylarına girdiğimde şöyle bir ibare yazıyor;

"Prime Düşün 50 Tarifesi her ay yurt içinde geçerli 50 GB internete ek olarak Instagram, Twitter, YouTube ve Facebook'ta geçerli 10 GB sosyal medya paketi,"

50gb internete ek olarak 10gb sosyal medya için internet olduğunu yazıyor.

Şimdi bu ne lahana turşusu bu ne perhiz hocam Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler  3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (Bitti)  bunun hangisine inanıcaz?

Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler  3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (Bitti)

• Pozitif_mood kullanıcısına yanıt

Bana niye gelmedi anlamadım :D

• Nakahella kullanıcısına yanıt

Vodafone 23 Nisan'a kadar uzattı ayrıca pttcell şubelerden hâlen geçiş oluyor.

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Nisan 2025; 14:18:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nakahella kullanıcısına yanıt

Dün niye başvurmadınız ?

Hattınız açılana kadar 3 günü çoktan geçerdi .

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Ptt ye zam geldi . konusunda paylaşmıştım silin isterseniz .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

1 saat önce şubede aynıydı, şimdi siteyi de kontrol ettim aynı siz şubeden mi aldınız bilgiyi?

https://pttcell.com.tr/pttcelli-olmak-isteyenler/faturali-teklifler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Nisan 2025; 14:32:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenFero kullanıcısına yanıt

Yeni Kampanya olarak

uğurlu Tarifeler ile

prime düşün tarifeleri çıkmış

sitede yayınlanmadığı için eklemedim .

şimdi yayınlanmış

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Şube çalışanı paylaşmış Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler  3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (Bitti) 

hocam bu kampanyaların bitiş tarihi nedir sitede göremedim. taahütün son ayına giriyorum bu ayın 27 sinde. ne zaman geçmeliyim sizce ?

edit sağ üstteymiş.

benim taahüt son bir aya 27 sinde girecek. git gel yapsam yetişir mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 22 Nisan 2025; 15:12:36 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

25'i son fatura ayım. Çok riskli tarih hızlı geçiş olursa cayma bedeli ödemek zorunda kalmak istemedim. Vodafone geçeceğim sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

hocam bu kampanyaların bitiş tarihi nedir sitede göremedim. taahütün son ayına giriyorum bu ayın 27 sinde. ne zaman geçmeliyim sizce ?

edit sağ üstteymiş.

benim taahüt son bir aya 27 sinde girecek. git gel yapsam yetişir mi sizce ?

Merhaba hocam. Bu tarifelere son başvuru tarihi 30 nisan gece saat 23:59 dur.

Taahhüt süreniz 27 sinde bitiyorsa 26 sında faturanız kesilir son aya girmiş olursunuz.

27 sinde vodafone veya turkcelle faturalı yada faturasıza gidersiniz ortalama 2 gün gibi bir sürede hattınız açılır.

Ayın 30 unda bile açılmış olsa aynı gün tekrar türk telekoma geri taşıma yaparak bu tarifelerden faydalanabilirsiniz.

Detaylı bilgi alabilmek için alttaki linkteki ilgili tarifelerin konusu var paylaşımda bulunabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/yildizli-gunler-efsane-kampanya-yeni--161186586

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Baktınız 27 sinde başka operatöre taşıma başlattınız bir aksilik oldu 30 nisana kadar git-gel yetişmezse diğer operatöre geçtikten sonra tekrar türktelekom faturasıza taşıyıp 1 ay boyunca 150tl ye hoşgeldin 25gb paketi kullanıp 30 gün dolduktan sonra müşteri hizmetleri ile görüşüp ideal tarifelere geçme imkanınız var.

Eğer sınırsız sosyal medyalı olan paket sizin için olmazsa olmaz değilse ideal tariflerin fiyatları bu kampanyadan da daha iyi, dün son günü olan yıldızlı günler enfes tarife kampanyalarıdan da daha iyi.

İdeal tariflerin fiyatlarını incelemek istersen aşağıdaki linkteki konunun ilk safasındaki ilk mesajdaki bilgileri okursan bilgi sahibi olabilirsin.

Ben mesela şuan İdeal prime 35gb tarifesini;

35gb internet + 12 ay 5gb hediye internet + 1000dk her yöne konuşma + Türk telekomlularsa sınırsız konuşma + 250sms olan tarifeye 212tl+21,5 telsiz kullanım ücreti ödeyerek aylık 233,50tl ye kullanıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/137514659

çok iyi hocam. sosyal medya elzem değil. bulunduğum yerde sadece ttnet çekiyor o yüzden turkcell falan kullanamıyorum

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

O zaman hocam hiç acele etmeyin.

Taahhütünüz bitince farklı operatöre taşıma başlatın. Farklı operatörde hat aktif olunca tekrar Türk telekom faturasıza taşıma yaparsınız.

Hoş geldin 25gb paketiyle 1 ay idare edersiniz. 30 gün dolduktan sonra müşteri hizmetlerini arayarak faturalıya geçmek istediğinizi ve ideal tarife kullanmak istediğinizi talep edersiniz. ideal tarifelerden hangisi sizin için uygunsa onu seçer kullanırsınız.

Hoş geldin 25gb paketini almak içinde hattınıza TL yüklemeniz lazım minimum yükleme tutarı tam net bilmiyorum ama 250-300tl civarı olsa gerek. hoş geldin 25gb tarifesini yüklediğiniz TL nin 150tl si ile kullanırsınız.

Hattınızda kalan TL tutar faturalı ideal tarifelere geçince ilk çıkan faturanız hattınızdaki TL kadar olan kısmı karşılar siz farkını ödersiniz. Belkide hattın aktif oldugu tarihle fatura kesim tarihi arasındaki süre kısa ise hattınızdaki bakiye fazlasıyla yeteceğinden ilk faturanızı otomatik olarak ödeyedebilir.

Kısacası tercih sizin hocam :)

• Merhaba,

Geçen hafta Vodafone dan numara taşıma yaptım. Cuma günü kurye geldi sim kartı verip kimliğimi alarak işlemleri halletti.

Ama o günden beri ne bir SMS geldi ne bilgi. Kaç gün sürüyor bu işlemler. Ben kampanyayı kaçırmış olmam değil mi? Dün sona ermiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 22 Nisan 2025; 16:14:34 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.