Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler 3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (Bitti) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.024
Cevap
47
Favori
43.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hızlı geçiş diye birşey yok bayiden en erken 48 saatte oluyor .

Online da randevu alacaksın süreç daha da uzar randevuyu ileri tarihe alırdınız vs yani.

• Command.com kullanıcısına yanıt

Başvuru tarihiniz baz alınır .Geç olması sizin için daha iyi Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler  3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (Bitti) 

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    3 ay boyunca 30 gb nerede yazıyor hocam. Sitesinde göremedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SAYKOOO14 kullanıcısına yanıt

Kod olmadan çıkmaz, konuyu inceleyin 58GB'a kadar hediye kazanabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

geç olması ne bakımdan iyi?

Vay be nicki görünce duygulandım. Seneler önce denk gelirdim. Command.com kardeş diye de bir hesap vardı kardesindi sanırım :)

Fatura kesimm tarihinden dolayı

22 si veya 26 sı oluyor .

Hattı dün açılanlar 2 gün ile 1 aylık taahhütlü fiyatı bitecek Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler  3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (Bitti) 

Benim hat dün açıldı bugün 00:00da fatura kesilecek. 22 Mart 2026 taahhüt bitiş tarihim. Normalde 22 nisan 2026 olmalı. 1 ayı yiyorlar böyle. Saçmalık.. 11 ay taahhüt vermis olduk yani

• Balliba kullanıcısına yanıt

Ben de cumartesi sabah teslim altım sim kartı, hala sms gelmedi. Edevletten pin falan da verdik ama onay işlemi de mi var acaba dedim.

dun basvuru yaptim bugun arayan olmadi. Yarin yurtdisinda olacagim telefonum kapali olacagi icin musteri hizmetlerini aradim, benim basvuru gorebilecegim ekranim yok sadece aranmaniz icin talep olusturabilriim dedi. Hangi menuden bu konuyla ilgili musteri hizmetleriyle gorusebilirim?

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

Kampanyaları hep böyle yapıyorlar 1 ay bu yüzden mundar oluyor .

müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın belki değiştirirler Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler  3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (Bitti) 

• Mekkanik kullanıcısına yanıt

Bu akşam üzeri "evraklarınız teslim alınmıştır" şeklinde bir SMS geldi. 4 içinde geçiş tamamlanacakmış..

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Çok saçma. Ben Mh kanalıyla geçişi başlatmıştım. Online yapmam gerekiyormuş. Şimdi iptal ettim yeniden online başvurdum bakalım. İyice işler çorba oldu :). Bir operatörün Mh si bu kadar mı bilgisiz olur

• Arkadaşlar deneme amaçlı youtubeda 4k video açıp hızlı hızlı oynattığımda çatır çatır kota gidiyor youtube sınırsızın belli başlı kuralları mı var?

• Kassady kullanıcısına yanıt

Evet yaa bunu söyleyen ilk kişi değilsin:))

o doktor şimdi kafasını kaşıyamıyor o yüzden forumu da unuttu :))

• Dr. X kullanıcısına yanıt
    Günaydın ve geçmiş olsun hocam, aynı sorun ben dahil birçok kişi de var. 720p de bile harcıyor forumda konusu açıldı orayada yazdım burayada koyayım.
    Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler  3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (Bitti) Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler  3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (Bitti) Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler  3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (Bitti) Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler  3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (Bitti)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende paketten gitmiyor, direk sinirsiz hakkimdan gidiyor , sizin telefon marka model nedir

• Honor 200 kullanıyorum

• Bu Yıldızlı günler tarifelerinde ilk ay 30 Hb internet yazıyordu ama gelmedi

• sonunda telekoma geçiş yaptık hat açıldı. kaç saate telekomlu olduğumz görünecek. Uygulamada hala görünmüyor. telekomlu değilsini başvur yazıyor. söz yazıp gönderince taahhütünüz bulunmakta dedi zaten. şimdi dışarı çıkacam moubil int ücretli mi olacak bu durumda

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.