Peşin aldığını sordum ben size nereden nasıl çıkardınız diye? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (16. sayfa)
-
-
Taşınıp tekrar bu tarifelerden kayıt ücretiyle yararlanırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ace etmeyin hepsi görünür güncel de az olması lazım
Daha 5 gün önce Telekom'a geçmiştim. Aradım sordum. "1 gün önce geçenler yeni tarifeye geçebiliyor, size olmuyor" dedi. Pttcell veya Vodafone'a geçeceğim ben de. Cayma bedeli çıkmıyor.
-
Arkadaslar selam, şu paketlerdeki hediye youtube premium ve tivibu super paketi nasıl alıyoruz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam,
Fatura kesim tarihiniz uygulamada ayın kaçı olarak görünüyor bakabilirmisiniz acaba ?
-
kampanyanın bugün sonlanma ihtimali varmış geçmek isteyen acele etsin.
-
Hocam bu bilgiyi nereden aldınız?
-
Arkadaşlar bu tarifelerden birine çarşamba günü başvurup bugün hattı açılan arkadaşlar mobil uygulamadan fatura kesim tarihlerine bakıp bilgi verebilirlermi rica etsem..
-
Hattını yeni almadan veya taşımadan tarife değiştirebilen oldu mu arkadaşlar? Hazırda kullandığı tarifeyi değiştiren yani ?
-
ihtimal falan değil de delikanlı gibi telekom şu tarihe kadar diye söylese ne olur yani çok mu zor, yılbaşına kadar mesela makul? ama hep ucu açık şekildemevzular.
-
bugün sonlanmıyor o zaman kampanya? bu tarih nerede yazıyor link atar mısın?
-
Turkcell'den geçiş yapacağım, mevcutta kullandığım pakete ne zaman geçtiğimi Tcell uygulamasından bulurum muhtemelen, ama Turkcellden cayma bedelini nasıl öğrenirim ?
-
Yeni hatlarda sınır var ama vodafone uygulamamış .Taşımada sınır yok
-
Taşınırsa buraya yazında bilgimiz olsun
-
Uygulama rengi değişir bi kaç gün içinde çıkar
-
Vodafone taşınacağınızı varsayarak en ucuz tarifeye geçmeniz sizin yararınıza olurdu . il ay 20 gb hediyesi var onun cezasını ödersiniz o kadar.
-
Görselde Yazıyor ya 26 sı
-
27 aralik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X