Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.298
Cevap
77
Favori
94.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cayma bedeli çıkmaz mı yani hocam 20 gb cezası mı çıkar sadece? bir de o hediyeleri sms atarak alıyoruz diye hatırlıyorum sms atmazsam hediye tanımlanmazsa ceza çıkar mı? bir de son olarak o cezanın bedeli kaç tl olur bilginiz var mı çok teşekkür ederim yardımınız için.

• n201 kullanıcısına yanıt

Ayın 26 sı 27 sinde yeni Fatura dönemine giriyorsunuz Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

• CaimaN C kullanıcısına yanıt

Taahhüt otomatik tanımlanmazsa hediye gelmezse cezai bedel çıkmaz .20 gb cezası da çıkmaz

20 gb taahhüt verenlere tanımlanacak yazıyor

26 sına kadar taşınırsanız Kullanım haklarının birini bitirmezseniz cezai bedel çıkmaz .Gün bazlı fatura çıkar

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

dünkü yapan elemana sordum söz yazıp 5555e sms atıcaz mı diye yok ben tanımladım dedi taahhütü vermiş o zaman bu eleman herhalde, en kötü 1 aylık cayma bedeli çıkar diye düşünüyorum 200 300 tl falan doğru mudur

ben direkt yenilenme tarihini yazmisim evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt

senaryoları yazdım açılınca belli olur .

taahhüt gün içinde belli olur .

çok teşekkürler hocam bakalım normalde ttde kalırım evimde falan süper çekiyor memnunum da fabrikada çekmiyo maalesef vodafone çekiyor 60 gb paketi de baya avantajlı su gibi internet gidiyo o yüzden geçicem gibi duruyor çünkü telekom 2g 3g olsa bile neti kullansam bile kalırdım direkt sinyal hiç yok kör noktada kalıyor

Korkmaz hocam bu yıldızlı günlere geçiş yapan herkesin fatura kesim tarihi her ayın 26 sı diyebilirmiyiz peki. Yani kişiye göre 10-23-26 sı gibi kesim tarihleri olabilirmi?

yada kısaca şöyle diyeyim bu 10-23-26 sı fatura kesim tarihleri neye göre belirleniyor.

Açıkcası ben ayın 10un da fatura kesim tarihinden 1 ay ı mundar etmeyelim diye ayın 8-9 u gibi geçiş başlatmayı düşünüyordum. O yüzden soruyorum.

biliyosunuz diğer konuda ideal prime 35gb kendi kullandığım hattı ayın 26 sı akşam üstü geçirdimgece 12 de fatura kesildi 7-8 saat ile 1 ayı mundar ettik o yüzden ince eleyip sık dokumak istiyorum Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

Geçiş yaptıracağım diğer hat ise bu ayın 2 sinde vodafone 10gb 190tl olan tarifeye geçiş yapmıştı türk telekom faturasızdan.

Şimdi ise o hattı tekrar vodafone dan yıldızlı günler 25+5gb 230tl olan tarifeye geçirmek istiyorum.

• USHAKA kullanıcısına yanıt
    Ben de 27 kasimda tt geçtim taahhut verdim. Cayma bedeli çıkmıyor yani, ama hediye 20 gb kullandım onun parasını alabilirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün TT bayiye Yıldızlı günler 15GB tarifesine geçmek için gitmiştim ama bu tarife bizde yok dediler. Ben de 10gb tarifesi için başvuru yaptım. Acaba hat açılınca 15GB tarifesine geçebilir miyim?

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)
  • BenFero kullanıcısına yanıt

Eski hatlar ayın 9 unda Kesiliyor

bi ara 22 sine aldılar .

Şimdide Ayın 26 sı

beklemenize gerek yok geçişi başlatın derim .

Faturasızdan Faturalıya geçiş ile Taşıma yapanları ayırmıştı .

şimdi hep 26 sı ayarlıyor .

• Arkadaşlar ben Türk Telekom faturalı idim 20 Kasım'da 12 ay taahhüt vermiştim 300 küsur fiyatlı bir tarifeye bu kampanyaları görünce dün aradım hattımı faturasıza taşıdım cayma çıkmaz sadece 80+15 tl masrafı olur dediler tamam dedim geçişi yaptım bunu da bu yeni kampanyalardan faturasıza geçip tekrar faturalı geçersem belki yararlanabilirim diye düşünerek yaptım sonra tekrar aradım Türk telekomu faturasıza yeni geçtiğiniz için 30 gün beklemeniz gerekir faturalı ya geçmesiniz dedi kaldım öyle.

Aslında amacım bu tüm operatörlerin başlattığı (Turkcell Vodafone Türk Telekom) uygun tariflere geçmekti hata yaptım sanırım direk Vodafone veya Turkcell bu yeni tarifelerine de taşısam olurdu sanırım.

Şuan ki durumda ne yapabilirim Türk Telekom 1 ay içinde tekrar faturalı ya geçemezsiniz dedi ama bu kendi türk Telekom için mi acaba türkcell yada Vodafone bayiye gitsem bu yeni faturalı tarifelerine geçemem mi? Geçemezsem yada direk Turkcell Vodafone faturasıza geçip tekrar Türk Telekom faturalı gelemem mi yardımcı olursanız sevinirim çünkü 1 ay beklersem bu tüm kampanyalar biter ay sonuna kadar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 6 Aralık 2024; 10:52:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• PeTaR kullanıcısına yanıt

30 Gün sonra belki değiştirebilirsiniz.

• Beyler Türk telekom'un 40gb + sınırsız youtube instagram vs olan paketi 320 TL görünüyor ancak , daha önce türk telekom kullanıken ek paket olarak satın aldığım youtube paketleri , normal haklarımdan gidiyordu bu da öyle olmasın bi katakulli var gibi ?

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)
  • Tamamdır korkmaz hocam ayın 10 unu beklemenin bir mantığı yok o zaman iş çıkışı bayiye uğrayıp geçiş işlemini başlatayım. Cevap için teşekkürler.

• n201 kullanıcısına yanıt

Taşıma yoluyla geçtiniz değil mi ?

• Hattimi vodafonedan hosgeldin 25 icin tt faturasiza tasidim dun acildi. Yıldızlı pakete gecis yapabilir miyim mh aradim hayir yapamazsiniz 30 gun bitmeden bayide yapamaz biz de yapamayız dedi. hattimi taşıyıp gelsem yine olmaz 90 gun süreniz var dedi. O yeni hat alanlara degil mi dediim. Hayir dedi. Boyle bilgisiz mhden nefret ediyorum.

Simdi 2 sorum var

1-) Hattimi ttden tasimadan uygun pakete gecis hakkim yok mu?

2-) eger yoksa yildizli gunler tarifesi icin hemen Vodafone yada turkcell faturasiza gecip tt faturaliya gecersem olur mu? Ceza cikar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimcell'den Türk Telekom'a geçilmiyor sanırım, var mı bir yol bilen?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Adwords reklamlarina bu sekilde yazmislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 6 Aralık 2024; 12:16:22 >
  • kendal0606 K kullanıcısına yanıt

Tahattün varsa onun bedelini ödersin sadece, başka bir ücret yok

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.