Aynen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (19. sayfa)
-
-
TT de Mng indirim %30 kodu vardı Pm atabilecek olan var mı ya
Çocuğun sum kartını kargolayacağım da
Benim hata henüz açılmadı
Edit: Brkanbey iletti teşekkür ederim kendisine. Gerek kalmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 6 Aralık 2024; 14:16:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar evde internet var. İşyerinde wifi yok hangi paket mantıklı olur sizce Vodafone mu Türk Telekom. Hangi paketi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sosyal medya çok kullanıyorsanız vodafone daha iyi pass düzgün çalışıyor, telekom normal paketten yeme sorunu var.
https://forum.donanimhaber.com/vodafone-10gb-143tl-20gb-191tl-30gb-230tl-60gb-324tl--160158373
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 13:53:8 >
Teşekkürler
Uygulamadan baktım çıkmıyor ama size farklı mng kodu atayım dm bakın.
Türk Telekom taahhütüm 3 güne bitiyor onu nasıl bu tarife ile yenilerim müşteri hizmetlerine ne demem lazım?
Bir de bize 3GB olan tarifeyi geçen ay zam gelecek diyerek 200TL ye çakmışlardı onu 100TL olana geçirebilir miyim? Turkcellde yapanlar olmuş sanırım?
Hocam 27 kasimdan itibaren TT ili idim. Turkcellden geçmiştim. 10 gb 250₺
Bugün git gel yapmak icin Vodafone gittim. Artık bayinin kendi kararı mıdır nedir faturasız hatta 300₺ karşılığında geçiriyoruz dedi. Zorunlu paket tanımlıyor yani. Git gel yapan çok oluyor biz ceza yiyoruz falan dedi.
Çıktım oradan Turkcell gittim. Direkt 10 gb 185₺ olan pakete geçtim ugrasmamak için.
Şimdi o açılış sürecinde.
İlk ay olduğu için yine cayma bedeli odemem galiba. Tekrar gidip TT geçmek istersem sorun olur mu ? Ya da uğraşmayıp turkcellden devam edicem 50₺ fark var.
Bu tarifeler yeni müşteri için, direk geçemezsin git gel yapacaksın bence vodafone bakın hiç değmez ugraşmaya
https://forum.donanimhaber.com/vodafone-10gb-143tl-20gb-191tl-30gb-230tl-60gb-324tl--160158373
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 14:17:26 >
Dakikası çok düşük bunların. En azından 1500 dakika verselermiş yani saçma, sırf aşalım da para ödeyelim diye mi yapıyorlar bilmiyorum.
Peki diğer hatta ne yapabilirim? Beni geçen ay Popüler 3GB ye 200 küsür liradan geçirdiler geçmezsen alternatifi çok daha pahalı dediler şimdi aynı Popüler 3GB tarifeyi 100TL den satıyorlar? Buna bir şey yapamaz mıyım tarifenin adına kadar aynı çünkü?
30 gün dolduysa mh arayıp faturasız geçmek istiyorum diyin daha uygun sunarlar.
Daha tarifeye geçeli 10-15 gün oldu, size uygun tarife vereceğim dedi popüler 3GB dedi 200 küsür TL daha ucuzunu bulamazsın dendi ben de baktım yoktu kabul ettim. Kampanyaya konu tarife de popüler 3GB ama ben 200 öderken şuan geçen 100 ödeyecek böyle saçmalık mı olur?
Şuan ona ceo bile müdahale edemez 30 gün dolmadan, yapılacak tek çözüm başka faturasız operatöre geçip buraya geri gelmek.
Diğer çözüm direk vodafone faturalı, dk ek paketi vodafone daha ucuzdu telekoma göre.
Tarife değişimi zaten istemiyorum ve zaten popüler 3GB tarifesindeyim, sorun neden şimdi geçen 100 den alırken ben 15 gün önce geçtim diye 200 ödüyorum?
Diğer operatöre geçiş konusunda ise farklı hat olsun istemiyorum pek. Elektronik geçiş falan desteklemiyor cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 6 Aralık 2024; 14:49:6 >
Elektronik desteklemiyor derken anlamadım online geçişlerde nfc vs. gerek yok ki düz kamerası olan telefon yeterli.
Tarife değişimi oluyor çünku isim ayni olsa bile kodu farklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 15:0:6 >
Elektronik sim kart falan oluyor ya onları desteklemiyor. Kullandığımız normal sim de eğer operatörü değiştirirsem iptal olur o yüzden operatör değişimi yapamam. Türk Telekom’da kalmak gerek mecbur.
Esim almak zorunlu değil ki zaten varsayılan fiziki sim geliyor esim özel olarak isterseniz oluyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 15:14:23 >
Eski simden devam etmem lazım, eğer sim seçersem yenisini verip eskiyi kapatıyorlar. O yüzden yapacak bir şey yok, eski silme başka operatöre aktarabilseler veya elektronik sim desteği olsa direkt Vodafoneye geçerdim 80TL ye 10GB 1000Dk güzel fiyat.
Ben sizin sorunu tam anlamadım ama vodafone'da esim var online başvuruda bayiden teslim seçilirse bayiye söyleyince esim veriyor.
Aktarım zaten olmaz da neyi aktaracaksıniz kişileri mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 15:20:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X