Sınırsız sosyal medya kullanan var mı aranızda? Daha önce Vodafonda böyle bir paket kullanmıştım ama kendi internetimden yiyordu. Müşteri hizmetlerini arayıp söyledim, dalga geçer gibi öyle bir şey olamaz sizin telefonda sorun vardır gibi bir şey demişti. TTelekom'da böyle bir problem yaşanır mı veya yaşarsak müşteri hizmetleri nasıldır acaba.. |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (20. sayfa)
-
-
Vodafone öyle bir sorun yaşatmaz genelde, o sorunu yaşayanlar %99 Türk Telekom kullananlar oluyor. Net bir çözümü de yok diye biliyorum. Ama Vodafone sınırsız sosyal medyada bu sorunu yazan ilk sizi gördüm çok kullanan biliyorum o paketleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayi kendi kafasına göre işlem yapıyor
Şunu Öğrenin İşin ucunda Turkcell varsa ilk ayda son ayda cezai bedel ödeyebilirsiniz .Bu operatörün sağı solu belli olmuyor .
-
Olmazsa Turkcellde kalayım ya 2025 in sonunda TT yine cok daha uygun olur ona geçerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karar sizin
-
Türk Telekom’a geçebilirsin. Zaten işlem operatör değişikliği sayılmıyor (zaten Türk Telekom kullanıyorsun) faturasızdan faturalıya geçiş olarak işlem görüyor.
Niye müdahale edemez istedikleri zaman öyle bi yapıyorlar ki ceo halt etmiş
-
Lafın gelişi dedim öyle yoksa biliyorum genel merkez 2 kod değişip geçen hafta geçenleri güncelleyebilirler ama yapmazlar, benim dedigim normal sistemde 30 gün yasağına takıldığı için mh bayi yapamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 15:48:29 >
Benim durumumda ne yapmamı önerirsiniz? Popüler 3GB ye yıldızlı günler gelmeden önce geçtim 200 küsür TL aylık ücreti var. 15 gün önce geçtim diye 2 katı para ödemek istemiyorum.
Sizin hastalığın çaresi ameliyat ona da yanaşamıyorsunuz o sim kart bir gün yarı yolda bırakabilir benim de vardı 10 senelik kart çalışıyorsa dokunma mantığı ile bir gün olmadık yerde sinyal gitti daha gelmedi simkart okumadı değiştirdim kurtuldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 15:57:23 >
Taşınıp geri gelin yada Faturasıza geçin hoş paketini alın
-
Faturasıza geçse yine 30 güne takılacak...
Faturasıza geri geçip o paketi alsam sonra yeni 100TL liğe geçişimi yaparlar mı? Git gel yapamam hattın kullanım dışı kalmaması gerek.
Sinyalin bir an bile kesilmesini istemiyorum, bozulursa o mecburiyet ama eskisi iptal olacak yenisi gelene kadar belki 1 hafta geçecek o boşlukta hattı kullanamamak benim için çok sıkıntılı. Yeni hat kime gidecek hangi şehirden onu alacağım falan zorunda kalmadıkça uğraşmak istemediğim meseleler.
Takılıp daha ucuz Tarifeye geçecek daha ucuz kullanacak
-
30 gün sonra Faturalı Tarifeye geçersiniz
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 16:10:2 >
30 gün sonra 100TL olan kampanya bitiyor ama geçemem ki? 1 ay ucuz olsun diye de faturasıza geçmeyim zaten cayma bedeli falan da alır bunlar 15 gün önce sözleşme yaptık diye…
Zaten bi benim başıma gelir dicem baktım şimdi internetten yaşayan şikayet eden çok olmuş. Türk telekom %99 dediğinize göre bu paketten de hayır gelmeyebilir boşa para vermeyelim en iyisi teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X