Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.298
Cevap
77
Favori
94.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet hocam. Sabah aradım kimlik numarası, kimlik seri no, ev adresi ve sms ile gelen şifre gibi çoğu bilgiyi aldı 24 saat içerisinde bilgi verilecek dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phiedod -- 12 Aralık 2024; 11:32:8 >
  • Phiedod kullanıcısına yanıt

Mobil üyelik değil mi hediye olan

Niye o kadar bilgi istediler acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 12 Aralık 2024; 11:55:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Maalesef, aldığınız tivibu kodunu söylüyorsunuz hemen profil oluşturup aktif ediyorlar, kullanmaya başlayabiliyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende daha önce tivibu olmadı bende tivibu goyu kullanabiliyor muyum ? Bir de aktivasyon yapılınca sadece mobilden mi tivibu go izleniyor Tvde bulunan uygulama üzerinden izleniyor mu ?

• e_capkan kullanıcısına yanıt

Evet hediye olan. Ev adresine kadar sordu hatta. ''Bunda kurulum var mı bu bilgiler hediye tivibu go için değil mi?'' diye sordum hatta. Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

• CoRaL211 C kullanıcısına yanıt

popüler prime 30 yazan tarife.25+5gb

tarifenin isminde prime geçiyor, 2000 dk 250 sms olan tarife

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

kimliği bıraksam sorun olurmu?

• halilibo-ibo H kullanıcısına yanıt

Yapacak kişiye bağlı birşey diyemem

• Yok mu cevabı olan?

• -observer- kullanıcısına yanıt

20gb olana geçtik prime avantajları yok.

• Ablamı ve babamı bu tarifelere geçirdim. Vodafone ile çekim sorunu yaşadıkları yerde şu an çok memnunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tivibu go kullanan var mı tarife kapsamında ücretsiz diyor ama ? Zamanında ziraat kredi kartında da 1 sene ücretsiz digitürk verdiler. Takip etmedim Otomatik de iptal olmadı borç çıkardılar sonra bir daha böyle bir şey yaşamak istemiyorum. İptal edene kadar canım çıktı bir de.

• Arkadaşlar şimdi diğer operatöre geçiş yaptım , 3-4 gün sonra yeni hattım açıldı ve yine geri eski operatörüme dönüp hat taşımaya başvurdum . Bu süreçte diğer operatörde en ucuz faturalıya mı geçmek uygun olur ? Tekrar geri dönüş için sanırsam bir süre bulunmuyor ? ve diğer operatör çıkarır ise ne kadar cayma bedeli çıkarabilir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nolawarthon Duon kullanıcısına yanıt

En düşük tarifeye geçmek tabiki daha mantıklı olur

Vodafoneye geçip hattın açılınca tobiye cayma yazarsanız Cayma bedelini iptal eder

sonra geçebilirsin

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Pazartesi günü kullanmaya başladım. Müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdular. 12 ay ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 12 Aralık 2024; 15:50:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Büyük ihtimalle Digiturk ile aynı T.C. kimlik numarası ve adrese kayıtlı olduğuna göre otomatik yenilenmelidir; yıl sonu aboneliğini iptal etmeyi unutmayın, borç çıkmasın sonra.

• fb.kaan F kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen izleniyordur. Web'de denedim ben tarayıcı üzerinden bir sorun olmadı. Akşam deneyebilirim senin için.

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    12 ay geçsin de bi hocam

• KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt

Saolasın

• Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)
    Kampanya 7 güne bitiyormuş arkadaşlar haberiniz olsun :(

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.