Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.298
Cevap
77
Favori
94.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt

Bu tivibu go, yıldızlı günler kampanyası dahilindeki tüm popüler tarifelerde var mı?

• pttcell başvurdum şubeden Türk telekomdan geçiş

şubede kimlik.fotikipimi aldı sim kartı verdi iki gün oldu haber yok aradım.musteri hizmetlerini bu numara ile.bekleyen başvuru yok diyor
    Ben şimdi Vodafone veya turkcel geçsem.sıkıntısı olur mu kimlik fotokopisini sim karta kadar başvurumu yaptım.cunku

sadece yarın da ptt şubesine.hidip 50 kişi sıra bekleyip ne oldu benim.basvuru demek.istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

10 gb ve 15 gb olana bayiden geçilebilyor mu? Teşekkürler

• merhabalar. dün tt'ye geçtim, başka operatöre geçersem ne kadar cayma bedeli öderim?

not: bulunduğum yerde çekiyordu ama ne hikmetse evde çekmiyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tuxedo kullanıcısına yanıt

Geçiliyor. Ben bayiden 15'lik pakete geçtim.

• Mevcut tt faturalılar için gidip gelme taktiği işe yarıyor mu, bilgisi olan var mı?

• BenFero kullanıcısına yanıt
    Konusu değil ama iki faturalı hattın birini başka operatöre taşıyıp tekrar türk telekom faturasıza taşısam buluşturan kampanya geçerli olur mu?

Kampanya kapsamı:

“Sadece son 60 gün içerisinde yeni hat açılışı veya numara taşıma yolu ile gelen, TCKN vatandaşı ve son 30 gün içerisinde kendi üzerine olan başka bir hatla Türk Telekom bireysel faturalı yeni müşterisi olmuş aboneler paketten faydalanabilecektir.​“

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 12 Aralık 2024; 18:35:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kahve kodu haftada 1 diyor ayda 4 defamı olacak o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 12 Aralık 2024; 18:37:56 >
  • alper_love kullanıcısına yanıt

Her hafta alınıyor pazartesi-pazar arasını bir hafta sayıyor. Kodu aldığın gün hangi ayda ise o ayın son gününe kadar da kodun kullanım süresi oluyor.

• Kampanya bitirilecek mi var mı duyan eden?
    Bugün bir AVM bayisinin birinde elemanlardan biri afişleri guncelliyordu bilgisayardan? Güncelleme derken ne demek istediğim anlaşılıyor heralde!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 12 Aralık 2024; 18:44:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkmçvş B kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ikinci hattım uzun suredir turkcell faturasizdaydi turktelekom faturasiza taşıdım ve bu paketi tanimlattim. Telekomdan gidip tekrar telekom faturasiza gelince paket alinirmi alinmazmi bu konuda bilgim yok sizide yanıltmak istemem. Bence denemekten zarar gelmez.

Faturalı 1. Hattınız uzun süredir tt de miydi peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 12 Aralık 2024; 18:53:36 >
  • tuxedo kullanıcısına yanıt

Geçersiniz muhtemelen

• abytr_ A kullanıcısına yanıt

Faturan kesilmeden taşınırsan çıkmaz

İlk ay hediye İnternet aldıysan internetin bedeli + kullanılan gün faturalandırılırsın

• Ofsaytıbozanstoper kullanıcısına yanıt

İlk sayfada bilgisi var bakabilirsiniz

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam güzel bir rehber olmuş
    Git gel esnasında faturali/faturasiz geçme sarti da yok sanırım
    Hemen yarın vodafone faturali tasinip aninda cayma hakkimi kullanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsaytıbozanstoper -- 12 Aralık 2024; 19:5:26 >
  • bkmçvş B kullanıcısına yanıt
    1.hattim gecen sene sonuna doğru 40gb sınırsız sosyal medyali prime tarifeye geçmiştim. 2024 Ekim 10 da taahhüt bitmişti. Sonrasında 10-15 gün daha aynı tarifeyi taahhutsuz kullandıktan sonra faturasiza geçiş yapıp hoş 25gb paketini 115tl ye tanimladim. Faturasizda 33. Gundeyken (26 kasim) müşteri hizmetlerini arayarak faturaliya gecisteki ideal prime 35gb 212tl+tku olacak şekilde geçiş yaptım.

• İkinci hattida turkcell den turktelekom faturasiza gecen hafta geçirip buluşturan ücretsiz paketini 6 aylığına tanimladim.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

1 haftaya bitiyor işte hocam

Sağolun hocam.
    1. Hatta faturalı ya yeni gelmeli demek ki….
    2. De faturasıza yeni veya ilk aktivasyon…

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.