< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (84. sayfa)
-
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Numara taşımayı dün yaptım, yarın açılırsa belki yetişir
@scorpit hattım 8:19 da açılacak dendi ama daha erken saatte 08:05 te taşındı.
Sizin adınıza çok sevindim, ben de ilgili kurumu arayınca hemen açıldı 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam sonunda bilgi alabildim başvurum iptal olmuş sebebi ise türk telekom hattım açıldığı gün vodafone geçmemmiş bu sorun değildi diye biliyorum ne alakaysa, size iletmek istedim teyit edersek başlığa ekleriz yeni mi getirdiler beni mi yiyolar acaba onu anlamadım, dün iptal muhabbeti olmuştu bayiden tekrar başvuru yaparken de başvuru kilitli gibi saçma sapan bir hata veriyordu az önce vodafone mh aradı taleplerime istinaden dedi başvurunuz anlattığım sebepten iptal olmuş tekrar başvuru yapabilirsiniz, dün aldığım hatayı söyledim bu sefer almayacaksınız içiniz rahat olsun dedi bakalım gidicem bayiye de hiç inanasım gelmedi
-
Burada bende yazmıştım ama cevap bulamamıştım. Not düşeyim.
Ben geçen hafta cuma günü hattımı telekomdan vodafona taşıdım. Dün gece vodafone hattım aktif oldu.
Vodafone Uygulamada cayma bedeli 70 tl olarak gözüküyordu. Tobiyle konuştum müşteri hizmetleri ile görüşün dedi 2 MH ile görüştüm cayma bedeli çıkmaz çıkarsa durumu bizlere bildirin dedi. (çok güvenmiyorum ama cayma bedeline de razıyım zaten)
Bu sabah Telekoma gittim 15 gb 155 TL lik tarife yaptım. Telekom personeline Vodafone da cayma bedeli çıkarmı bilginiz varmı dedim o da çıkmaz kullandığın gün kadar ödersin dedi. Telekomun geri gelişlerde uyguladığı ceza ise 31 TL imiş.
Başvuru tarihini 20 Aralık son olduğunu o güne kaar olacak başvuruların geçerli olacağını söyledi. Hat 2 gün içerisinde aktif olur dedi bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anibaldesign -- 17 Aralık 2024; 10:45:18 > -
Geçiş smsi geldi. Yarın açılıyor hat. 40gb + sınırsız sosyal medya
20 Sinde hat açılsa yetişir .
-
İlan vermiş son zaman yazmış bu saatten sonra 20 aralığı yeri geçmez
en fazla devam ettirir.
-
20 sinde Başvurursunuz .Bayiden başvurduysanız yetişmesi lazım
-
Sınırsız sosyal medya geçekten sınırsız mı kotadan yiyor diye mesajlar vardı var mı bilgisi olan
Taşımada işler değişiyor bu işlemi anca bayi çalışanı varsa onlar daha iyi bilir .Bu konuda bilgim yok .
-
Teknosacell den geçiş oluyor mu arkadaşlar bunlara?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sosyal medyada ekstra önümüze çıkan reklamlar kotadan yiyor diye biliyorum. Onun dışında sınırsız
Bunlar ilk sayfada ilk günden beri yazıyordu.
-
Evet bilgiledirmelerinizi okumuştum. Fakat Vodafone cayma bedeli ile ilgili konuda sorduğum soruya kimseden net cevap alamadığım için deneyimimi paylaştım diyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anibaldesign -- 17 Aralık 2024; 12:0:46 > -
Merhaba hattım aktif oldu YouTube premium hediyesi falan vardı sanırım nasıl alıyoruz onu
Konusu burası değil çünkü ?
Konusunda cevap alabilirsiniz
-
youtube yazın 5555 Yollayın
daha önce bedava kullanılmamış hesap olacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X