Tarifelerime bakın orada popüler yazacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (86. sayfa)
-
-
Evet hocam orda doğru tarife
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam durum nedir bizdede 1 hat 23 kasim pttcell tahhut yapildi turktelekom yildizli gunlere direk gitgel yapmadan gecirebildinizmi bayiler yapiyormu tasimayi
Sabah saat 7 buçukta hat taşıma işlemi oldu hâlâ şebeke yok. başka telefona takıyorum hat aktif. btk kayıtlı cihaz kullanmanın zararları.
Dijital kurye pazartesi gelecekti sözde bugünde gelmedi, "Bölgenizde yaşanan yoğunluk nedeni ile gecikme yaşanmaktadır " diye mesaj geldi.
Böyle bir sorun yaşayan var mı ? 20sine yetişmezse ortada kalacağım
Selamlar,
Yıldızlı günlerden faydalanmak için Turkcell’e geçiş yaptım iki hattımı, geçiş gerçekleşince yıldızlı günler ile türk telekoma geçiş sağladım.
Turkcell kafasına göre ceza kesmiş bana. Bir hattımın borcu 27 tl iken diğerinin 250 tl. Turkcell’i aradığımda “cayma cezası kesilmiş” dedi. Nedir bu? Yasal mı? Ödemem gereken tek cezanın kullandığım gün kadarki tahattüsüz fiyatı olduğunu düşünüyorum. Kime şikayet etmeliyim ?
Niye ortada kalıyonuz
konuda ceza çıkaramaz ilk ay ceza çıkmaz diyen zatlar vardı onlar yardımcı olsunlar size
Faturalı ve taahhüt pakete heçtiyseniz olabilir paket detaylarına bakın mutlak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bilerek yapmıştır. Olmadıysa başka operatöre geç, indirimleri kaçırma.
-
Kampanya 20sinde bitiyor diye biliyorum, yeni hat için başvurmuştum.
Kendi hatalarını düzeltecekler niye bu kadar stres yapıyorsunuz ki?
size yıldızlı günler indirimi tanımlanacak sonra Faturanız düzelecek
Twitter destekten yazın ilgilenirler .
yanlış tarifeden de hiçbir ücreti de kabul etmediğinizi belirtin
beklemek istemiyorsanız taşının karar size kalmış
ilk sa hediye internetin ücreti ve günlük kullanım ücreti çıkar .
Kampanya başvurusu bitiyor
İlk sayfada. Bilgi var
Hocam onu okumuştum teşekkürler, esas sorum kurye hattı getirmediği ve imzalamadığım için başvuru olarak geçiyor mu ?
İzmir balçovada nasıl bir yoğunluk varsa , eski hat kardeşimin üzerine, bayiye gitmişti ama aşırı kalabalıkmış, bu yüzden bende kendi adıma hat almak istedim hiç bayi ile uğraşmadan.
Başvuru sayılır
başvuru yaparken gerekli bilgileri dolduruyorsunuz
Valla rahatladım hocam, teşekkürler 🙏
Düzeltirler mi bilmiyorum.
2 kez yanlışlık oldu çünkü.
İlkinde görevli hanım yanlış tarifeye geçirdi, 3 gün hat kapandı.
İkincisinde, sistem kendi hata yaparak, alakasız bir tarife üstünde 1 dk gösterip, şimdiki tarifeye geçirmiş.
Yıldızlı günler kapsamında değil ve indirimsiz olarak. Yani taahhüt var ama indirim yok.
Endişe etmemin sebebi bu, 2 kez üstüste yanlışlık yaptılar. Bu kadar saçmalık olur mu artık?
Vodafone ya da turkcell'in de kampanyalarının son başvuru tarihi 19'unda bitiyor.
Telekom düzeltmezse, iş işten geçmiş olacak ve ben 12 ay boyunca 495 tl'den (vergi hariç) kullanmak zorunda kalıcam.
Twitter kullanmıyorum.
Müşteri hizmetlerinden dün akşam kayıt açtırdım. Ayrıca bugün online işlemler üzerinden kendim bir şikayet oluşturdum.
Şu ana kadar ses seda yok.
Hediye 20 gb'nin hepsini kullanmadım, yine de ücretini ödetirler mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Görevli hanım, dikkatsiz ve sorumsuz. Tarifeyi broşürden gösterdik kendisine, ücretini de söyledik 320 lira diye, buna rağmen yanlış tarifeye geçirmiş.
Türk Telekom bölge müdürlüğü'nde çalışıyor üstelik. Sıradan bir bayii değil yani.
Bilerek mi yaptı, bilmiyorum.
Bilerek yaptıysa, onun yüzünden zor durumda kaldığım için, onu Allah'a havale ediyorum.
Ortada sizden kaynaklanmayan hata var .Tabiki de düzeltecekler .
Karar sizin
ben size senaryoları yazdım dediğim yerlerden daha hızlı sonuç alırsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X