Hat açıldığında mesaj gelmiş olması lazım .4g volte ve wifi arama aktif edilmiştir diye . Uygulamada kapalı görünüyorsa müşteri hizmetlerini arayıp açtırabilirsiniz. |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (89. sayfa)
-
-
evet mesaj gelmiş uygulamada aktif ama telefonun menüsüne giriyorum ayarlara bakıyorum aktif değil ve aktif etmek istediğimde aktif edemiyorum ayarları??? şimdi arama yaptım telefon LTE den 3g geçip arama yapıyor? sabah sabah 1. gün daha canımı sıktı ne alaka?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jimmy77 -- 18 Aralık 2024; 9:48:51 > -
Telefonu kapatıp açın
olmazsa Müşteri hizmetleri ile görüşün
05557579747
-
tamamdır, teşekkürler.
-
merhaba, bir sorum olacak.
benim taahhütüm 37 gün sonra bitiyor, sözleşmemi incelediğimde min cayma bedeli olarak 165 lira gözüküyor, "30 gün kala cayma bedeli yok" diye bir şey görmedim sözleşmede, herkes öyle diyor. bu şekilde kabul edersek benim cayma bedeli vermemek için 7 gün daha beklemem gerek, ancak bugün-yarın kampanyalar bitiyor gibi gözüküyor.
bu durumda internetten başvuru yapsam ve sim kart teslim tarihini 26-27 aralık olarak seçsem, kampanyadan faydalanabilir miyim? aynı zamanda cayma bedelinden de yırtmış olur muyum, yoksa bugün başvurduğum için geçiş bugün mu yapılır ve cayma bedeli verir miyim?
kesin bilgiye sahip olan biri aydınlatabilir mi?
-
hocam selamlar şey sorucam sana yeni yıl zammı da gelmeden bi türk telekom faturasız hattı alıp köşeye koymak mantıklı mı şu an 585 tl sanırım okuduğum kadarıyla. seneye taahhütler bitince anında o numarayı taşımak için falan ya da faturasızda durunca güzel teklifler vs geliyor ya ne düşünüyorsun bimcell hat da olur sence hangisi mantıklı? bir de bimcell faturasızda durunca tt faturalı teklifleri geliyor mu aynı tt faturasızdaki gibi ideal tarife falan
-
Hangi operatördesiniz bilmiyorum ama herkes öyle diyor diye bir şey yok
ben demiyorum mesela
İşin ucun hele ki Turkcell varsa sağı solu belli olmuyor .
dediğiniz gibi yapabilirsiniz . Randevuyu Fatura kesiminden 1-2 gün önce de alabilirsiniz. Sim kart teslim aldıktan sonra daha açılmasını bekleyeceksiniz
son Fatura dönemine girdiğiniz için cayma bedeli de çıksa az çıkar
-
Karar sizin illa zam gelecek kullanacaksanız kenarda dursun .
Bimcel e teklif geldiğine denk gelmedim
Yıldızlı günler gibi Kampanya olunca Faturasızdan Faturalıya kampanyalarına dahil ediliyor .
Yeni Türktelekom Hatta Hoş paketler var illa ki faturalı teklif de gelecek
Yeni aldığın hattı 90 gün taşıtmıyorlar bilgin olsun .Duruma göre hareket edersiniz.
-
Merhaba, yeri mi bilmiyorum (Turkcell konusuna da yazdım) ancak bir şey sormak istiyorum. Ay başında TürkTelekomdan Turkcelle geçtim ancak çekim gücü konusunda pişman oldum (Bulunduğum bölgeden kaynaklı olabilir). Türk Telekoma dönüş için aradığımda Turkcell 234 tl tahahhüt borcu çıkardı (Aylık abonelik 559 iken yıllık abonelik ücreti 325 Tl, sanırım aradaki fark). 20 aralık tarihinde de paket yenilenecek. Şimdi ben Türk Telekoma geçiş işlemi yapsam ve hattım 21 22 aralık gibi açılsa turkcell benden bi 234 Tl daha ister mi yoksa aylık farkın sadece 1 2 günlük bedelini mi yansıtır? MH sordum ancak net cevap veremeyip lafı dolandırdı durdu.
-
merhaba, benim vodsfone tarifem bu ayın 31 inde bitiyor yani 13 gün kaldı.
t.telekom yıldızlı günler tarifesine geçmek için önve vodafone faturalı hattımı faturasıza geçirmem mi gerekiyor yoksa direkt t.telekom bayiden geçiş için başvurabiliyor muyum?
-
Vodafone taahüdüm 2 ay sonra bitiyor risk alıp kampanya uzar belki Ocakta işlem yapacaktım cayma bedeli düşsün diye fakat yeni yıl zamları vs belli de olmaz dün akşam geçiş için başvurdum 345 TL cayma bedelim var yıla bölünce her türlü karlı geldi.
-
Direk başvurabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşin ucunda Turkcell varsa herşey beklenir hazırlıklı ol.
Yeni Fatura dönemine gireceğin için o ay da alır
Fatura kesim tarihini değiştirerek cezai bedeli azaltabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu işten yine operatörler karlı çıktı.
herkes taahhüdünü iptal edip taşıyor. çıkan cayma bedellerinide peşin alıyorlar. üstüne yeni abone ekliyorlar.
win win durumu
-
sil süpür bu tarifelerde var mı uygulamada göremedim de?
-
bu telekomun çalıştığı kargo firması ne iğrenç bir firma ya. iki gündür geleceğiz diyip gelmiyorlar. akşam sms atıp yoğunluk var yarın gelicez diyorlar. keşke bayiden yapsaydık başvuruyu
-
Bi de 90 TL kargo parası aldılar dimi? Ben son günü gidip bayiden yapayım diyorum olur mu?
-
Dün tt dan turkcell e geçtim. Hattın açılış tarihi 20 Aralık saat 5.50 diye sms geldi. Ana mesajda tarifenin bitiş tarihi 20 Aralık yazılmış, 20 aralıkta tt a geri geçip bu tarifeden faydalanabilir miyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
burada geçen 400 TL Yeni hat alımında mı (aslında yeni numara demek oluyor bence) yoksa numara taşıma için de alınacak mı?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X