Şimdi Ara

TürkTelekom Güçlü Fırsat Tarifeleri (Sınırsız Sosyal Medya)Online Özel (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
28
Favori
49.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal arttı. 31 TL'den sonra 50 küsür tl ye çıkmıştı. Bi kez daha sormuştum öyle demişlerdi aylar öncesinde.. Demek ki şimdi güncel fiya 135 TL. Fatura kesim 27 diye biliyorum. Kesim olunca ayrıntılardan bakar tekrar etiket yapıp bildiririm

• Egrino E kullanıcısına yanıt

Ben Tokat'ta yaşıyorum. Kampanya ilk çıktığımda iller arasında Tokat vardı sonradan tüm Türkiye'yi kapsadı kampanya. 31 Aralık'tan sonraki ilk 2 gün bayilerin önündeki kampanya yazıları vs kalkmadığını görünce gittim sordum. Henüz net bişey yok ama mail gelince belli dediler. Ertesi gün gittim 10 haziran dediler. Yani diyeceğim şu ki belki şu an tüm illeri kapsamayabilir. Belki sadece oradaki yazılı olan illere uzatmış olabilirler. Bulunduığunuz yerdeki bayilere sorabilirsiniz.

• Photoshopar60 kullanıcısına yanıt

Tamamdır  

• Photoshopar60 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• 31 mayısta başvurdum hala turktelekoma geçmedi hat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hattım yeni açıldı aşımsız 30 gb, hediye ve avantajlar için ne yapmam lazım başlıkta bulamadım birisi özet geçerse iyi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sibumii kullanıcısına yanıt

Prime’a Özel Dijital Servisler | Türk Telekom (turktelekom.com.tr)

HEDIYE 20GB yazıp 5555'e 

Gönderebilirsin. Hediye yi 30 gün lük süre içerisinde alabilirsiniz .

Önceliği hediye internet kullanımına verecek 30 Gb bitiremem derseniz yeni fatura dönemine girince 27 Haziran da ise o zaman almanız daha mantıklı olur .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın prime tivigo vs de varmış prime dijital yazıp 5555 e gönderince o da geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibumii -- 8 Haziran 2024; 16:1:24 >
  • arkadaşlar selamun aleykum ben burada görerek sınırsız sosyal medyalı olan tarifeye geçtim.. öncelikle paylaşan abimizden Allah razı olsun. Benim birkaç sorum olacak bende sil süpür çıkmıyor, telefon yurtdışı iphone 4s kaydı yapılmış ama volte 2 simde de aktif görünüyor uygulamadan hat ayarlarına baktığımda sim 4.5g desteği var ama vihaz yok diyor bu herhangi bir sorun yaşatırmı büyük ihtimalle 4.5g aktif görünüyor benim cihazda bir diğer sorum ise youtube vanced ve tarzı uygulamalarda nnormal internetten mi yiyer yoksa sınırsıza mı dahil olur az önce forumdaki apn ayarını aktif ettim akşam deneyeceğim de bilen varsa burdan da duymak isterim. teşekkür ederim

• Mtryk M kullanıcısına yanıt

O Kadar internetiniz var boşverin silsüpürü :)

2 Hafta içinde çıkar az bekleyin .

Aktif görünmesi yaşatmaz .Siz 3g de kullanırsınız .4g li cihazınız olursa 4g li kullanırsınız .

ıphone diyorsunuz vanced sormuşsunuz .

Ama kullanırsız vanced uygulamasında .

Hediye İnternetiniz varsa öncelik hediyeden düşer  

• hocam hediye internet bitti. noktalama işaretini unutmuşum :) kusura bakmayın. Telefon oneplus 9 pro ama imei kaydı iphone 4s ondan o soruyu sordum tekrardan kusura bakmayın ve cihaz 4.5g destekli. vanced noktasında da aydınlattığınız için teşekkür ederim :)

• Mtryk M kullanıcısına yanıt

Kullanırsınız sorun olmaz  

Sil süpür de Numaranın son hanesi

tek ise Cuma

Çift İse Çarşamba Günü gelir

• Herhalde YouTube music bu sınırsız olayına dahil değil çünkü bende kotadan yiyor

• arkadaşı zamanında bu tarifeye geç diye uyarmıştım geçmemişti. şimdi yana yakıla tarife arıyor.

yakın zamanda türk telekom'da buna benzer tarife olur mu, fikri olan var mı? ona göre beklesin ya da başka tarifeye geçsin.

• Bayramdan sonra belki gelir .

Ay sonuna doğru geliyor .İdare edebiliyorsa beklesin derim

• Bu gün Telekom ofise(il Telekom) gittim. Bana bu tarifeyi önerdiler. Süresi bitmedimi dediğimde ayın 24 üne kadar ofislerden yapılıyor dediler. Geçiş başvurusunu yaptılar. Bilginiz olsun. Telekom bayilerine kapiliymis

• hidalgo_55 kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirdesiniz hocam ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten bölgeden bölgeye değişiyor şebeke kapsaması bulunduğum yerlerde TT çekmedi çok zorlandım tekrar dan eski operatöre geçtim nasip değilmiş.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.