Şimdi Ara

TürkTelekom Güçlü Fırsat Tarifeleri (Sınırsız Sosyal Medya)Online Özel (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
28
Favori
49.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bilgisi olan var mı, cevap bulabildiniz mi hocam?

• birkuşgibi kullanıcısına yanıt

bunu ben de merak ediyorum ama düşük ihtimal gibi geliyor.

• Denedim olmadı maalesef. Volte de görünmüyor menüde. Turkcell hattın olduğu fiziki kartta sorun yok.

• NEWEST kullanıcısına yanıt
    Ben sim 1 ve sim 2 de ayrı ayrı önce 4.5g ve wifi arama ile ilgili açma ve kapama mesajlarını attım sonra kendi kendine düzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve ayrıca YT hiçbir çözünürlük farkı olmadan 30gb paketten düşmüyor.

İlk ay verdiği 20GB hediyesini almadım ve Sil süpür yapmıyorum.
    Sizinde önümüzdeki ay düzelecektir.

• GENERALCELL kullanıcısına yanıt

e sim kullanıyor musunuz yoksa ikisi de normal sim mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Normal sim (Android)

hocam 15 pro max esim kullanıyorum, tt'ye taşıma yaptığımda aynı hatayı alıyordum, uygulamadan girip wifi aramayı aktif edin, sonra 2-3 kez daha deneyin ayarlarda açmayı

• birkuşgibi kullanıcısına yanıt

Başka hattınız var mı hocam telde, benim turkcell ile çakışıyor olabilir mi acaba?

yok hocam tek hat kullanıyorum, fiziki sim boşta. turkcell esim silip, turktelekom esim yükledim

TürkTelekom Güçlü Fırsat Tarifeleri (Sınırsız Sosyal Medya)Online Özel

TürkTelekom Güçlü Fırsat Tarifeleri (Sınırsız Sosyal Medya)Online Özel

• Hat en geç ne zaman açılır bilen var mı cuma telefon ile 30 gb için başvuru oluşturdum pazartesi kurye teslim etti ve 48 saat içinde onaylanır dedi ve şuan açılmadı mesaj vs gelmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sibumii kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerinden bilgi alın işlem ne durumda diye

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Şimdi aradım hocam onay aşamasında görünüyor dedi ama normalde ben 48 saat içerisinde hat açılır diye düşünmüştüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bayiden taşıyınca bile o kadar erken açılmıyor .

• Arkadaşlar ben Turktelekomdaydım. Taahhüdüm bitmesine 20 gün kalmıştı.. Normalde bu kampanya 31 Mayıs'tı fakat 10 Haziran 2024'e kadar uzatmışlar. 3 Haziran'da Tukcell'e gittim hattımı taşıma başvurusu yaptım.5 Haziranda Turkcell'e geçtim.. Geçtiğim dakika hemen Turktelekom'a gittim ve tekrar Telekom'a geçiş için başvuru yaptım. 30 GB Sosyal medya sınırsız olanı seçtim. Şimdi sms geldi 7 Haziran'da hat geçişi sağlanacak. 135 TL'lik bir bedeli oluyormuş. Geçiş yapıp tekrar döndükten sonra kampanyadan faydalananlara.. Hiç önemli değil.. 1 sene boyunca adam akıllı kullanırım.

Sosya medya (İnstagram, x, Youtube, Facebook) sadece uygulama üzerinde geçerli. Youtube'daki reklamlar sınırsızdan değil, 30 GB'lık internetinizden gider. İnternet paylaşımı yaparsanız 30 GB'ından gider. Diyelim ki internetiniz arkadaşınızla paylaştınız ve arkadaşınız kendi telefonundan bu belirtilen sosyal medya uygulamlarına girdi.. Yine olmuyor. Yine 30 GB paketinizden gidiyor. Bilginiz olsun.

Ayrıca Benimki telekomda olan varsa bugün de başka operatöre geçiş yapsanız yine yetişirsiniz.. 10 Haziran sonmuş.. Hatta yine uzatma durumları varmış..

• Photoshopar60 kullanıcısına yanıt

135 Bedel ne bedeliymiş yeni mi çıkmış ? Bide nerede yazıyormuş ?

• Turktelekom bayii söyledi. Bir ceza bedeli gibi bir şeymiş.. Tam hatırlamıyorum. Faturaya yansıyacak dediler. Hani şu 90 günlük hat taşıma muhabbeti var ya.. O süre geçmeden taşıyıp hat taşıma yöntemiyle sunulan kampanyualara katılırsan sanırım

• Photoshopar60 kullanıcısına yanıt

O tutar ilk sayfada var zaten 31 TL İdi .Faturanız çıkınca bakar mısınız arttıysa güncelleyelim .

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.