var verebilirsin |
TürkTelekom Güçlü Fırsat Tarifeleri (Sınırsız Sosyal Medya)Online Özel (13. sayfa)

-
-
İlk Ay 20gb Hediye internetten düştü. Hatta sil süpür yapmıştım 1 GB vermişti oda bitti.
-
Önceliği hediyeye verdiği için doğal .
Hediyen bittikten sonra kontrol edebilirsin .
-
Dün bayiye gittim.Telekom sistemi göçmüş.Numara taşma yapamadılar.
Bugün yine gideceğim.Umarım çalışıyordur.
-
Öyle saçmalıkmı olur. Sınırsız sosyalmedya veriyorsun, sonrada verdiğin hediyeden düşüyorsun. Ne anlamı kaldı sınırsızın ?
-
Zamanında bizde aynılarını söylemiştik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhüt sözleşmesi bitmeden önceki son faturanızın döneminde, istediğiniz zaman operatör değiştirebilirsiniz. Hangi operatör olduğu farketmez.
-
hocam hediye 20gb da geldi ama YouTube olmuyor nedense. başına gelen oldu mu acaba bu şekilde.
-
Değiştirmek istediğin zaman kimse sana karışmaz istediğin zaman da değiştirebilirsiniz
YouTube için Premium alınmayan adres lazım diye düşünüyorum
Ben almadığım için bilgim yok alanlar yazar muhtemelen
hocam daha önceden ücretli kullanmıştım ama TTNet üzerinden ilk defa bu kampanyadan yararlanmak istemiştim.
-
Girmek istediğiniz adreste daha önceden ücretsiz yararlandığınız da vermiyor diye biliyorum .
ücretsiz kullanmadıysanız müşteri hizmetlerine danışın derim
mh yi arayım hocam çünkü ücretsiz kullanmamıştım. ama turkcell de faydalanmıştım bu kampanyadan belki o yüzden premium üyelik vermiyordur youtube.
-
turkcell olarak düşünmeyin ücretsiz yararlanmak istediğiniz adreste daha önceden ücretsiz kullanım sağladınız mı diye bakıyor .Sağlanmışsa vermiyor .
-
hocam oda uyanıklığa kaçmak oluyor birazda. sonuçta bana kampanya hediye olarak müşteri çekmek için sunuyor bunu. sonrada sen başka sağlayıcıdan yararlanmışın diyor açıkçası çok doğru değil bu durum. sonuçta bu yaptığı kampanya kendisini ilgilendirir başka firmaları ilgilendirmez ki. neyse konuyu çözmüş olduk böylelikle.
TTNet her zamanki gibi yine şark kurnazlığı yapıyor
-
bunun ttnet ile de alakası yok youtube vermiyor .Youtube diyor ki aynı mail adresi ile bir daha ücretsiz olarak yararlanamazsın .
Size verilen bedavayı farklı bir adres açarak kullanın .
-
teşekkürler hocam günahını aldık birde TTNet in
-
Türkcele geçip telekoma geçme için başvurdum falat süreç uzadı. Dün Farklı operatör geçişim onaylandı ama hala telekom sinyali var . Tam geçiş yani türkcell hattını takmadan . Yine telekoma geçme ihtimalim olur mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1/06 tarihinde gece 2 de geçiş olacakmış . Telekoma başvuru yaparken e devlette türkcel geçisi varmı diye bakıyorlarmı inceledikleri nokta nedir acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz geç kalmışınız artık bidaha ki kampanya ya
onaylandığında Telekom sinyali olması doğan geçiş mesajı gelmesi gerekiyor oda gelmiş zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X