Bölünmüş verginin günü geçmiş . Tekrar böleceklerini düşünmüyorum . |
TürkTelekom Güçlü Fırsat Tarifeleri (Sınırsız Sosyal Medya)Online Özel (12. sayfa)

-
-
o zaman ilk faturaya eklerler 195 tl telsiz kullanım vergisini diyorsunuz?
-
Hocam merhaba youtube olayı çözüldü mü?
Bir de instagram ve facebook ta 30 gb tan düşme yapıyor mı?Onlarda da sıkıntı var mı?
-
Hocam merhaba bu tarifeler 3 hafta önce başlamış 19 mayısta bitmiş 23 ünde tekrar başlamış.Sizce buna göre 31 mayıstan sonra tekrar benzeri olmaz mı?
-
Olur
Olunca zaten konusu açılır
Takipte kalın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün akşam saat 21 gibi bayiden numara taşıma başvurusu yapmıştım. Bugün 01/06/2024 tarihinde saat 00:00'da taşıma olacağı bildirildi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
YouTube reklamlar hariç hepsi SINIRSIZ.
YouTube reklamları 30 GB dan düşüyor.
WhatsApp görüntülü sohbet dışında SINIRSIZ.
Instagram, X , Facebook LİMİTSİZ.
Dakika ve 30gb ve 250 sms AŞIMSIZ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 30 Mayıs 2024; 19:19:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Perşembe günü bayiden 10 GB olana geçiş yaptım. Oradaki arkadaş, "Abi kart açılınca SOZ yazıp 5555'e gönder, yoksa tarife yüksek çıkar," dedi. Gece hat açıldı. Dediği gibi Türk Telekom'dan bir mesaj geldi. 300 TL olan tarifeniz, "SOZ yazıp 5555'e gönderirseniz 150 TL'ye düşer," diyordu. Herkeste böyle mi oldu, yoksa farklı bir şey mi var? Fatura şu an 137 TL gösteriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taahhüt veren herkeste böyle .
mesajın amacı 12 ay taahhüt onayı verip indirimli kullanmak
-
Numara taşırken bayiden hattı e-sim olarak isteyebiliyor muyuz. Bunun için bir ücret isteniyor mu bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sms ile taahhütte sms ücreti var mı?
-
youtube shorts da sınırsız mı 30 gb dahil mi?
-
var
-
arkadaşlar söz yazıp gönderdiğimde zaten taahhüttünüz var diye mesaj geldi.
hediye yazdım ama 20gb gelmedi.
youtube premium için link geldi ama link üzerinden gittiğimde premium üyelik vermedi maalesef.
-
Hat Yeni açıldıysa biraz bekleyin düzelir .
-
mh yı arayarak taahhüt versek yok sanırım
-
Ben bu tarifeye geçeli 5 gün oldu,Vadettiği gibi sosyal medya sınırsız değil, sadece instagram ve youtube kullandım 5 gün içinde harici bir yere girmedim mobilde denemek için ama 5 gb internetim gitti nasıl oluyorsa. Youtube Premium kullanıcısıyım birde.
-
ayda en az iki kez oluyor gibi bekleyelim bari
-
hangi internetinden 5gb gitti ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X