Şimdi Ara

TürkTelekom Güçlü Fırsat Tarifeleri (Sınırsız Sosyal Medya)Online Özel (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
28
Favori
48.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarifede sadece sosyal medya mı sınırsız? Sitesinde linki bulamadım. Netflix de mesela sınırsız mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt

Sinirsiz isi yalan telekomda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Türk Telekom bütün sınırsız paket ve tarifeleri sikintili.

• mrb herkese bu tarifelere balıkesirden gecsem online olarak yada bayiden sorun olurmu illa yazan illerdemi geciş yapmamız gerekiyor?? yada kardeşim benim adıma yazan illerin birisinde geciş sürecini baslatabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellat87 -- 11 Temmuz 2024; 7:28:38 >
    TürkTelekom Güçlü Fırsat Tarifeleri (Sınırsız Sosyal Medya)Online Özel TürkTelekom Güçlü Fırsat Tarifeleri (Sınırsız Sosyal Medya)Online Özel
    Buradaki Ayarlara uygulayıp uçak modunu açıp kapayın APN türü yazan yer boş kalsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Apn ayarlarindan sonra uygulamalara girişte sıkıntı yaşayanlar 3g ye alsin lte kapatip

• Tarifeler belirli süre için tüm illerde geçerli

• An itibariyle 345tllik Prime tarifesine geçiş başvurumu gerçekleştirdim. Bakalım engelli indirimim ile ne kadar fatura gelecek?

• 175 TL olana geçtim (2 hafta önce) 👍

• Bu arada sınırsız WhatsApp kaldırılacak diye bir ibare gördüm faturada. Tarifeye geçerken böyle bir kampanya görmemiştim
    TürkTelekom Güçlü Fırsat Tarifeleri (Sınırsız Sosyal Medya)Online Özel

• salih4187 S kullanıcısına yanıt

Nasıl geçtiniz?

• CaimaN C kullanıcısına yanıt
    Bölge müdürlüğünde geçiş yaptım.

• salih4187 S kullanıcısına yanıt

Devam ediyor mu hocam hala kampanya? TT'deyim şu an Vodafone taşıyıp geri buraya taşırım olursa.

Maalesef 30 Eylül'de sonlanmış hocam.

farklı hatta taşıyınca faturasıza mı geçiyorsunuz ya da taşıma yapınca ücretsiz bir tarifede kalabiliyor muyuz taşıyıp geri dönmek amaçlı demek istiyorum

• 1000 DAK 250 SMS AŞIMSIZ 60 GB TÜRKTELEKOM sınırsız konuşma PRIME avantajları içerir

Facebook YouTube Twitter Instagram geçerli sınırsız internet İlk ay 20 gb hediye +sil süpür aylık toplam 5gb hediye

Ücretsiz e dergi 655 TL

1000 DAK 250 SMS AŞIMSIZ 40 GB TÜRKTELEKOM sınırsız konuşma PRIME avantajları içerir

Facebook YouTube Twitter Instagram geçerli sınırsız internet İlk ay 20 gb hediye +sil süpür aylık toplam 5gb hediye

Ücretsiz e dergi 580 TL

1000 DAK 250 SMS 30 GB İlk ay 20 gb hediye +sil süpür aylık toplam 5gb hediye

Ücretsiz E dergi 410 TL

1000 DAK 250 SMS 20 GB İlk ay 20 gb hediye +sil süpür aylık toplam 5gb hediye

Ücretsiz E dergi 335 TL

1000 DAK 250 SMS 10 GB İlk ay 20 gb hediye +sil süpür aylık toplam 5gb hediye

Ücretsiz E dergi 250 TL

40gb ve 60 gb tarifede aşım yoktur

diğer tarifeler de aşım vardır

Belirtilen fiyatlar, tarifeye yeni hat tesisi,numara taşıma ve faturasızdan faturalıya geçiş yoluyla gelerek, 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü veren bireysel müşterilerimiz için geçerli olacak fiyatlardır.

**12 fatura dönemi faturalıda kalma sözü vererek taahhütlü fiyatlardan faydalanmak isteyen müşterilerimiz, SOZ yazıp 5555'e SMS gönderebilirler. 12 fatura dönemi faturalıda kalma sözü vermeyen müşterilerimiz tabloda yer alan taahhütsüz tarife ücretinden faydalanırlar. Detaylar için Taahhüt Detayları bölümünü inceleyebilirsiniz.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam illere özel değil değil mi bu tarifeler? Ps: Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaon -- 10 Kasım 2024; 15:23:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serkaon S kullanıcısına yanıt

Bunlar tarife paket değil

tüm illere açılmış TürkTelekom Güçlü Fırsat Tarifeleri (Sınırsız Sosyal Medya)Online Özel 

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.