Şimdi Ara

Yılın Bidonunu tahmin ediyoruz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun cevabını sezon sonuna doğru veririz.

Takımla doğru düzgün maça çıkmamış negredoyu yazanlar neyin kafasında?Lens zaten antrenman eksiği var oynadığı maçta çabaladı.

Aynı şey Giulano soldado ve mehmet Ekici içinde geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 6 Eylül 2017; 17:29:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • içimden bi ses giuliano diyor ama emin de olamıyorum 2 3 hafta gol atamazsa açıklığa kavuşur :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Belhanda ve gomis cekisir

Sen bütün Gs kadrosunu yazıp geçseydin be kardeşim, rahat ederdin ne güzel. Konuyu açan bidonu yazmış bu arada bidonları değil ama sen yaz yine bizim bütün takımı, sonuçta temennin.

Belhanda bizim bazı Gslilere kendini sevdiremeyecek sanırım. Acilen pres yapmayı, dikine gitmeyi bırakmalı uzaktan iki gol atıp göbeğini büyütmeli. Bir de antremanlara geç katıldı mı bu sevmeyen tayfanın gözünde kral olur.

• Giuliano daha 2 maç anca oynadı daha dur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Giuliano daha 2 maç anca oynadı daha dur...

Kötü oyuncu demedim zaten kardeşim , sizin sisteminizde körelip başarısız olacak gibi geliyor bana.
  • Bizim takımda sistemin s si yok ki körelsin. Yazık oldu adama gelmeseydi keşke
  • Negredo,Dirar,Soldado,Ekici
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Bizim takımda sistemin s si yok ki körelsin. Yazık oldu adama gelmeseydi keşke

Aslında çok büyük bir eksiğiniz yoktu geçen seneki kadroyu koruyup sadece ortasahaya düzgün bir 10 numara almak tüm sıkıntıyı çözecekti.Buna karşın yönetim elindeki tek iyi forvet olan Emenike'yi gönderip Soldado'yu aldı Lens'i gönderip Dirar'ı aldı.10 numaraya sağlam 1 adam beklerken sakat Ekici ve oynatamadığınız Elif alındı gerçekten garip bir politika.Kjaer bunları almak için satılmamalıydı.
  • Dostum çok büyük sıkıntıları var Fenerbahçe'nin. Emenike'ye defalarca kez şans verildi adam oynamıyor, oynayamıyor. Emenike ile olacak iş değil.

Takımı takım yapan bekler ve ortasahadır aslında. Forvet hattına topu ne kadar iyi taşırsan o kadar gol atma ihtimalin yükselir. Takımı sadece santrfordan ibaret düşünmemek gerek. Türk futbolunda böyle bir algı var malesef. Ama Emenike gerçekten vasıfsız biriydi. Ona zamanında iyi toplar atıldı değerlendiremedi.

Bu takımın sıkıntısı aslında tamamen vizyon ile ilgili. Sistemin baş kısmı yenilenmeli yani yönetim önce değişecek. Scout ekibi yenilenmeli ve sportif direktörlükten tut kaleci antrenörüne kadar değişmeli. Aykut Kocaman 2009 da sportif direktörlüğe geldi o günden bu yana takımda bi yavaşlık var çok nadir maçlarda hızlı oynadık onlarda genelde Beşiktaş ya da Trabzonspor maçlarıydı. Öne geçtiğimizde hep takıma seslenip geriye çekti takımı.

Futbol çabuk ve koşu oyunudur. Geri pas yan pas amaca ulaştırmaz. Dikine oynayacaksın oynayabildiğin kadar bunun için de iyi bek ve ortaha şart. Çoğu takım 4-2-3-1 oynatıyor ama bizimkiler sanıyorki o 2 oyuncu önlibero öyle değil işte.

Yani şuan çok zirvede bir örnek olacak ama Real Madrid'in orta 2 lisi Modric ve Isco dan oluşuyor bu adamların ikisi de çift yönlü ofansif adamlar. Gerilerinde ortasahanın göbeğinde ise Kroos var bu adam da defansif değil bildiğin ortasaha. Demek istediğim Topal Josef Ozan gibi adamlarla olacak iş değil bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

Lens

Negredo

Soldado

Neto

Dirar

Eleman gsli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Düzelir be kardeş dert etme , geçen yıl başakşehir cimbom maçını izliyordum ilk yarı 2 tane yedik moralim bozuldu 2. yarıyı izlemedim 4-0 yenilmiştik.Sonra kalan maçlarıda izlemedim , oluyor işte bazen kötü dönemler.Bu yıl topladı takım maça kalan günleri sayıyoruz artık.

• Fena oynamiyor aslinda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık ara dirar.
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Cekisir kelimesinin ne anlama geldigine tdk sozlukten bakmani tavsiye ediyorum. Butun gs kadrosunu yazmama gerek yok. Maliyet fayda analizi yaptigim da bu yilin en kotu iki transferi o iki oyuncunuz. Tamamen fos transferler. gelecek sene kovacak yer arayacaksiniz. Bu arada butun gs liler negredo dirar vs demesi rahatsiz etmiyorda benim gomis belhanda demem mi rahatsiz ediyor? Saka gibi negredo diyen var

• Latovlevici
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis

Bidon olması için beklentiyle alınıp hüsrana uğratması lazım. Dirar'dan kim ne bekledi gelirken de bidon olacak?
    Benim favorim açık ara Feguli.

Müthiş yorum!

Beklenti içinde değillerse neden transfer ettiler?
  • negredo gibi görünüyor. umarım 2-3 gol atar kendine gelir.

• Van pörsi yüz yılın bidonu

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Bunun cevabını sezon sonuna doğru veririz.

Takımla doğru düzgün maça çıkmamış negredoyu yazanlar neyin kafasında?Lens zaten antrenman eksiği var oynadığı maçta çabaladı.

Aynı şey Giulano soldado ve mehmet Ekici içinde geçerli.

Adam zaten tahmin diyor. Sene sonunu beklersek tahmin kısmını ne zaman yapacağız?

• Bence Lens. Geçen sene yaptığı şeyleri gördük, bu sene yapamayınca büyük hayal kırıklığı olacak. Soldado falan diyenler var ama sakatlığından dolayı Soldado'nun ne yapacağı belli değil. Yani öyle büyük bir beklenti yok. Bence bidon çıkmayacak ama Fenerbahçe'den çıkarsa bir Giuliano bidon çıkabilir. Çünkü yıllardır beklediğimiz mevkiydi ve iyi de para verdik.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.