Bildirim
Yılın en bomba transferi LOADİNG ...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ne var bu adamda bu kadar anlamadım
Gökhan Töre'den fazlası yok. (Sisteme, hocaya, mental durumuna göre performansı değişir)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Muhafız.
Gökhan Töre'den fazlası yok. (Sisteme, hocaya, mental durumuna göre performansı değişir)
Adam Valencia da İspanyayı kasıp kavurdu kaç sene.
Gökhan TR liginde bile etkisiz. -
Bu yıl da ligin en iyi kanat oyuncusu bizde olacak sanırım , geçen seneki daha bir efsaneydi ama olsun -
Evet cok abartiliyor bu adam.
Zamanında çok istedik. İyi oyuncu bence -
Bence yılın en bomba transferi lens. Adamın ligde ne yaptiğı, oynadığı belli, ezeli rakibinden almışsın, makul bir fiyata razı etmişsin. Feghouli de çok iyi oyuncu lakin ondaki risk lenste yok Beşiktaş iyi transfer yapti hem de bonservis ffpsi varken opsiyonlu kiralayarak. Gelgelelim yaşlı bir takimlar ve daha acil takviye isteyen bölgeleri var fakat yine de bu trasferdeki basarilarini göz ardı edemeyiz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yılın en bomba transferi....
Valbuena izle biraz, o adama o maliyet çok iyi
Lens 4.200.000 euro bir yıllık maliyeti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 7 Ağustos 2017; 15:20:17 > -
Sezonluk topçu . Galatasaray sadece sokağa para atıyor . Belhanda , Feghouli 5 yıl önce ki 1 sezonluk oyunlarına göre alınmış topçular . -
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow Fox
Valbuena 33(2 ay sonra), Lens 29, Feghouli 27.
O yaşa o maliyet.
Arkadaş azıcık düşünerek yorum atın yav.
Edit: Aha bir tane de Belhanda ve Feghouli 5 yıl önce ki 1 sezonluk oyunlarına göre alındı diyen gelmiş. Futbol bilgisi Türkiye'den öteye geçmeyen biri için normal tabi ne bilsin Fransa ligini, Belhanda'nın Nice'de neler yaptığını. Ya hadi onu geçtim Feghouli 14/15 sezonunda la liga'da yardırırken kaçtan kaçı çıkarıp da 5 buldu acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 7 Ağustos 2017; 15:39:22 >
-
quote:
Kardeş gökhan dediğin adam daha önünü göremiyor, feghouli pasörlük,hız ve şut olarak kafadan 2 gömlek üstün..
arkadaşlar bir çoğumuzun bu adamın son 1 aylık bölümde ne yaptığından haberi yok, o boşlukta kulübüyle mi antrenmana çıktı yoksa bireysel mi takıldı bilgisi olan var mı?
eğer bireysel antrenman yaptıysa bu sezon için beklentiye girmemek gerek. -
-
LOADİNG -
Valencia da iyiydi de West Ham 'da çuvalladı. İnş eski günlerine döner yoksa Yasin , Sinan gibi yerleri paspaslar. -
quote:
Orijinalden alıntı: sir balık
quote:
O yaşa o maliyet.
Edit: Aha bir tane de Belhanda ve Feghouli 5 yıl önce ki 1 sezonluk oyunlarına göre alındı diyen gelmiş. Futbol bilgisi Türkiye'den öteye geçmeyen biri için normal tabi ne bilsin Fransa ligini, Belhanda'nın Nice'de neler yaptığını. Ya hadi onu geçtim Feghouli 14/15 sezonunda la liga'da yardırırken kaçtan kaçı çıkarıp da 5 buldu acaba
Yaşa bakıyorsan Elif Elmas diyelim bari
Biz burada isim, performans yazıyoruz..Feghouli ne yapmışta yılın transferi olmuş ? Gomis de baride tamam diyelim
Birde futbol bilgisinden dem vuruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 7 Ağustos 2017; 16:21:31 >
-
Ok. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sir balık
quote:
O yaşa o maliyet.
Yaşa bakıyorsan Elif Elmas diyelim bari
Biz burada isim, performans yazıyoruz..Feghouli ne yapmışta yılın transferi olmuş ? Gomis de baride tamam diyelim
Birde futbol bilgisinden dem vuruyor
Hee performans yazıyorsun. Feghouli daha gelmedi bile neyin performansı? Maliyet karşılaştırması yapmışsın, bende 33 yaşındaki adamla 27 yada 29 yaşındaki adamın maliyetlerini karşılaştıramayacağını söylüyorum.
Ben zaten Feghouli yılın transferi falan demedim, 2 senedir adam gibi oynamadı. Patlayabilir de. Gelsin, izleyelim hepsini. Ona göre yorum yapılır. Yok "isim" olarak karşılaştıracaksan Pepe yılın transferidir o kesin ama.
-
quote:
Gökhan Töre ile feguili kıyaslanır mı? Gökhan işle yasin gibi çapsızları kıyaslayın, Olcan adın vb kıyaslayın.. -
Ligin isim ve kalite anlamında net en iyi kanat oyuncusu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- futbolcularla seremoniye nasıl çıkılır
- passolig debit plus nedir
- forma orjinallik sorgulama
- galatasaray kaptanları
- gs bonus
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X