Şimdi Ara

Yılın en çok satan 10 otomobili (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wagnerx

işin ilginç yanı foruma bakarsanız linealar iğrenç, fiatlar berbat, fordlar kötü, toyota eskisi gibi değil. Çok satan fiestanınforumda esamesi bile okunmuyor. Anlamıyorum bu markaların beğenenleri yok ama satın alanları varr..

çünkü forumda bu yorumları yapanların hepsi degil ama büyük bir çoğunluğu 12-17 yaş arası çoluk çocuk.
  • quote:

işin ilginç yanı foruma bakarsanız linealar iğrenç, fiatlar berbat, fordlar kötü, toyota eskisi gibi değil. Çok satan fiestanınforumda esamesi bile okunmuyor. Anlamıyorum bu markaların beğenenleri yok ama satın alanları varr..

evet zaten türkiyedeki bütün otomobil kullanıcılarıda bu foruma üye değilmi
  • Yok canım yanlışlık var bir numara caddy olmalı.

doblo dandik.

caddy varken doblo alınmaz

connect in de yedek parçası ucuz o yüzden alınıyor değil mi volkswagen bayileri?
  • dikkat çeken astra ve corolla bunlarda türkiyenin aile arabası.
  • Ben başka bir listede Ford Connect'in İlk sırada olduğunu görmüştüm yanlışmı hatırlıyorum??
  • Herkesin eleştirdiği Linea,Sümbül ve Fluence binek araçlarda yardırmış. Neden acaba...
  • Binek araçlar için konuşuyorum bu araçların çoğu şirket aracı olarak kullanılan modeller o yüzden ilk sırada olmaları normal, fiyatları da uygun, yedek parça sıkıntısı yok vs.
  • Ben şahsi kullanımın da etkili olduğunu düşünüyorum. Ekonomik aile arabaları çünkü.
  • wv yi herkes beğeniyor seviyor ama satış yok heralde
  • Arkadaşlar çok satan araç iyi mi oluyor? nasıl bir mantık?

Ayrıca fiyatlarını beğenmiyorsunuz bir çoğunun VW mesela ondan sonra neden satılmamış?...
    Herşeyi aynı fiyat olsa bile vw az satması kötü olduğu anlamına gelmez... Fluence gibi 3. dünya ülkesi aracı en iyi C sınıfımı gözünüzü seveyim

Yani kusura bakmayın ama nerde vosvosçular derken komik duruma düşüyorsunuz. Hani iyiydi al bak satamamış bizimki en çok satmış şiştin mi piştin mi gibi bir durum oluyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Arkadaşlar çok satan araç iyi mi oluyor? nasıl bir mantık?

Ayrıca fiyatlarını beğenmiyorsunuz bir çoğunun VW mesela ondan sonra neden satılmamış?...
    Herşeyi aynı fiyat olsa bile vw az satması kötü olduğu anlamına gelmez... Fluence gibi 3. dünya ülkesi aracı en iyi C sınıfımı gözünüzü seveyim

Yani kusura bakmayın ama nerde vosvosçular derken komik duruma düşüyorsunuz. Hani iyiydi al bak satamamış bizimki en çok satmış şiştin mi piştin mi gibi bir durum oluyor yani

Ferrari hiç satmamış alınmaz mı diyelim şimdi

• baskı balata çabuk gidiyor diyolar ...
    bir alex değil
  • quote:

Bence alınabilecek en mantıklı araçlardan biri Fiesta.
    Ben 35000 e dizel Fiestayı %0 faizle Ford Finansla aldım Aralık 2011 da. 10 000 lira peşinat ile ilk yıl kasko da bedava.

Bu şartlarda Fiesta gibi çok az yakan sorunsuz bir araç bence B sınıfı için en mantıklı seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLooP -- 29 Ocak 2012; 19:20:11 >
  • ya arkıdaşlar opel e demediğiniz yok yine en çok satan binek eğer şu fluenc in şirket alımlarını çıkartırsanız. nasıl oluyor bu iş söyleyin bakakım. binek araç fiyatlarıda aynı neredeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

Ben başka bir listede Ford Connect'in İlk sırada olduğunu görmüştüm yanlışmı hatırlıyorum??

Yeni kasa Fiat Doblo satışı Ford Connect satışının 1000 araç kadar gerisinde.

Eski kasa Fiat Doblo da yaklaşık 1500 küsur satıldı.

Yani eski kasa ve yeni kasa Fiat Doblo satış toplamı Ford Connect satışını az da olsa geçmiş durumda.

Ford Connect'in en çok satıldığını belirtenler yeni kasa Doblo satışlarını baz alıyorlar.

Fiat Doblo'nın en çok satıldığını belirtenler ise eski ve yeni kasa Doblonun satışları toplamını baz alıyorlar.

Eski kasa Astra satışlarının tam gaz gittiği ve listelere yeni Astra ile birlikte dahil edildiğine göre Dobloyu da eski ve yeni olarak kabul etmek gerekiyor.

• Astra, Fluence ve Toyota Corolla bunlar forumun mazlumları. Bu arabalar belliki fiyat performansta öncelikli. Birde aklı evveller satışla kalite arasında ne gibi bağlanbtı var demeye getiriyorlar. Ama tabiiki yanılıyorlar. Cünkü zeka meselesi.

Çünkü yerine koydukları mantık: az satıyor çünkü kaliteli ve pahalı mantığı. Gerçekler elbette farklı Avrupada Golfden sadece 2 bin euro pahalıya satılan Passat'ı, ( gerçekten o fiyata satılması kolay bir araç avrupa için) Bu arabayı burada ise inanılmaz fiyatlara kakalıyorlar. Bir de alanlar arabaya kalite tanriçası muamelesi yapıyor, fiyatı haklı çıkarmaya ve her kaliteli araba zaten pahalı mantığını yerleştirmeye çalışıyor.

Zeka ve öngörü değerli dostlar herkese eşit dağtılmaz. Ama sanırım gelişebilir.

Halbuki burada tüketici açısından cazip olan veya ekonomik olan herşeyin özellikle üstü örtülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wagnerx -- 30 Ocak 2012; 16:12:44 >

• quote:

Astra, Fluence ve Toyota Corolla bunlar forumun mazlumları. Bu arabalar belliki fiyat performansta öncelikli. Birde aklı evveller satışla kalite arasında ne gibi bağlanbtı var demeye getiriyorlar. Ama tabiiki yanılıyorlar. Cünkü zeka meselesi.

Çünkü yerine koydukları mantık: az satıyor çünkü kaliteli ve pahalı mantığı. Gerçekler elbette farklı Avrupada Golfden sadece 2 bin euro pahalıya satılan Passat'ı, ( gerçekten o fiyata satılması kolay bir araç avrupa için) Bu arabayı burada ise inanılmaz fiyatlara kakalıyorlar. Bir de alanlar arabaya kalite tanriçası muamelesi yapıyor, fiyatı haklı çıkarmaya her araba zaten pahalı mantığı geliştirmeye çalışıyor.

Zeka ve öngörü değerli dostlar herkese eşit dağtılmaz. Ama sanırım gelişebilir.

Halbuki burada tüketici açısından cazip olan veya ekonomik olan herşeyin özellikle üstü örtülüyor.

lafı dolandırma gerizekalısınız demek istiyorsan adam gibi söyle ..
    şimdi ağır konuşucam ama diğer aynı araç sahiplerine haksızlık olacak. .

Birde aklı evveller satışla kalite arasında ne gibi bağlanbtı var demeye getiriyorlar

az satıyor çünkü kaliteli ve pahalı mantığı

Mesajlar arasında çelişkiler olur da aynı mesajın bir cümle sonrasında bu kafayı yaşamak nereden baksan bir 70 lik gerektirir. Şişede durduğu gibi durmuyor tabi . . Ayılınca saygılı olacağına ve mantığın ağır basacağına inanıyorum.

• Doblo için eski ve yeni beraber alındı demişler doğrudur ama Astra'da öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

forumun profilinin halkı yansıtmadığı açıkça ortada. Caddy den başka ticari tanımayan arkadaşlar nerede şimdi. 1. olamıyorsa 5. olsaydı bari. Arabada sıra var diye duyan da arabalar kapışılıyor sandı. Listede 1 tane VW yok.

+1

Eğer bu araçlar bu kadar eleştirilmesine rağmen bu kadar satış rakamalarına ulaşıyorsa demek ki forumla halkın mantığı arasında kopukluk var.Halk mı yoksa forum mu derseniz halk derim.Çünkü halktan bağımsız bir beğeni ve değer yargısı boştur.Bu nedenle forum olarak hepimizin de özeleştiriye ihtiyacı var.
  • Heralde siz forumdaki vw şakşakçılarına ne bakıyorsunuz onların ceplerinden para çıkmıyor ki

yok jetta da sıra var en iyi c segmentmiş ulan hayatınızda volvo s40 da mı görmediniz

polo bir numaraymış o yüzden millet fiesta almış

burası avrupa değil doğuş bu işi bırakmadıkça listeye yandan girer vw
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.