kurtlar vadisi biraz daha geliştirilir birkaçta hakkında sinema filmi yapılırsa ciddi olarak paraya kıyılarak hiçbir amerikan filminden farkı kalmaz diye düşünüyorum
YAPRAK DÜKÜMÜ mü ama bence elveda rumeli
quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
YAPRAK DÜKÜMÜ mü ama bence elveda rumeli
asi
tuba büyüküstün
quote:
Orijinalden alıntı: kirman
asi
tuba büyüküstün
Alıntıları Göster
Kara Yılan.
Korkimisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: kirman
asi
tuba büyüküstün
Alıntıları Göster
Tek Türkiye
ekler misin?
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
Tek Türkiye
ekler misin?
Alıntıları Göster
elveda rumeli ve yaprak dökümü
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120
Alıntıları Göster
selena
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120
Alıntıları Göster
KöPrÜ
quote:
Orijinalden alıntı: KeNaN-24
KöPrÜ
Alıntıları Göster
genco ya da yaprak dökümü...
quote:
Orijinalden alıntı: Monterrey
Alıntıları Göster
ben kavak yelleri dedim ama gönlüm yaprak dökümünden yana
quote:
Orijinalden alıntı: Monterrey
Alıntıları Göster
İnanmıyorum bu forumda biri Sıla izliyor. Aslında bu diziler hakkında birşey dikkatımı çekti.Hiç bir dizi başlarken made in turkey gibi birşey yazmıyor.Ama şu ana kadar izlediğim 2 dizi(arka sıradakiler,çocuklar duymasın) made in turkey le başlıyordu.Ve ikiside Türkiye gerçekleriyle alakalı diziler.Kurtlar vadisi de var ama bilmiyorum.Sanırım diğer diziler bizi uyutmak için.
quote:
Orijinalden alıntı: Life Jecket
ben kavak yelleri dedim ama gönlüm yaprak dökümünden yana
Alıntıları Göster
Kurtlar vadisi şimdiden çift haneli sayıya ulaşmış Anket sonunda kaç oy toplayacak merak ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: KeNaN-24
KöPrÜ
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kenan24
KöPrÜ
gördünmü toprağımı hemen yapıştırmış cevabını
quote:
Orijinalden alıntı: CrimeIce
İnanmıyorum bu forumda biri Sıla izliyor. Aslında bu diziler hakkında birşey dikkatımı çekti.Hiç bir dizi başlarken made in turkey gibi birşey yazmıyor.Ama şu ana kadar izlediğim 2 dizi(arka sıradakiler,çocuklar duymasın) made in turkey le başlıyordu.Ve ikiside Türkiye gerçekleriyle alakalı diziler.Kurtlar vadisi de var ama bilmiyorum.Sanırım diğer diziler bizi uyutmak için.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: CrimeIce
made in turkey birol guven in sahip olduğu yapımcılık şirketinin adı
ama arka sıradakiler hakkaten guzel dizi. o kadar mı sorunlu insan aynı sınıfa duser yaa