Şimdi Ara

Yılın en iyi oyunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NTVMSNBC de gezerken bu anketi buldum ilginizi çeker umarım wow oylarınızı bekliyor ;http://www.ntvmsnbc.com/modules/surveys/bestGame2007/

• Cod 4ü oyladım, sebebi ise şu, orada world of warcraft yazsa oylardım ama burning crusade yazıyor, burning crusade ne yazıkki başarılı bi expansion değil, o yüzden oyu haketmiyor, ama dediğim gibi sadece wow yazsaydı oylardım.
  • bende tbc yazdığı için cod4 e verdim
  • world of warcraft ın piyasaya sürülüş tarihi 2007 olmadığı için expansion pack TBC oylamada
    mmorpgler kendi aralarında oylamaya sunulsa açık ara wow..
  • Orda bellı bır dengesizlık soz konusu.FPS RPG MMORPG oyunları aynı oylamada olmaz!
    @NeRoBiAnCo
    +1 bencede

Oyum CrySis'e ; Turk kardeslerin yapması ve tamamen Turkce olması dolayısı ıle

Yerli Brother's Number One

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 31 Aralık 2007; 8:49:41 >
  • Kesinlikle Crysis hatta wow da ne imis :)
  • WoW baya bir geride kalmış.. Crysis ile CoD 4 kapışıyor
  • Bende COD 4 e verdim ps3 ümle oynuyorum
  • Sakın TBC ye vermeyin Allah aşkına ya lütfen crysis e falan verin
  • Ben crysise verdim bize kıyak geçtiler diye :) Crysis beklenenden çok satmasıyla ea diğer oyunlarınada Türkçe seslendirme ve mönü koyucakmış.
  • Crysis ezer, CoD falan hikaye. Yılın en iyi bişeyini seçerken tüm artılar bir kefeye tüm eksiler diğer kefeye konur ve + kefesinin ne kadar ağır bastığı düşünülür. Bir türk için Crysis'in + kısmı o kadar fazladırki CoD falan çok sönük kalır yanında.
  • ##### THE WITCHER ####
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.