Şimdi Ara

Yılın merakla beklenen bilim kurgu gerilim filmi A Quiet Place II'nin son fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılın merakla beklenen bilim kurgu gerilim filmi A Quiet Place II'nin son fragmanı yayınlandı

İlk filmi 2018 yılında yayınlanan ve gayet güzel yorumlar alan A Quiet Place ya da Sessiz Bir Yer serisinin ikinci filminin vizyon tarihi sonunda yaklaştı. Geçtiğimiz saatlerde de filmin son fragmanı paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.Netflix dizisi Castlevania'nın final sezonundan yeni görseller paylaşıldı

Normalde 19 Mart 2020'de vizyona girmesi beklenen film ne yazık ki salgın sebebiyle ertelenmişti. Sonrasında sinemaların tam kapasite açık olmaması sebebiyle birkaç kez daha vizyon tarihi değişti ve sonunda kesin vizyon tarihine kavuştu.

Filmin son vizyon tarihi 28 Mayıs 2021. Filmin sinemalarda yayınlanmasından tam 45 gün sonra da Paramount+'a da eklenecek. Bahsi geçen son fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

İkinci filmin de yönetmenliğini John Krasinski üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Emily Blunt, Millicent Simmonds, Cillian Murphy, John Krasinski Noah Jupe ve Djimon Hounsou gibi isimler bulunuyor. Serinin üçüncü filmi de geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu ancak bir bilgi yok henüz.

• İlk film çok güzeldi gerilim filminin hakkını veriyordu yani .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmi acaba ile izledim ve izledikten sonra beğendim. İkinci filmde beklediğim filmlerden biri umarım life adlı filminde ikincisi çekilir
  • Ìlk filmi Baya iyi boş vakti olan Ìzleyebilir

• Ilk bölümünü tazeleme vakti geldi.

• Bi Paramoınt+ eksikti. Netflix'e gelir diye ummuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu gördükten sonra ilkini izledim, güzel filmmiş. Bu da öncesinide anlatacak, kaldığı yerden de devam edecek anlaşılan. Zaten bi dolu soru işareti vardı. 3. sünü merak ettim, nereden devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 9 Mayıs 2021; 19:38:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.