Hocam 1 saat dediğiniz oyunun Kaer Morhen'deki tuşları öğrendiğimiz tutorial kısmı sadece. Ondan sonra 10-15 saatlik White Orchard(Ak Bostan) kısmı başlıyor. Burası tamamen intro olması için yaratılmış bir mekan. Yani oyunun ne olduğunu göstermek, yapacağın seçimlerde ilerde daha yoğun bir şekilde görülecek olan "lesser evil" kurgusuyla şekillenen görev yapısını tanıtmak, hiçbir davranışın, olayın siyah ve beyaz keskinliğinde olmadığını göstermek için kurgulanmış görevlerle bezeli bir mekan White Orchard. Sonrasında ise Velen'e gidiyorsunuz ve oyuna yavaştan aşık olmaya başlıyorsunuz işte. Skellige, Novigrad, Toussaint, Beauclair falan derken maceraya kaptırıp gidiyorsunuz. Sonra bir bakıyorsunuz, oynadığınız en iyi oyun olmuş. Çok uzun saatler harcanması gereken bir oyundur The Witcher 3. 1 saatte baştada söylediğim gibi tutorial kısmını bile bitiremezsiniz. Mümkün değil. Her şeyiyle bitirmek için ek paketler dahil baştan sona 200-250 saat vermeniz gerekiyor. Her bir sahnesini görebilmek, her bir olay veya durumu yaşayabilmek için 500-600 saat oynamanız gerekiyor. Oyunlarda kaliteli yazılmış hikâyeleri, seçimler yaparak olaylara yön vermeyi, gri tonlu senaryoların ortasında kalıp bön bön ekrana bakarak ne seçim yapacağım lan ben şimdi demeyi, birbirinden farklı habitatlara sahip mekanlarda birbirinden farklı kültürlere sahip insanlarla hatta yaratıklarla diyaloglar içine girmeyi ve onlara yardım edip etmeyeceğinize karar vererek ahlaki ikilemlerde söz sahibi olmayı, toplulukların veya bireylerin kaderlerine yön vermeyi seviyorsanız piyasada oynayabileceğiniz bundan daha iyi tek bir oyun bile yok. Bakın tek bir tane bile. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 12 Nisan 2022; 11:42:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yılın Oyunu Ödülünü Kazanan Oyunların Kendi Yıllarına Göre Orantısal Bir İncelemesi (3. sayfa)
-
-
Çok teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony baya baya ambargo koymuş ödüllere.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin beğenmemen oyunu kötü yapar diye bişey yok
Aldığı ödüllerle ve goty olmasıyla kendisini kanıtlamış
Oynanışa laf etmişsin de klasik kılıç sallıyoruz işte başka ne bekliyorsun top tüfekte mi olmalıydı
Babacım ordan bir tank verin remo kardeşimiz canavarlara tankla ateş edecek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden bu kadar ofansifsiniz? İnsanların The Witcher 3'e dünyanın en iyi oyunu diyor olmaları neden sizi bu kadar agresifleştiriyor veya üzüyor? Şu yazınızın mantıklı tek bir açıklaması bile yok. Çok çocukça.
Rahatsız falan olmuyorum. İstediğiniz her şeyi yazmakta özgürsünüz. Sadece üslubunuz gerçekten berbat. Ucuz bir troll denemesi hissi alıyorum yazılarınızdan. Hatta almıyorum direkt biliyorum. Kimsenin umrunda değilsiniz. Haberiniz olsun. Boşa zorlamayın. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 12 Nisan 2022; 18:33:11 >
Eleştirilerinde özgürsün , Merak'tan soruyorum En iyi oyun hangisi ? :) İnsanin zevki olmali , Piyasada öyle ahim şahim oyunlar varmiş gibi konuştun.. Şu bir gercek meyve veren ağaç taşlanir.
-
Bence arkadaşın rahatsız olduğu konu Witcher'dan daha kaliteli (Rdr 2, Tlou 1-2, Gta tüm seri, GOW) oyunlar olmasına rağmen insanların goat muamelesi yapması. Bu arada 3 kez bitirdim, next gen gelince bir daha bitiririm. O denli severim. Top5'e girmesi şaşırtmaz ama bu kadar harika oyun arasında farklı bir yerde gibi yansıtmak biraz afaki kalıyor. Şu an Witcher ve Bloodborne bu yeni souls kitlesi ile sahneye çıksın Bloodborne'dan ödül alma şansı çok düşük olur bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kaliteden kastın grafik mi? yoksa her yaşa hitap etmesi mi ya da popülerlik mi? anlayamadım. genişletebilir misin yazını? bu arada goat muamelesi yapmıyoruz. the witcher 3 goat. oyun dünyasının lionel messi'si, michael jordan'ı, schumacher'i. muamele yapmak gibi bir durum yok yani kral.
Sonuç?
-
Witcher 3e 4 defa başladım bana göre berbat ötesi hiç ısınamadım PS oyunlarına gelince benim için mükemmeller çoğu kişiye göre ortalama olan days Gone bile daha iyidir w3 ten. Belki de RPG sevmiyorumdur bilemiyorum.
emeğine sağlık güzel konu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X