Şimdi Ara

Yılın Pc Konfigürasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    INTEL CORE 2 DUO (CONROE) E6300 1.86GHz DUAL CORE 2MB CACHE 1066MHZ

ANAKART
    GIGABYTE 8I965P-DS4 (INTEL CORE 2 DUO) DESTEKLİ ANAKART

RAM
    KINGSTON 1GB 667MHZ DDR2 MEMORY

HARD DISK
    WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 8MB CACHE SERIAL SABİT DİSK WD1600JS

EKRAN KARTI
    SAPPHIRE ATI RADEON X1600 PRO 512MB DDR2 PCI-E EKRAN KARTI (11071-01-20R)

milletin sıkıştığı taraflar bunlar zaten. bundan sonrası önemli değil. kasa cm olur feel olur, monitör neovo olur philips olur, klavye logi olur labtec olur, ses sistemi piranha olur creative olur, yazıcı tarayıcı vs. vs. diğerleri olur olmaz...

bu konfigürasyon ben ve evren arasında bir iddia nın malzemesidir. kim kazanırsa marlboroyu kapacak. ben zaten e6600 den düşmezdim ama arkadaş bunun f/p olarak düşük bütçeli vatandaşın alabileceği en iyi pc olduğunu söylüyor. yorumları görelim.

fikrini belirtmeyen bana değil resimdekine hesap versin

Yılın Pc Konfigürasyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModDoctor -- 17 Ocak 2007; 19:21:09 >

• f/p olarak ben en iyi verimi bu konfigürasyonda görüyorum. yardımcı olabildiysem sevinirim. her türlü eleştiriye açığım
  • ekran kartı ...
  • hocam bu düzen fiyat / performans olarak mı yılın bilgisayarı?
  • biz şu an iki kişiyiz yanımdaki arkadaş öle olduğunu söylüyor. kusura bakmayın aramızda bir iddia olduğunu belirtmedim. buradaki yorumlara göre birimiz marlboro yu kapacak.

bu arada resimle hiçbir alakam yoktur. yorumlarımdan ne kadar salim biri olduğum anlaşılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModDoctor -- 17 Ocak 2007; 19:23:13 >
  • ekran Kartı ve harddisk değişir bence

ekran kartı Palit 7600 ((şimdilik:D))
    harddisk ise 250GB'lık 16MB Cachle bi tane olsa tam süper olur
  • anakart pahali f/p olarak ds4 yerine ds3 secerseniz f/p olarak basarili bir konfigirasyon olabilir :)
  • fiyat/performansta 7600 serisi çok konusulan ve aranan bir kart(benim fikrim)
  • oyle anakart pahalı ds4 yerine ds3
    hem fiyatı 129 dolar olmus
  • anakart ds4 yerine ds3
    ekran kartı 7600 serisi veya biraz fazla para ile 1650xt
    harddisk 160makul bence zira 250ile arasında 20-25$ fark var
  • gs4 kesinlikle mükemmel bir ekran kartı. bence ds4 almalısın ama ekran kartı tavsiyelerini bende takip ediyorum çünkü benimde ihtiyacım var

• anakart ds3 olsun bencede
    ekran kartı 7600gs sonic olmazsa x1650pro
    hdd ye karışmıyorum kapasite birazda kullanıma bağlı.yeter diyosan yeter.performans olarak zaten iyi bi hdd.
  • Sabit disk WD olmamalı, olamaz. Seagate olmalı bence. Anakartta P5B olabilir...
  • core 2 duo yerine pentium d 3,6 olabilir sanki
  • bu sisteme birde big typhoon lazım ne biçim düşük bütçeli vatandaş işi oldu bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.