Merhaba, Kısa bir süre önce forum sayesinde adını hatırlayamadığım bir filmi bulmuştum. Hatta bu sayede yapa zeka - chatgpt gibi uygulamaları kullanmaya başladım. Yine seneler önce izlediğim ancak ismini hatırlamadığım bir film var. ChatGpt ile filmi bulmaya çalıştım ancak bir sonuç elde edemedim. Belki yanlış soruları soruyorum. Film hakkında hatırladıklarımı buraya yazayım belki bir bilen çıkar. -Filmi Cnbc-e’de izlemiştim. -Muhtemelen Avrupa yapımı bir işti. -Sanat filmi tarzındaydı. -80’ler yada 90’lara ait bir film olabilir. - Film boyunca 15-18 yaş aralığında bir genç kız tek başına yolculuk ediyordu ve yolculuk boyunca farklı insanlarla tanışıp onların hayatlarına şahitlik ediyordu. -Bu tanıştığı insanlardan iki tanesi aklımda kalmış:
- Filmle ilgili hatırladığım en kritik şey filmin sonunda kız annesini buluyordu ve annesi onu avucunun içinde tutuyordu (yani kız annesinin eline sığacak kadar küçüktü - parmak kız göndermesi olabilir). Ama biz bunu filmin sonunda öğreniyoruz, film boyunca böyle bir küçüklük emaresi yok. - Filmin atmosferi Kusturika’nın Underground filme benziyordu (Doğu Avrupa filmi olabilir). < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoldakiadam -- 1 Mart 2025; 23:55:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim